Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Fufu Vodnjan 1968
433b Tactiek 3-4-3
47% Balbezit 53%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41.9 gemiddelde waardering 55.1
good Schieten very good
average Passen very good
good Verdedigen solid


1e minuut.
Waśko geeft een hoge lob. Lappas is nu in balbezit. Lappas met een sublieme pass. Klungelig pakt Sapena de bal. Sapena schiet op doel. Rosandić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sapena bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapena schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Zuko de bal. Rosandić speelt de bal door. Nicoletta controleert de bal met de borst. Nicoletta geeft de bal voor. Sapena springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Lappas met een sublieme pass. Brunner bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunner passt de bal zonder na te denken. Sapena probeert de bal met de borst te controleren. Sapena draait met de bal, schiet en ... Rosandić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lappas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lappas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Fufu - Vodnjan 1968 0:1

17e minuut.
Sistek onderschept slim de pass. Conde verovert de bal door een tackle van achteren. Conde probeert naar een medespeler te passen. Nicoletta bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicoletta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Pljevljak passt de bal in één keer door. Mrgan is nu in balbezit. Waśko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Waśko krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Bimbrowski is nu in balbezit. Bimbrowski geeft een hoge lob. Sapena is nu in balbezit. Sapena haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Fufu - Vodnjan 1968 0:2

35e minuut.
Bimbrowski rent richting de bal. Bimbrowski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Resulović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pljevljak geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fulir zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pljevljak speelt de bal door. Rolih rent richting de bal. Rolih haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Brunner rent richting de bal. Sapena rent richting de bal. Tzortzoglou met een sublieme pass. Lappas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lappas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Fufu 65%, Vodnjan 1968 35%.
NK Fufu - Vodnjan 1968 0:2

48e minuut.
Klungelig pakt Fulir de bal. Fulir geeft een lange en hoge pass. Wasserfallen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolih verovert de bal door een tackle van achteren. Rolih draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Fufu - Vodnjan 1968 1:2

50e minuut.
Tzortzoglou verovert de bal door een tackle van achteren. Tzortzoglou met een sublieme pass. Sistek verovert de bal door een tackle van achteren. Lappas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lappas draait met de bal, schiet en ... Rosandić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sistek heeft problemen om de bal te vangen. Waśko is nu in balbezit. Waśko geeft een lange en hoge pass. Brunner is nu in balbezit. Brunner draait met de bal, schiet en ... Rosandić bokst de bal weg.

52e minuut.
Nicoletta passt de bal zonder na te denken. Brunner is nu in balbezit. Sapena bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapena draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Fufu - Vodnjan 1968 1:3

52e minuut.
Butea komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Inworp. Roleder komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Bimbrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bimbrowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Drljača, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lappas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lappas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Nicoletta rent richting de bal. Nicoletta passt de bal met de wreef. Brunner rent richting de bal. Brunner schiet op doel. Rosandić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Fufu - Vodnjan 1968 1:4

58e minuut.
Ďuračinský komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Klungelig pakt Brunner de bal. Brunner passt de bal in één keer door. Butea is nu in balbezit. Butea schiet op doel. Rosandić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Fufu - Vodnjan 1968 1:5

71e minuut.
Tzortzoglou kopt de bal weg. Daar is Butea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pusti onderschept slim de pass. Ďuračinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Ďuračinský draait met de bal, schiet en ... Rosandić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Brunner rent richting de bal. Brunner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Fufu - Vodnjan 1968 1:6

72e minuut.
Bagaméri komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Roleder geeft de bal voor. Ďuračinský rent richting de bal. Ďuračinský probeert naar een medespeler te passen. Brunner bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Fufu - Vodnjan 1968 1:7

80e minuut.
Tzortzoglou passt de bal in één keer door. Daar is Zuko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butea is nu in balbezit. Brunner is nu in balbezit. Brunner schiet op doel. Rosandić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Fufu - Vodnjan 1968 1:8

84e minuut.
Klungelig pakt Bagaméri de bal. Brunner is nu in balbezit. Brunner geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ďuračinský de bal. Ďuračinský schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sistek rent richting de bal. Ďuračinský onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Fufu - Vodnjan 1968 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Fufu 75%, Vodnjan 1968 25%.
NK Fufu - Vodnjan 1968 1:9