Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Algarve United G.D.R-Canas
M Tactiek Joma
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 52.9
solid Schieten very good
adequate Passen good
solid Verdedigen good


3e minuut.
Millán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ivănescu rent richting de bal. Ivănescu geeft de bal voor. Vasilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Contreiras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abia bereikt de bal nog maar net als eerste. Abia passt de bal zonder na te denken. Ielcean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielcean schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Algarve United - G.D.R-Canas 1:0

10e minuut.
Abia passt de bal in één keer door. Contreiras is nu in balbezit. Contreiras passt de bal in één keer door. Kirkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkov schiet op doel. Dongming verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ielcean rent richting de bal. Ielcean draait met de bal, schiet en ... Dongming probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Rojo rent richting de bal. Rojo geeft de bal voor. Vasilescu is nu in balbezit. Vasilescu haalt uit met een fantastische trap. Pelizzaro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Algarve United - G.D.R-Canas 1:1

16e minuut.
Vasilescu is nu in balbezit. Vasilescu passt de bal in één keer door. Ivănescu speelt de bal door. Rebimbas is nu in balbezit. Rebimbas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Millán met een sublieme pass. Pantera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantera speelt de bal door. Rebimbas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebimbas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Klungelig pakt Haas de bal. Haas passt de bal in één keer door. Vasilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilescu draait met de bal, schiet en ... Pelizzaro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Algarve United - G.D.R-Canas 1:2

39e minuut.
Contreiras passt de bal met de wreef. Vasilescu is nu in balbezit. Ielcean begaat een overtreding. Ielcean krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Pallesson passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Haas de bal. Vasilescu rent richting de bal. Vasilescu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kounoupidis de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ivănescu zal de hoekschop nemen. Haas kopt de bal weg. Daar is Rebimbas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rebimbas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Haas geeft de bal voor. Klungelig pakt Weller de bal. Ivănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivănescu geeft een hoge lob. Kounoupidis heeft problemen om de bal te vangen. Pelizzaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Algarve United 52%, G.D.R-Canas 48%.
Algarve United - G.D.R-Canas 1:2

47e minuut.
Santarim geeft een hoge lob. Contreiras rent richting de bal. Contreiras geeft een lange en hoge pass. Kirkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkov draait met de bal, schiet en ... Dongming bokst de bal weg. Millán rent richting de bal. Millán geeft de bal voor. Rebimbas kopt de bal weg. Vasilescu rent richting de bal. Vasilescu haalt uit met een fantastische trap. Pelizzaro bokst de bal weg.

51e minuut.
Abia met een sublieme pass. Rojo rent richting de bal. Rojo passt de bal met de wreef. Kirkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Haas is nu in balbezit. Haas speelt de bal door. Owczarczyk onderschept slim de pass. Vasilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilescu draait met de bal, schiet en ... Pelizzaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Algarve United - G.D.R-Canas 1:3

83e minuut.
Pantera is nu in balbezit. Pantera probeert naar een medespeler te passen. Ivănescu speelt de bal door. Vasilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilescu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Algarve United 65%, G.D.R-Canas 35%.
Algarve United - G.D.R-Canas 1:3