Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monte Penedo FC PIKA TEAM
Mancos Tactiek »(ô..ô)«
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
42.4 gemiddelde waardering 52.1
redelijk Schieten zeer goed
goed Passen solide
solide Verdedigen solide


2e minuut.
Nović is nu in balbezit. Fiorinelli rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nović. Nović krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Santana speelt de bal door. Kociński rent richting de bal. Michaels is nu in balbezit. Michaels geeft een hoge lob. Fiorinelli maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Peniche met een sublieme pass. Michaels bereikt de bal nog maar net als eerste. Michaels geeft een hoge lob. Fiorinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorinelli haalt uit met een fantastische trap. Tutić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Santana rent richting de bal. Peniche is nu in balbezit. Kociński verovert de bal door een tackle van achteren. Kociński schiet op doel. Tutić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monte Penedo FC - PIKA TEAM 0:1

19e minuut.
Tutić trapt de bal weg van het doel. Kociński bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Variaş. Variaş krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Merckx rent richting de bal. Merckx met een sublieme pass. Fiorinelli is nu in balbezit. Fiorinelli geeft een lange en hoge pass. Requena onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Variaş kopt de bal weg. Klungelig pakt Mammoliti de bal. Fizedean bereikt de bal nog maar net als eerste. Mammoliti verovert de bal door een tackle van achteren. Mammoliti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Santana is nu in balbezit. Santana probeert naar een medespeler te passen. Michaels rent richting de bal. Michaels geeft de bal voor. Fiorinelli krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monte Penedo FC 66%, PIKA TEAM 34%.
Monte Penedo FC - PIKA TEAM 0:1

47e minuut.
Santana is nu in balbezit. Kopistko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kociński onderschept slim de pass. Kociński schiet op doel. Tutić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Monte Penedo FC - PIKA TEAM 0:2

51e minuut.
Hoof met een sublieme pass. Fiorinelli rent richting de bal. Fiorinelli passt de bal in één keer door. Kociński rent richting de bal. Kociński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Bunghitu is nu in balbezit. Michaels onderschept slim de pass. Michaels probeert naar een medespeler te passen. Kociński is nu in balbezit. Kociński geeft een hoge lob. Paal!

56e minuut.
Biavaschi verovert de bal door een tackle van achteren. Biavaschi met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Glentzes de bal onder controle te krijgen. Fiorinelli rent richting de bal. Fiorinelli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Glentzes is nu in balbezit. Santana rent richting de bal. Santana passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fiorinelli de bal. Fiorinelli draait met de bal, schiet en ... Tutić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Monte Penedo FC - PIKA TEAM 0:3

61e minuut.
Requena speelt de bal door. Klungelig pakt Fiorinelli de bal. Kopistko rent richting de bal. Fiorinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorinelli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Michaels met de inworp. Glentzes speelt de bal door. Fiorinelli is nu in balbezit. Fiorinelli haalt uit met een fantastische trap. Tutić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Mammoliti probeert naar een medespeler te passen. Michaels rent richting de bal. Michaels passt de bal met de wreef. Kociński rent richting de bal. Kociński geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Santana passt de bal met de wreef. Michaels bereikt de bal nog maar net als eerste. Michaels geeft een lange en hoge pass. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Tutić trapt de bal weg. Mammoliti speelt de bal door. Variaş rent richting de bal. Variaş schiet op doel. Lama probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Monte Penedo FC - PIKA TEAM 1:3

74e minuut.
Elas passt de bal in één keer door. Nović rent richting de bal. Fiorinelli verovert de bal door een tackle van achteren. Fiorinelli schiet op doel. Tutić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Monte Penedo FC - PIKA TEAM 1:4

77e minuut.
Merckx kopt de bal weg. Variaş heeft problemen om de bal te vangen. Variaş passt de bal in één keer door. Çarçani bereikt de bal nog maar net als eerste. Çarçani haalt uit met een fantastische trap. Lama kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Monte Penedo FC - PIKA TEAM 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monte Penedo FC 69%, PIKA TEAM 31%.
Monte Penedo FC - PIKA TEAM 2:4