Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nk Kikac Cibalia Vinkovci
442 Tactiek $$$$$
38% Balbezit 62%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 61
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.5 gemiddelde waardering 49.9
poor Schieten excellent
adequate Passen excellent
weak Verdedigen adequate


3e minuut.
Daar is Grześkowiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grześkowiak passt de bal zonder na te denken. Sanders heeft problemen om de bal te vangen. Sanders draait met de bal, schiet en ... Negrić probeert de bal aan de voet te houden. Stajković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Ka Hing onderschept slim de pass. Ka Hing geeft een lange en hoge pass. Negrić heeft problemen om de bal te vangen. Maren krijgt zijn hoofd ertegen. Sanders krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Kikac - Cibalia Vinkovci 0:1

10e minuut.
Ka Hing rent richting de bal. Ka Hing geeft een hoge lob. Sanders kopt de bal weg. Maren bereikt de bal nog maar net als eerste. Maren schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Grześkowiak geeft een lange en hoge pass. Stajković probeert naar een medespeler te passen. Lepojević kopt de bal weg. Sanders is nu in balbezit. Sanders haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Scholliers geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Saračević rent richting de bal. Uljarević onderschept slim de pass. Uljarević draait met de bal, schiet en ... Stajković bokst de bal weg.

20e minuut.
Grześkowiak speelt de bal door. Sanders heeft problemen om de bal te vangen. Sanders passt de bal met de wreef. Maren bereikt de bal nog maar net als eerste. Maren schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Stajković trapt de bal weg van het doel. Grześkowiak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Maren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maren schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Farioli speelt de bal door. Grześkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grześkowiak passt de bal zonder na te denken. Uljarević heeft problemen om de bal te vangen. Uljarević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Dodik bereikt de bal nog maar net als eerste. Maren verovert de bal door een tackle van achteren. Maren probeert naar een medespeler te passen. Sanders rent richting de bal. Sanders draait met de bal, schiet en ... Stajković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Sanders rent richting de bal. Sanders heeft problemen om de bal te vangen. Sanders passt de bal zonder na te denken. Maren rent richting de bal. Maren haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Kikac - Cibalia Vinkovci 0:2

29e minuut.
Maren passt de bal met de wreef. Sanders bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanders schiet op doel. Negrić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Kikac - Cibalia Vinkovci 0:3

33e minuut.
Negrić geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Novković met de inworp. Grześkowiak geeft een hoge lob. Maren krijgt zijn hoofd ertegen. Stajković bokst de bal weg.

35e minuut.
Stajković probeert naar een medespeler te passen. Grześkowiak kopt de bal weg. Sanders is nu in balbezit. Sanders haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Sanders is nu in balbezit. Sanders geeft een lange en hoge pass. Maren bereikt de bal nog maar net als eerste. Maren haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Negrić de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Scholliers bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholliers met een sublieme pass. Sanders rent richting de bal. Sanders schiet op doel. Negrić probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Grześkowiak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Maren maakt een snoekduik en kopt de bal. Stajković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dodik kopt de bal weg. Stajković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sanders controleert de bal met de borst. Stajković bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nk Kikac 91%, Cibalia Vinkovci 9%.
Nk Kikac - Cibalia Vinkovci 0:3

46e minuut.
Sheung Kwai komt het veld opgelopen. Majkut komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Maren onderschept slim de pass. Maren speelt de bal door. Majkut bereikt de bal nog maar net als eerste. Majkut haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Sheung Kwai speelt de bal door. Sanders is nu in balbezit. Sanders passt de bal in één keer door. Maren is nu in balbezit. Maren haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Majkut is nu in balbezit. Scholliers bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholliers passt de bal met de wreef. Sanders rent richting de bal. Sanders haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Kikac - Cibalia Vinkovci 0:4

52e minuut.
Novković verovert de bal door een tackle van achteren. Novković met een sublieme pass. Sanders bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanders haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Kikac - Cibalia Vinkovci 0:5

53e minuut.
Sanders bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheung Kwai met een sublieme pass. Majkut rent richting de bal. Majkut haalt uit met een fantastische trap. Stajković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Kikac - Cibalia Vinkovci 0:6

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Negrić de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sheung Kwai met een snelle inworp. Sanders bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanders schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Kikac - Cibalia Vinkovci 0:7

59e minuut.
Sanders onderschept slim de pass. Sheung Kwai is nu in balbezit. Klungelig pakt Sheung Kwai de bal. Sheung Kwai geeft een lange en hoge pass. Maren maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Saračević is nu in balbezit. Majkut verovert de bal door een tackle van achteren. Majkut haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Kikac - Cibalia Vinkovci 0:8

60e minuut.
Daar is Páez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majkut rent richting de bal. Majkut heeft problemen om de bal te vangen. Majkut draait met de bal, schiet en ... Stajković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Kikac - Cibalia Vinkovci 0:9

61e minuut.
Čejanović met een sublieme pass. Kospić heeft problemen om de bal te vangen. Gračić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Majkut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majkut haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Sanders passt de bal zonder na te denken. Maren bereikt de bal nog maar net als eerste. Majkut is nu in balbezit. Majkut draait met de bal, schiet en ... Saračević probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scholliers met de inworp. Majkut is nu in balbezit. Majkut draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Kikac - Cibalia Vinkovci 0:10

68e minuut.
Ka Hing geeft een lange en hoge pass. Scholliers probeert naar een medespeler te passen. Majkut is nu in balbezit. Klungelig pakt Majkut de bal. Majkut draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Stajković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Kikac - Cibalia Vinkovci 0:11

70e minuut.
Lepojević passt de bal zonder na te denken. Sheung Kwai bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheung Kwai geeft een hoge lob. Majkut bereikt de bal nog maar net als eerste. Majkut schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Kikac - Cibalia Vinkovci 0:12

70e minuut.
Čejanović met een sublieme pass. Kospić heeft problemen om de bal te vangen. Sanders is nu in balbezit. Sanders schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Kikac - Cibalia Vinkovci 0:13

76e minuut.
Sanders is nu in balbezit. Inworp. Runjevac met een snelle inworp. Sanders is nu in balbezit. Sanders schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Maren passt de bal in één keer door. Sheung Kwai bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanders rent richting de bal. Sanders draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Negrić de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Maren bereikt de bal nog maar net als eerste. Maren draait met de bal, schiet en ... Negrić probeert de bal aan de voet te houden. Novković rent richting de bal. Novković geeft de bal voor. Stajković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Majkut rent richting de bal. Majkut draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Kikac - Cibalia Vinkovci 0:14

85e minuut.
Stajković speelt de bal door. Scholliers controleert de bal met de borst. Scholliers speelt de bal door. Daar is Sanders, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanders haalt uit met een fantastische trap. Stajković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Saračević bereikt de bal nog maar net als eerste. Majkut verovert de bal door een tackle van achteren. Majkut probeert naar een medespeler te passen. Daar is Maren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maren haalt uit met een fantastische trap. Stajković bokst de bal weg. Majkut rent richting de bal. Majkut schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Kikac - Cibalia Vinkovci 0:15

90e minuut.
Majkut kopt de bal weg. Sanders is nu in balbezit. Sanders geeft een hoge lob. Maren heeft problemen om de bal te vangen. Maren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Kikac - Cibalia Vinkovci 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nk Kikac 91%, Cibalia Vinkovci 9%.
Nk Kikac - Cibalia Vinkovci 0:16