Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Redondinha Torres Vedras Sport Clube
Normal Tactiek 442 Adaptado
43% Balbezit 57%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 51
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
29.3 gemiddelde waardering 55.2
weak Schieten outstanding
weak Passen excellent
average Verdedigen solid


1e minuut.
Kloss met een sublieme pass. Daar is Divković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Divković speelt de bal door. Tiller is nu in balbezit. Tiller schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Tiller haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Melancia de bal onder controle te krijgen. Divković geeft een hoge lob. Tauram springt en kopt de bal. Camarão probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Redondinha - Torres Vedras Sport Clube 0:1

5e minuut.
Tauram is nu in balbezit. Tauram met een sublieme pass. Tiller is nu in balbezit. Tiller draait met de bal, schiet en ... Camarão werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Kuciel is nu in balbezit. Kuciel passt de bal in één keer door. Komljenović rent richting de bal. Komljenović geeft een hoge lob. Melancia kopt de bal weg. Camarão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Politankiewicz met een sublieme pass. Kloss probeert naar een medespeler te passen. Divković speelt de bal door. Tiller probeert de bal met de borst te controleren. Tiller haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Redondinha - Torres Vedras Sport Clube 0:2

8e minuut.
Jani speelt de bal door. Norte rent richting de bal. Tiller verovert de bal door een tackle van achteren. Tiller haalt uit met een fantastische trap. Camarão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Melancia rent richting de bal. Melancia geeft de bal voor. Inworp. Divković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kloss geeft een hoge lob. Camarão bokst de bal weg. Tauram rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Redondinha - Torres Vedras Sport Clube 0:3

11e minuut.
Komljenović geeft een hoge lob. Tiller kopt de bal weg. Tauram controleert de bal met de borst. Tauram haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Camarão trapt de bal weg van het doel. Kuciel kopt de bal weg. Tiller rent richting de bal. Tiller haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Klungelig pakt Norte de bal. Kuciel speelt de bal door. Tiller bereikt de bal nog maar net als eerste. Tauram bereikt de bal nog maar net als eerste. Tauram draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Gordinho passt de bal met de wreef. Divković is nu in balbezit. Divković speelt de bal door. Tiller rent richting de bal. Tiller draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Politankiewicz onderschept slim de pass. Kuciel met een sublieme pass. Daar is Komljenović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Komljenović geeft een hoge lob. Tiller maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Divković bereikt de bal nog maar net als eerste. Divković geeft een hoge lob. Galdo probeert de bal met de borst te controleren. Tauram is nu in balbezit. Tauram haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Komljenović kopt de bal weg. Tauram rent richting de bal. Tauram speelt de bal door. Tiller bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiller haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Redondinha - Torres Vedras Sport Clube 0:4

24e minuut.
Tauram bereikt de bal nog maar net als eerste. Tauram draait met de bal, schiet en ... Galdo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kuciel geeft een hoge lob. Tiller springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Camarão trapt de bal weg. Kloss kopt de bal weg. Tiller bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiller haalt uit met een fantastische trap. Camarão bokst de bal weg. Tauram maakt een snoekduik en kopt de bal. Camarão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Galdo geeft de bal voor. Inworp. Komljenović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tauram rent richting de bal. Tauram geeft een hoge lob. Camarão bokst de bal weg. Tiller controleert de bal met de borst. Tiller draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Redondinha - Torres Vedras Sport Clube 0:5

28e minuut.
Bem Batista is nu in balbezit. Divković onderschept slim de pass. Divković probeert naar een medespeler te passen. Tiller bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiller haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Gordinho controleert de bal met de borst. Galdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiller onderschept slim de pass. Tiller haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Redondinha - Torres Vedras Sport Clube 0:6

32e minuut.
Komljenović speelt de bal door. Divković heeft problemen om de bal te vangen. Divković probeert naar een medespeler te passen. Tiller rent richting de bal. Tiller haalt uit met een fantastische trap. Camarão bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tauram rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Redondinha - Torres Vedras Sport Clube 0:7

35e minuut.
Divković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kloss met een sublieme pass. Tauram rent richting de bal. Tauram draait met de bal, schiet en ... Galdo probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Jani rent richting de bal. Tấn Tài rent richting de bal. Tấn Tài geeft een hoge lob. Tiller bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiller haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Redondinha - Torres Vedras Sport Clube 0:8

38e minuut.
Jani heeft problemen om de bal te vangen. Jani probeert naar een medespeler te passen. Gordinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiller onderschept slim de pass. Tiller haalt uit met een fantastische trap. Camarão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Galdo de bal. De bal raakt de paal. Tauram rent richting de bal. Tauram draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Redondinha - Torres Vedras Sport Clube 0:9

41e minuut.
Kuciel kopt de bal weg. Tauram met een sublieme pass. Daar is Galdo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tiller rent richting de bal. Tiller draait met de bal, schiet en ... Camarão bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Redondinha - Torres Vedras Sport Clube 0:10

42e minuut.
Tiller verovert de bal door een tackle van achteren. Tiller met een sublieme pass. Tauram rent richting de bal. Tauram draait met de bal, schiet en ... Camarão probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Redondinha - Torres Vedras Sport Clube 0:11

44e minuut.
Divković rent richting de bal. Divković probeert naar een medespeler te passen. Komljenović speelt de bal door. Tauram is nu in balbezit. Tauram schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Kuciel probeert naar een medespeler te passen. Divković speelt de bal door. Daar is Tauram, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tauram haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Redondinha - Torres Vedras Sport Clube 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Redondinha 84%, Torres Vedras Sport Clube 16%.
FC Redondinha - Torres Vedras Sport Clube 0:12

46e minuut.
Klungelig pakt Tauram de bal. Tauram passt de bal in één keer door. Kuciel met een sublieme pass. Komljenović geeft een lange en hoge pass. Tiller krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

47e minuut.
Komljenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Komljenović probeert naar een medespeler te passen. Tiller bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiller schiet op doel. Camarão maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Redondinha - Torres Vedras Sport Clube 0:13

50e minuut.
Kloss draait met de bal, schiet en ... Gordinho probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Komljenović neemt de hoekschop. Tauram krijgt zijn hoofd ertegen. Camarão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tiller rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Redondinha - Torres Vedras Sport Clube 0:14

50e minuut.
Norte bereikt de bal nog maar net als eerste. Norte passt de bal in één keer door. Gordinho heeft problemen om de bal te vangen. Tiller rent richting de bal. Tiller draait met de bal, schiet en ... Camarão kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Pedreira geeft de bal voor. Prancha kopt de bal weg. Kuciel speelt de bal door. Tauram bereikt de bal nog maar net als eerste. Tauram draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Redondinha - Torres Vedras Sport Clube 0:15

54e minuut.
Kuciel is nu in balbezit. Kuciel passt de bal met de wreef. Komljenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Komljenović geeft een lange en hoge pass. Tiller springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Redondinha - Torres Vedras Sport Clube 0:16

59e minuut.
Divković passt de bal zonder na te denken. Melancia bereikt de bal nog maar net als eerste. Melancia geeft de bal voor. Klungelig pakt Kuciel de bal. Kuciel geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Pacheco komt het veld opgelopen. Cachuxo komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Melancia geeft een lange en hoge pass. Inworp. Divković met de inworp. Kuciel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuciel geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Gordinho is nu in balbezit. Gordinho geeft een lange en hoge pass. Kloss is nu in balbezit. Kloss geeft een hoge lob. Tauram krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Komljenović is nu in balbezit. Komljenović geeft de bal voor. Tiller is nu in balbezit. Tiller schiet op doel. Cachuxo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Redondinha - Torres Vedras Sport Clube 0:17

71e minuut.
Gordinho is nu in balbezit. Kloss verovert de bal door een tackle van achteren. Kloss passt de bal zonder na te denken. Tiller rent richting de bal. Tiller geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Kuciel passt de bal met de wreef. Divković controleert de bal met de borst. Divković geeft een lange en hoge pass. Tauram probeert de bal met de borst te controleren. Tauram schiet op doel. Cachuxo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Divković geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tauram krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Divković passt de bal met de wreef. Tiller is nu in balbezit. Tauram bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiller bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiller draait met de bal, schiet en ... Cachuxo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Politankiewicz passt de bal zonder na te denken. Komljenović is nu in balbezit. Komljenović geeft een lange en hoge pass. Tiller rent richting de bal. Tiller draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Komljenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Komljenović speelt de bal door. Tiller rent richting de bal. Tiller haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Redondinha - Torres Vedras Sport Clube 0:18

83e minuut.
Divković probeert naar een medespeler te passen. Tiller rent richting de bal. Tiller passt de bal zonder na te denken. Tauram is nu in balbezit. Tauram schiet op doel. Cachuxo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Melancia kan de bal niet met de borst controleren. Tiller bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Querido komt het veld opgelopen. Fanrroncha komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Fanrroncha geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Divković met een snelle inworp. Kloss is nu in balbezit. Kloss geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Tauram bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Redondinha - Torres Vedras Sport Clube 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Redondinha 83%, Torres Vedras Sport Clube 17%.
FC Redondinha - Torres Vedras Sport Clube 0:19