Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KIKO SLB SCEB
KIKO2023 Tactiek 5-3-2D
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.6 gemiddelde waardering 56.3
solide Schieten uitmuntend
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


14e minuut.
Mokhtar met een sublieme pass. Chiper heeft problemen om de bal te vangen. Kirov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Kirov moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kirov schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

15e minuut.
Mokhtar passt de bal in één keer door. Tison is nu in balbezit. Tison passt de bal in één keer door. Chiper is nu in balbezit. Chiper schiet op doel. Kostelić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Klungelig pakt Nord de bal. Tison probeert naar een medespeler te passen. Chiper bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiper schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KIKO SLB - SCEB 0:1

27e minuut.
Youliang bereikt de bal nog maar net als eerste. Youliang passt de bal met de wreef. Chiper bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiper schiet op doel. Na een snelle pass probeert Koreš de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
KIKO SLB - SCEB 0:2

31e minuut.
Ribadaneira kopt de bal weg. Youliang speelt de bal door. Siroglavić rent richting de bal. Chiper rent richting de bal. Chiper haalt uit met een fantastische trap. Kostelić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Tison is nu in balbezit. Tison passt de bal met de wreef. Mokhtar probeert naar een medespeler te passen. Siroglavić rent richting de bal. Siroglavić draait met de bal, schiet en ... Kostelić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Cambraia geeft een lange en hoge pass. Chiper kopt de bal weg. Klungelig pakt Tolmanis de bal. Siroglavić rent richting de bal. Siroglavić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Koreš heeft problemen om de bal te vangen. Youliang bereikt de bal nog maar net als eerste. Youliang geeft een hoge lob. Chiper heeft problemen om de bal te vangen. Chiper schiet op doel. Kostelić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KIKO SLB 60%, SCEB 40%.
KIKO SLB - SCEB 0:2

54e minuut.
Szücs geeft een hoge lob. Siroglavić is nu in balbezit. Chiper is nu in balbezit. Daar is Chiper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiper haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KIKO SLB - SCEB 0:3

57e minuut.
Szücs bereikt de bal nog maar net als eerste. Szücs geeft de bal voor. Tison speelt de bal door. Klungelig pakt Chiper de bal. Chiper schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Youliang zal de hoekschop nemen. Chiper springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Mokhtar is nu in balbezit. Mokhtar speelt de bal door. Nord verovert de bal door een tackle van achteren. Chiper is nu in balbezit. Chiper schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KIKO SLB - SCEB 0:4

69e minuut.
Kostelić probeert naar een medespeler te passen. Ţiclău rent richting de bal. Mokhtar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mokhtar krijgt een gele kaart. Ţiclău is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Soldado komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Tison is nu in balbezit. Tison geeft de bal voor. Klungelig pakt Tolmanis de bal. Chiper is nu in balbezit. Chiper schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Di Miccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Youliang verovert de bal door een tackle van achteren. Koreš maakt een afschuwelijke overtreding. Koreš krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Carvalheira geeft een lange en hoge pass. Soldado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Youliang geeft een hoge lob. Chiper is nu in balbezit. Chiper draait met de bal, schiet en ... Kostelić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

89e minuut.
Tison met een sublieme pass. Mokhtar rent richting de bal. Mokhtar passt de bal met de wreef. Chiper bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiper schiet op doel. Kostelić bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KIKO SLB 55%, SCEB 45%.
KIKO SLB - SCEB 0:4