Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vila Nova 2023 Raigoon FC
Plano 1 Tactiek R-5212
56% Balbezit 44%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
40.7 gemiddelde waardering 55.8
redelijk Schieten uitmuntend
matig Passen zeer goed
goed Verdedigen redelijk


5e minuut.
Folan met de inworp. Baev bereikt de bal nog maar net als eerste. Baev geeft de bal voor. Kobiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobiela draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Lezzo is nu in balbezit. Nagiel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lezzo raakt geblesseerd tijdens het duel. Kobiela zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Ghica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Nova 2023 - Raigoon FC 0:1

8e minuut.
Klungelig pakt Paal de bal. Folan is nu in balbezit. Folan passt de bal zonder na te denken. Daar is Lezzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lezzo schiet op doel. Ghica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Busquets geeft een hoge lob. Vitorino de Almeida heeft problemen om de bal te vangen. Łach rent richting de bal. Vitorino de Almeida onderschept slim de pass. Vitorino de Almeida schiet op doel. Aureliano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Łach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vitorino de Almeida is nu in balbezit. Vitorino de Almeida haalt uit met een fantastische trap. Aureliano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ingileifsson heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vila Nova 2023 - Raigoon FC 1:1

22e minuut.
Získal verovert de bal door een tackle van achteren. Získal geeft de bal voor. Lezzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezzo draait met de bal, schiet en ... Ghica probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Nova 2023 - Raigoon FC 1:2

28e minuut.
Získal geeft een hoge lob. Lezzo rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Folan neemt de hoekschop. Kobiela krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Śniadecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Śniadecki probeert naar een medespeler te passen. Získal met een sublieme pass. Kobiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobiela geeft de bal voor. Ghica bokst de bal weg. Wróbel controleert de bal met de borst.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Získal passt de bal zonder na te denken. Baev is nu in balbezit. Baev met een sublieme pass. Lezzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezzo schiet op doel. Ghica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Ilardi speelt de bal door. Paal bereikt de bal nog maar net als eerste. Baev maakt een afschuwelijke overtreding. Baev krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Nagiel geeft een hoge lob. Daar is Ilardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Folan speelt de bal door. Kobiela rent richting de bal. Kobiela draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rolim is nu in balbezit. Rolim geeft een lange en hoge pass. Paal probeert de bal aan de voet te houden. Folan bereikt de bal nog maar net als eerste. Folan geeft de bal voor. Paal! Lezzo is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Nova 2023 - Raigoon FC 1:3

45e minuut.
Valenga komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vila Nova 2023 52%, Raigoon FC 48%.
Vila Nova 2023 - Raigoon FC 1:3

50e minuut.
Folan bereikt de bal nog maar net als eerste. Folan geeft de bal voor. Rolim verovert de bal door een tackle van achteren. Kobiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobiela haalt uit met een fantastische trap. Ghica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Ilardi met een sublieme pass. Vitorino de Almeida is nu in balbezit. Folan maakt een afschuwelijke overtreding. Folan krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Valenga controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Śniadecki neemt vlug de vrije trap. Nagiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezzo onderschept slim de pass. Lezzo draait met de bal, schiet en ... Ghica bokst de bal weg. Lezzo is nu in balbezit. Lezzo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Paal probeert naar een medespeler te passen. Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste. Busquets passt de bal zonder na te denken. Lezzo is nu in balbezit. Lezzo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Paal geeft een lange en hoge pass. Valenga kopt de bal weg. Garus rent richting de bal. Garus haalt uit met een fantastische trap. Aureliano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Nova 2023 - Raigoon FC 2:3

67e minuut.
Saloio bereikt de bal nog maar net als eerste. Saloio geeft een lange en hoge pass. Kobiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobiela geeft een hoge lob. Lezzo springt en kopt de bal. Ghica bokst de bal weg.

70e minuut.
Öksüz probeert naar een medespeler te passen. Rolim is nu in balbezit. Rolim geeft een lange en hoge pass. Kobiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobiela draait met de bal, schiet en ... Ghica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lezzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezzo schiet op doel. Ghica bokst de bal weg.

84e minuut.
Lezzo passt de bal in één keer door. Kobiela is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rolim. Rolim krijgt een gele kaart. Kobiela raakt geblesseerd tijdens het duel. Kobiela wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vila Nova 2023 52%, Raigoon FC 48%.
Vila Nova 2023 - Raigoon FC 2:3