Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OldBoys Berlengas Squad
442 Tactiek 5-2-2-1
44% Balbezit 56%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 54
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.8 gemiddelde waardering 66.4
weak Schieten outstanding
average Passen outstanding
average Verdedigen very good


2e minuut.
Szeląg kopt de bal weg. Nemésio is nu in balbezit. Nemésio passt de bal zonder na te denken. Bandurski rent richting de bal. Bandurski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Babits passt de bal met de wreef. Martires is nu in balbezit. Martires geeft een lange en hoge pass. Wyczesany rent richting de bal. Wyczesany haalt uit met een fantastische trap. Wilden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Klungelig pakt Nemésio de bal. Nemésio speelt de bal door. Bandurski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandurski geeft een hoge lob. Wyczesany springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Martires met een sublieme pass. Bandurski rent richting de bal. Wyczesany bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyczesany draait met de bal, schiet en ... Wilden werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
OldBoys - Berlengas Squad 0:1

9e minuut.
Álvarez Vílchez kopt de bal weg. Babits is nu in balbezit. Babits geeft een hoge lob. Wyczesany krijgt zijn hoofd ertegen. Wilden probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OldBoys - Berlengas Squad 0:2

10e minuut.
Klungelig pakt Amarante de bal. Amarante passt de bal in één keer door. Szeląg heeft problemen om de bal te vangen. Wyczesany is nu in balbezit. Wyczesany draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OldBoys - Berlengas Squad 0:3

12e minuut.
Bandurski heeft problemen om de bal te vangen. Bandurski met een sublieme pass. Wyczesany bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyczesany haalt uit met een fantastische trap. Wilden werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OldBoys - Berlengas Squad 0:4

14e minuut.
Strada rent richting de bal. Babits verovert de bal door een tackle van achteren. Babits probeert naar een medespeler te passen. Wyczesany is nu in balbezit. Wyczesany haalt uit met een fantastische trap. Paal!

16e minuut.
Babits rent richting de bal. Babits passt de bal zonder na te denken. Daar is Martires, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martires geeft een hoge lob. Wyczesany krijgt zijn hoofd ertegen. Wilden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Inworp. Drogo met de inworp. Nemésio probeert naar een medespeler te passen. Wyczesany rent richting de bal. Wyczesany haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Nemésio geeft een lange en hoge pass. Martires rent richting de bal. Martires geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wyczesany de bal. Wyczesany schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OldBoys - Berlengas Squad 0:5

21e minuut.
Bandurski probeert naar een medespeler te passen. Martires rent richting de bal. Martires passt de bal zonder na te denken. Wyczesany rent richting de bal. Wyczesany haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Borelli kopt de bal weg. Daar is Nemésio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bem Silva tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bem Silva krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Álvarez Vílchez passt de bal in één keer door. Drogo probeert naar een medespeler te passen. Álvarez Vílchez probeert naar een medespeler te passen. Wyczesany rent richting de bal. Wyczesany schiet op doel. Wilden bokst de bal weg. Lopo rent richting de bal. Lopo geeft de bal voor. Nemésio geeft de bal voor. Wyczesany bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyczesany draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Daar is Nemésio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Nemésio zijn tegenspeler op de grond. Nemésio krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Wyczesany controleert de bal met de borst. Bandurski met een sublieme pass. Wyczesany bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyczesany haalt uit met een fantastische trap. Wilden werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OldBoys - Berlengas Squad 0:6

36e minuut.
Bem Silva is nu in balbezit. Nemésio verovert de bal door een tackle van achteren. Nemésio probeert naar een medespeler te passen. Bandurski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandurski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Nemésio kan de bal niet met de borst controleren. Nemésio geeft een hoge lob. Wyczesany is nu in balbezit. Wyczesany draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Serras met een snelle inworp. Amarante rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Babits. Amarante is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Borelli met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Clemente probeert de bal met de borst te controleren. Wyczesany rent richting de bal. Martires speelt de bal door. Daar is Wyczesany, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wyczesany schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OldBoys - Berlengas Squad 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OldBoys 76%, Berlengas Squad 24%.
OldBoys - Berlengas Squad 0:7

46e minuut.
Franca rent richting de bal. Bandurski onderschept slim de pass. Bandurski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wyczesany de bal. Wyczesany haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Nemésio geeft een hoge lob. Wyczesany rent richting de bal. Klungelig pakt Wyczesany de bal. Wyczesany haalt uit met een fantastische trap. Wilden maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wyczesany is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Fino met een snelle inworp. Nemésio probeert naar een medespeler te passen. Wyczesany rent richting de bal. Wyczesany haalt uit met een fantastische trap. Wilden maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OldBoys - Berlengas Squad 0:8

51e minuut.
Martires passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bandurski de bal. Bandurski speelt de bal door. Wyczesany rent richting de bal. Wyczesany haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Nemésio met een sublieme pass. Bandurski is nu in balbezit. Bandurski passt de bal zonder na te denken. Wyczesany rent richting de bal. Wyczesany haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nemésio zal de hoekschop nemen. Wilden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wyczesany maakt een snoekduik en kopt de bal. Wilden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szeląg bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeląg geeft een hoge lob. Nemésio geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wyczesany rent richting de bal. Wyczesany draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OldBoys - Berlengas Squad 0:9

54e minuut.
Szeląg kopt de bal weg. Wyczesany bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyczesany draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Clemente de bal onder controle te krijgen. Wilden werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OldBoys - Berlengas Squad 0:10

55e minuut.
Sovereira verovert de bal door een tackle van achteren. Sovereira geeft een hoge lob. Bandurski met een sublieme pass. Daar is Wyczesany, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wyczesany haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Nemésio is nu in balbezit. Nemésio geeft de bal voor. Bandurski is nu in balbezit. Bandurski schiet op doel. Wilden maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Wyczesany is nu in balbezit. Wyczesany schiet op doel. Wilden maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OldBoys - Berlengas Squad 0:11

61e minuut.
Futre komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Bandurski is nu in balbezit. Bandurski geeft een hoge lob. Wyczesany rent richting de bal. Wyczesany haalt uit met een fantastische trap. Wilden werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Babits bereikt de bal nog maar net als eerste. Babits passt de bal zonder na te denken. Bandurski speelt de bal door. Wyczesany probeert de bal met de borst te controleren. Wyczesany haalt uit met een fantastische trap. Wilden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Bandurski met een sublieme pass. Martires heeft problemen om de bal te vangen. Martires geeft de bal voor. Klungelig pakt Wyczesany de bal. Wyczesany draait met de bal, schiet en ... Wilden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Nemésio probeert naar een medespeler te passen. Drogo rent richting de bal. Drogo geeft een lange en hoge pass. Daar is Wyczesany, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wyczesany draait met de bal, schiet en ... Wilden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wyczesany is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
OldBoys - Berlengas Squad 0:12

70e minuut.
Wilden probeert naar een medespeler te passen. Nemésio kopt de bal weg. Bandurski probeert naar een medespeler te passen. Wyczesany probeert de bal met de borst te controleren. Wyczesany schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Nemésio onderschept slim de pass. Nemésio geeft een lange en hoge pass. Wyczesany bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyczesany draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OldBoys - Berlengas Squad 0:13

75e minuut.
Babits bereikt de bal nog maar net als eerste. Babits passt de bal in één keer door. Martires probeert naar een medespeler te passen. Wyczesany is nu in balbezit. Wyczesany schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Szeląg geeft een hoge lob. Nemésio bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemésio geeft de bal voor. Wyczesany is nu in balbezit. Wyczesany haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Doeltrap. Wilden met een harde bal richting middenveld. Nemésio geeft de bal voor. Wyczesany is nu in balbezit. Wyczesany haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Mazrreku bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazrreku geeft een hoge lob. Klungelig pakt Clemente de bal. Wyczesany rent richting de bal. Wyczesany schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OldBoys - Berlengas Squad 0:14

80e minuut.
Wyczesany kopt de bal weg. Martires is nu in balbezit. Martires geeft de bal voor. Wyczesany springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OldBoys - Berlengas Squad 0:15

82e minuut.
Nemésio verovert de bal door een tackle van achteren. Nemésio speelt de bal door. Drogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Drogo geeft een hoge lob. Wyczesany kopt de bal weg. Wilden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Martires geeft een lange en hoge pass. Wyczesany is nu in balbezit. Wyczesany draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Szeląg de bal onder controle te krijgen. Wilden maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OldBoys - Berlengas Squad 0:16

90e minuut.
Nemésio is nu in balbezit. Nemésio speelt de bal door. Bandurski met een sublieme pass. Wyczesany is nu in balbezit. Wyczesany schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OldBoys 77%, Berlengas Squad 23%.
OldBoys - Berlengas Squad 0:16