Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Estrela De Santo Andre VENI....VEDI....VECI
3-5-2 simoes Tactiek E Pluribus Unu
49% Balbezit 51%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 35
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
53.7 gemiddelde waardering 70.9
solide Schieten wonderbaarlijk
solide Passen uitmuntend
goed Verdedigen formidabel


4e minuut.
Klaiber rent richting de bal. Maduro bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaiber onderschept slim de pass. Klaiber geeft een lange en hoge pass. Con krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Phillips geeft de bal voor. Klaiber is nu in balbezit. Klaiber passt de bal in één keer door. Juncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Juncu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Klaiber rent richting de bal. Fufucas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Klaiber raakt geblesseerd tijdens het duel. Fufucas met een sublieme pass. Klaiber neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Estočin bokst de bal weg.

14e minuut.
Kamallı onderschept slim de pass. Kamallı met een sublieme pass. Olaru speelt de bal door. Klaiber bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaiber haalt uit met een fantastische trap. Estočin bokst de bal weg.

17e minuut.
Szatke rent richting de bal. Szatke passt de bal zonder na te denken. Olaru probeert naar een medespeler te passen. Klaiber is nu in balbezit. Klaiber draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Klaiber rent richting de bal. Klaiber controleert de bal met de borst. Klaiber speelt de bal door. Con bereikt de bal nog maar net als eerste. Con schiet op doel. Estočin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Szatke bereikt de bal nog maar net als eerste. Szatke speelt de bal door. Klaiber bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaiber schiet op doel. Estočin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela De Santo Andre - VENI....VEDI....VECI 0:1

23e minuut.
Con kopt de bal weg. Juncu rent richting de bal. Juncu speelt de bal door. Klungelig pakt Klaiber de bal. Klaiber haalt uit met een fantastische trap. Estočin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Con is nu in balbezit. Con passt de bal zonder na te denken. Klaiber rent richting de bal. Klaiber schiet op doel. Estočin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela De Santo Andre - VENI....VEDI....VECI 0:2

28e minuut.
Miño met een sublieme pass. Juncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Juncu geeft een hoge lob. Con is nu in balbezit. Con schiet op doel. Estočin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Kamallı rent richting de bal. Kamallı geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nemésio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salomão geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Festas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szatke speelt de bal door. Klaiber bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaiber schiet op doel. Estočin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Olaru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szatke bereikt de bal nog maar net als eerste. Szatke geeft een lange en hoge pass. Con krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela De Santo Andre - VENI....VEDI....VECI 0:3

38e minuut.
Krok verovert de bal door een tackle van achteren. Krok passt de bal zonder na te denken. Juncu speelt de bal door. Con bereikt de bal nog maar net als eerste. Con haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Maduro heeft problemen om de bal te vangen. Klaiber rent richting de bal. Klaiber haalt uit met een fantastische trap. Maduro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Estočin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Con rent richting de bal. Con schiet op doel. Estočin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela De Santo Andre - VENI....VEDI....VECI 0:4

42e minuut.
Con rent richting de bal. Con passt de bal in één keer door. Sargento onderschept slim de pass. Juncu is nu in balbezit. Juncu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Olaru speelt de bal door. Klungelig pakt Klaiber de bal. Camino Tallón is nu in balbezit. Klaiber verovert de bal door een tackle van achteren. Klaiber schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrela De Santo Andre 70%, VENI....VEDI....VECI 30%.
Estrela De Santo Andre - VENI....VEDI....VECI 0:4

46e minuut.
Olaru met een snelle inworp. Szatke speelt de bal door. Olaru is nu in balbezit. Olaru geeft een hoge lob. Con springt en kopt de bal. Estočin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Camino Tallón bereikt de bal nog maar net als eerste. Camino Tallón met een sublieme pass. Machura bereikt de bal nog maar net als eerste. Machura haalt uit met een fantastische trap. Tardivo probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Salomão probeert naar een medespeler te passen. Kamallı onderschept slim de pass. Inworp. Nemésio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salomão geeft de bal voor. Tardivo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Machura rent richting de bal. Machura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela De Santo Andre - VENI....VEDI....VECI 1:4

55e minuut.
Sargento geeft de bal voor. Machura rent richting de bal. Aldeia Monjardim probeert naar een medespeler te passen. Festas is nu in balbezit. Festas geeft de bal voor. Tardivo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mecu rent richting de bal. Krok onderschept slim de pass. Machura is nu in balbezit. Machura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela De Santo Andre - VENI....VEDI....VECI 2:4

57e minuut.
Con passt de bal zonder na te denken. Klaiber bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaiber passt de bal zonder na te denken. Con bereikt de bal nog maar net als eerste. Con draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Con geeft de bal voor. Maduro heeft problemen om de bal te vangen. Klaiber is nu in balbezit. Klaiber haalt uit met een fantastische trap. Estočin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela De Santo Andre - VENI....VEDI....VECI 2:5

60e minuut.
Aldeia Monjardim heeft problemen om de bal te vangen. Szatke is nu in balbezit. Klaiber is nu in balbezit. Klaiber draait met de bal, schiet en ... Estočin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela De Santo Andre - VENI....VEDI....VECI 2:6

61e minuut.
Maduro geeft de bal voor. Machura kopt de bal weg. Szpila geeft een hoge lob. Klaiber rent richting de bal. Klaiber haalt uit met een fantastische trap. Estočin bokst de bal weg. Con rent richting de bal. Con haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela De Santo Andre - VENI....VEDI....VECI 2:7

67e minuut.
Fufucas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szatke speelt de bal door. Con bereikt de bal nog maar net als eerste. Con haalt uit met een fantastische trap. Estočin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela De Santo Andre - VENI....VEDI....VECI 2:8

70e minuut.
Juncu met de inworp. Szatke rent richting de bal. Szatke probeert naar een medespeler te passen. Klaiber bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaiber haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela De Santo Andre - VENI....VEDI....VECI 2:9

73e minuut.
Szatke passt de bal met de wreef. Juncu rent richting de bal. Juncu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Con de bal. Con schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Mecu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kamallı. Mecu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fufucas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mecu maakt een snoekduik en kopt de bal. Tardivo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Klaiber kopt de bal weg. Daar is Olaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olaru geeft de bal voor. Con maakt een snoekduik en kopt de bal. Estočin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela De Santo Andre - VENI....VEDI....VECI 2:10

80e minuut.
Miño geeft een lange en hoge pass. Juncu rent richting de bal. Juncu geeft een hoge lob. Klaiber krijgt zijn hoofd ertegen. Estočin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela De Santo Andre - VENI....VEDI....VECI 2:11

83e minuut.
Szatke bereikt de bal nog maar net als eerste. Szatke passt de bal met de wreef. Klaiber is nu in balbezit. Klaiber schiet op doel. Estočin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela De Santo Andre - VENI....VEDI....VECI 2:12

88e minuut.
Olaru geeft een lange en hoge pass. Aldeia Monjardim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Klaiber is nu in balbezit. Klaiber schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela De Santo Andre - VENI....VEDI....VECI 2:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrela De Santo Andre 62%, VENI....VEDI....VECI 38%.
Estrela De Santo Andre - VENI....VEDI....VECI 2:13