Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pelosiro .
451 Tactiek experiencia 4M
48% Balbezit 52%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 41
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37 gemiddelde waardering 61.4
adequate Schieten brilliant
weak Passen formidable
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Durante met een sublieme pass. Castelo speelt de bal door. Stanton bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanton geeft een lange en hoge pass. Lontok maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Malheiro onderschept slim de pass. Malheiro geeft een hoge lob. Janićević probeert de bal met de borst te controleren. Janićević geeft een hoge lob. Lontok maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Castelo passt de bal in één keer door. Colombano rent richting de bal. Colombano speelt de bal door. Lontok rent richting de bal. Lontok schiet op doel. Espina bokst de bal weg. Lontok rent richting de bal. Lontok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pelosiro - . 0:1

8e minuut.
Pona passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rolão met de inworp. Durante geeft een lange en hoge pass. Lontok maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelosiro - . 0:2

11e minuut.
Espanca onderschept slim de pass. Rolão geeft een lange en hoge pass. Lontok bereikt de bal nog maar net als eerste. Lontok schiet op doel. Espina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelosiro - . 0:3

13e minuut.
Penaguião heeft problemen om de bal te vangen. Penaguião passt de bal in één keer door. Durante is nu in balbezit. Durante geeft een hoge lob. Lontok krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Espina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Daar is Penaguião, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durante speelt de bal door. Colombano speelt de bal door. Lontok rent richting de bal. Lontok haalt uit met een fantastische trap. Espina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelosiro - . 0:4

16e minuut.
Berbedo kopt de bal weg. Pona heeft problemen om de bal te vangen. Pona probeert naar een medespeler te passen. Stanton is nu in balbezit. Stanton passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Klungelig pakt Lontok de bal. Malheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Lontok onderschept slim de pass. Lontok draait met de bal, schiet en ... Espina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelosiro - . 0:5

18e minuut.
Castelo geeft een hoge lob. Berbedo kopt de bal weg. Malheiro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lontok bereikt de bal nog maar net als eerste. Lontok draait met de bal, schiet en ... Espina bokst de bal weg. Lontok is nu in balbezit. Espina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lontok rent richting de bal. Lontok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelosiro - . 0:6

20e minuut.
Daar is Tecedeiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lontok verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Malheiro. Malheiro krijgt een gele kaart. Lontok raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Stanton neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Tecedeiro onderschept slim de pass. Colombano heeft problemen om de bal te vangen. Colombano speelt de bal door. Lontok rent richting de bal. Lontok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelosiro - . 0:7

25e minuut.
Colombano speelt de bal door. Malheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Lontok onderschept slim de pass. Lontok schiet op doel. Espina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelosiro - . 0:8

35e minuut.
Rolão onderschept slim de pass. Rolão passt de bal zonder na te denken. Durante heeft problemen om de bal te vangen. Rolão bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolão geeft een lange en hoge pass. Espina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lontok is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelosiro - . 0:9

41e minuut.
Espina speelt de bal door. Minh Quốc kopt de bal weg. Penaguião heeft problemen om de bal te vangen. Rolão geeft een hoge lob. Lontok springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Berbedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbedo geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Durante neemt de hoekschop. Lontok maakt een snoekduik en kopt de bal. Espina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Colombano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stanton is nu in balbezit. Espanca legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stanton raakt geblesseerd tijdens het duel. Lontok neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelosiro - . 0:10

44e minuut.
Rolão met een snelle inworp. Colombano rent richting de bal. Colombano geeft de bal voor. Klungelig pakt Berbedo de bal. Lontok is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pelosiro 85%, . 15%.
Pelosiro - . 0:10

47e minuut.
Inworp. Janićević met de inworp. Rolão speelt de bal door. Durante geeft de bal voor. Lontok springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelosiro - . 0:11

52e minuut.
Stanton geeft een hoge lob. Lontok rent richting de bal. Malheiro is nu in balbezit. Lontok onderschept slim de pass. Lontok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelosiro - . 0:12

57e minuut.
Pona is nu in balbezit. Durante onderschept slim de pass. Durante geeft de bal voor. Lontok maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelosiro - . 0:13

62e minuut.
Tecedeiro geeft een lange en hoge pass. Janićević controleert de bal met de borst. Janićević probeert naar een medespeler te passen. Rolão geeft een hoge lob. Lontok maakt een snoekduik en kopt de bal. Espina bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Stanton bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombano is nu in balbezit. Colombano geeft een lange en hoge pass. Lontok bereikt de bal nog maar net als eerste. Lontok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelosiro - . 0:14

73e minuut.
Rolão bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolão passt de bal in één keer door. Colombano speelt de bal door. Lontok rent richting de bal. Lontok schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stanton is nu in balbezit. Stanton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelosiro - . 0:15

75e minuut.
Azeitado is nu in balbezit. Azeitado geeft een hoge lob. Colombano rent richting de bal. Lontok bereikt de bal nog maar net als eerste. Lontok draait met de bal, schiet en ... Espina bokst de bal weg. Espina probeert naar een medespeler te passen. Rolão kopt de bal weg. Colombano met een sublieme pass. Daar is Lontok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lontok haalt uit met een fantastische trap. Espina bokst de bal weg.

80e minuut.
Malheiro kopt de bal weg. Tecedeiro heeft problemen om de bal te vangen. Stanton rent richting de bal. Stanton haalt uit met een fantastische trap. Espina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelosiro - . 0:16

82e minuut.
Colombano met een sublieme pass. Lontok rent richting de bal. Lontok haalt uit met een fantastische trap. Berbedo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Espina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelosiro - . 0:17

84e minuut.
Espina trapt de bal weg van het doel. Rolão kopt de bal weg. Klungelig pakt Berbedo de bal. Lontok is nu in balbezit. Lontok draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Rolão rent richting de bal. Rolão geeft de bal voor. Malheiro rent richting de bal. Lontok verovert de bal door een tackle van achteren. Lontok schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pelosiro 83%, . 17%.
Pelosiro - . 0:17