Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Astros24 Real Madrid X
Normal Tactiek Original X
44% Balbezit 56%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 71
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 60.1
average Schieten outstanding
poor Passen incredible
weak Verdedigen very good


2e minuut.
Lagarto kopt de bal weg. Tekiray met een sublieme pass. Gammelholm heeft problemen om de bal te vangen. Gammelholm met een sublieme pass. Tekiray is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Valenzuela geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Salema kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Salema speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valenzuela met een snelle inworp. Salanitro geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gammelholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Gammelholm haalt uit met een fantastische trap. Salema probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Valenzuela met de inworp. Salanitro bereikt de bal nog maar net als eerste. Salanitro geeft de bal voor. Gammelholm springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Astros24 - Real Madrid X 0:1

7e minuut.
Pegas geeft een hoge lob. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela passt de bal in één keer door. Daar is Gammelholm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gammelholm draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Salema trapt de bal weg van het doel. Pegas kopt de bal weg. Alcaide rent richting de bal. Tekiray verovert de bal door een tackle van achteren. Tekiray schiet op doel. Salema kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Magro rent richting de bal. Gammelholm verovert de bal door een tackle van achteren. Gammelholm passt de bal zonder na te denken. Tekiray is nu in balbezit. Tekiray draait met de bal, schiet en ... Salema bokst de bal weg.

10e minuut.
Guillaume met een snelle inworp. Gammelholm geeft een hoge lob. Tekiray controleert de bal met de borst. Tekiray schiet op doel. Salema probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Astros24 - Real Madrid X 0:2

11e minuut.
Lagarto speelt de bal door. Sacadura Cabral heeft problemen om de bal te vangen. Capitão bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiray onderschept slim de pass. Tekiray draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Salema trapt de bal weg. Klungelig pakt Capitão de bal. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela geeft een lange en hoge pass. Gammelholm krijgt zijn hoofd ertegen. Salema verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gammelholm rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Astros24 - Real Madrid X 0:3

14e minuut.
Valenzuela rent richting de bal. Inworp. Salanitro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela geeft een hoge lob. Salema verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gammelholm heeft problemen om de bal te vangen. Gammelholm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Astros24 - Real Madrid X 0:4

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Salema trapt de bal weg. Valenzuela kopt de bal weg. Klungelig pakt Tekiray de bal. Tekiray haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Gammelholm probeert naar een medespeler te passen. Tekiray heeft problemen om de bal te vangen. Tekiray haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Alcaide de bal onder controle te krijgen. Salema maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Valenzuela neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gammelholm heeft problemen om de bal te vangen. Gammelholm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Astros24 - Real Madrid X 0:5

23e minuut.
Fintas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Magro rent richting de bal. Guillaume begaat een overtreding. Magro raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

26e minuut.
Daar is Bettencourt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salanitro rent richting de bal. Salanitro geeft een lange en hoge pass. Gammelholm krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Astros24 - Real Madrid X 0:6

27e minuut.
Tekiray speelt de bal door. Gammelholm rent richting de bal. Alcaide rent richting de bal. Gammelholm onderschept slim de pass. Gammelholm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Astros24 - Real Madrid X 0:7

30e minuut.
Salanitro met een sublieme pass. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gammelholm de bal. Gammelholm draait met de bal, schiet en ... Salema bokst de bal weg. Magro is nu in balbezit. Magro geeft een lange en hoge pass. Salanitro geeft een hoge lob. Gammelholm springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Vargas geeft de bal voor. Tekiray kopt de bal weg. Gammelholm is nu in balbezit. Tekiray bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiray haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Astros24 - Real Madrid X 0:8

36e minuut.
Vargas geeft een lange en hoge pass. Gammelholm met een sublieme pass. Tekiray heeft problemen om de bal te vangen. Gammelholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Gammelholm schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Pegas kopt de bal weg. Tekiray rent richting de bal. Tekiray passt de bal in één keer door. Gammelholm is nu in balbezit. Gammelholm haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tekiray bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiray schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Astros24 - Real Madrid X 0:9

39e minuut.
Alcaide bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcaide geeft de bal voor. Inworp. Valenzuela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tekiray geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Gammelholm springt en kopt de bal. Salema bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Astros24 - Real Madrid X 0:10

41e minuut.
Gammelholm heeft problemen om de bal te vangen. Gammelholm passt de bal met de wreef. Tekiray bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiray draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Astros24 - Real Madrid X 0:11

42e minuut.
Gammelholm is nu in balbezit. Gammelholm passt de bal in één keer door. Tekiray is nu in balbezit. Tekiray draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Astros24 - Real Madrid X 0:12

45e minuut.
Valenzuela met een snelle inworp. Salanitro bereikt de bal nog maar net als eerste. Salanitro geeft een lange en hoge pass. Gammelholm rent richting de bal. Gammelholm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Astros24 - Real Madrid X 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astros24 89%, Real Madrid X 11%.
Astros24 - Real Madrid X 0:13

47e minuut.
Guillaume bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillaume geeft een hoge lob. Tekiray rent richting de bal. Tekiray draait met de bal, schiet en ... Salema maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Gammelholm is nu in balbezit. Gammelholm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Astros24 - Real Madrid X 0:14

48e minuut.
Valenzuela geeft een lange en hoge pass. Salema probeert naar een medespeler te passen. Salanitro kopt de bal weg. Tekiray rent richting de bal. Tekiray haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Vidonha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gammelholm rent richting de bal. Gammelholm schiet op doel. Salema probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Astros24 - Real Madrid X 0:15

51e minuut.
Vidonha geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Saias de bal. Valenzuela met een sublieme pass. Tekiray bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiray schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vidonha rent richting de bal. Vidonha geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Saias de bal. Valenzuela geeft de bal voor. Gammelholm springt en kopt de bal. Salema probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Astros24 - Real Madrid X 0:16

53e minuut.
Gammelholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Gammelholm passt de bal in één keer door. Tekiray bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiray schiet op doel. Salema werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Astros24 - Real Madrid X 0:17

55e minuut.
Salanitro bereikt de bal nog maar net als eerste. Salanitro met een sublieme pass. Gammelholm rent richting de bal. Gammelholm geeft een hoge lob. Tekiray springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Tekiray is nu in balbezit. Tekiray passt de bal zonder na te denken. Gammelholm is nu in balbezit. Gammelholm haalt uit met een fantastische trap. Salema maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tekiray rent richting de bal. Tekiray draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Astros24 - Real Madrid X 0:18

58e minuut.
Valenzuela geeft een hoge lob. Vidonha heeft problemen om de bal te vangen. Gammelholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Gammelholm haalt uit met een fantastische trap. Salema werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Alcaide, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tekiray rent richting de bal. Tekiray haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Astros24 - Real Madrid X 0:19

60e minuut.
Valenzuela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tekiray is nu in balbezit. Pegas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tekiray is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tekiray neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Astros24 - Real Madrid X 0:20

61e minuut.
Tekiray haalt uit met een fantastische trap. Salema met een sublieme pass. Valenzuela kopt de bal weg. Tekiray heeft problemen om de bal te vangen. Tekiray haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Valenzuela kopt de bal weg. Tekiray bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiray passt de bal met de wreef. Daar is Gammelholm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gammelholm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Astros24 - Real Madrid X 0:21

64e minuut.
Gammelholm passt de bal in één keer door. Guillaume bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillaume geeft de bal voor. Tekiray springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Astros24 - Real Madrid X 0:22

65e minuut.
Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela passt de bal in één keer door. Vidonha is nu in balbezit. Gammelholm onderschept slim de pass. Gammelholm haalt uit met een fantastische trap. Salema kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tekiray is nu in balbezit. Tekiray draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Astros24 - Real Madrid X 0:23

66e minuut.
Lagarto probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sacadura Cabral de bal. Tekiray bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiray haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Astros24 - Real Madrid X 0:24

68e minuut.
Valenzuela geeft de bal voor. Vidonha kopt de bal weg. Klungelig pakt Magro de bal. Tekiray rent richting de bal. Tekiray schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gammelholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Gammelholm schiet op doel. Salema kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Astros24 - Real Madrid X 0:25

70e minuut.
Valenzuela passt de bal met de wreef. Gammelholm heeft problemen om de bal te vangen. Gammelholm passt de bal zonder na te denken. Tekiray is nu in balbezit. Tekiray draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Astros24 - Real Madrid X 0:26

71e minuut.
Gammelholm onderschept slim de pass. Gammelholm met een sublieme pass. Guillaume speelt de bal door. Tekiray rent richting de bal. Tekiray draait met de bal, schiet en ... Salema kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Lagarto bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela onderschept slim de pass. Valenzuela met een sublieme pass. Tekiray is nu in balbezit. Tekiray draait met de bal, schiet en ... Salema verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vidonha is nu in balbezit. Gammelholm onderschept slim de pass. Gammelholm draait met de bal, schiet en ... Salema maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Astros24 - Real Madrid X 0:27

73e minuut.
Salanitro bereikt de bal nog maar net als eerste. Salanitro geeft een lange en hoge pass. Tekiray bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiray draait met de bal, schiet en ... Salema probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Astros24 - Real Madrid X 0:28

74e minuut.
Inworp. Valenzuela met de inworp. Salanitro probeert naar een medespeler te passen. Gammelholm rent richting de bal. Gammelholm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Astros24 - Real Madrid X 0:29

75e minuut.
Lagarto speelt de bal door. Sacadura Cabral heeft problemen om de bal te vangen. Tekiray is nu in balbezit. Tekiray haalt uit met een fantastische trap. Salema probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Valenzuela speelt de bal door. Alcaide probeert naar een medespeler te passen. Valenzuela geeft een hoge lob. Gammelholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Gammelholm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Astros24 - Real Madrid X 0:30

77e minuut.
Gammelholm verovert de bal door een tackle van achteren. Gammelholm passt de bal zonder na te denken. Guillaume bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillaume geeft de bal voor. Tekiray krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Valenzuela met een sublieme pass. Klungelig pakt Gammelholm de bal. Gammelholm passt de bal met de wreef. Tekiray is nu in balbezit. Tekiray schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Astros24 - Real Madrid X 0:31

81e minuut.
Lagarto probeert naar een medespeler te passen. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro probeert naar een medespeler te passen. Tekiray bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiray schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Valenzuela kopt de bal weg. Tekiray bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiray speelt de bal door. Gammelholm rent richting de bal. Gammelholm schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tekiray rent richting de bal. Tekiray schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Astros24 - Real Madrid X 0:32

84e minuut.
Klungelig pakt Pegas de bal. Tekiray rent richting de bal. Tekiray passt de bal in één keer door. Gammelholm is nu in balbezit. Gammelholm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Astros24 - Real Madrid X 0:33

85e minuut.
Sacadura Cabral probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lagarto de bal. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Gammelholm onderschept slim de pass. Gammelholm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Astros24 - Real Madrid X 0:34

88e minuut.
Valenzuela met de inworp. Salanitro is nu in balbezit. Salanitro geeft een hoge lob. Gammelholm springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Astros24 - Real Madrid X 0:35

90e minuut.
Guillaume probeert naar een medespeler te passen. Gammelholm is nu in balbezit. Gammelholm passt de bal met de wreef. Tekiray rent richting de bal. Tekiray haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Astros24 - Real Madrid X 0:36

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astros24 91%, Real Madrid X 9%.
Astros24 - Real Madrid X 0:36