Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glorioso SLB Exército Vermelho U21
A Tactiek 5.3.2 A
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 5
47.1 gemiddelde waardering 50.6
solide Schieten redelijk
zeer goed Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


6e minuut.
de Oliveira met een sublieme pass. Celorico bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Reggel. Celorico wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Celorico kan niet meer verder spelen. Pinhal komt het veld opgelopen. de Oliveira wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Arribas passt de bal met de wreef. Perspicaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Perspicaz passt de bal zonder na te denken. Pinhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinhal haalt uit met een fantastische trap. Şahbazlı bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorioso SLB 38%, Exército Vermelho U21 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Glorioso SLB - Exército Vermelho U21 0:0

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jans met de inworp. Alerić speelt de bal door. Klungelig pakt Yıkılmaz de bal. Yıkılmaz schiet op doel. Barrenho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Alerić passt de bal in één keer door. Daar is Jans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jans geeft een hoge lob. Yıkılmaz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso SLB - Exército Vermelho U21 0:1

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mariño zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alerić speelt de bal door. Maliszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliszewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Alerić speelt de bal door. Daar is Jans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jans geeft een hoge lob. Yıkılmaz heeft problemen om de bal te vangen. Yıkılmaz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Reggel is nu in balbezit. Reggel geeft een lange en hoge pass. Jans bereikt de bal nog maar net als eerste. Jans geeft een hoge lob. Daar is Amador, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jans neemt de hoekschop. Yıkılmaz maakt een snoekduik en kopt de bal. Barrenho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Klungelig pakt Caleiro de bal. Carolino is nu in balbezit. Met opzet legt Urrutia zijn tegenspeler op de grond. Urrutia is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Carolino raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Carolino kan niet meer verder spelen. Damasio komt het veld opgelopen. de Oliveira zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pinhal springt en kopt de bal. Şahbazlı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorioso SLB 44%, Exército Vermelho U21 56%.
Glorioso SLB - Exército Vermelho U21 0:1