Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Espresso FC Betine
Normal Tactiek 433D
41% Balbezit 59%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 43.2
weak Schieten solid
weak Passen solid
poor Verdedigen average


2e minuut.
Darišić speelt de bal door. Mojarro heeft problemen om de bal te vangen. Mojarro passt de bal zonder na te denken. Prokopowicz is nu in balbezit. Prokopowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Mojarro verovert de bal door een tackle van achteren. Mojarro met een sublieme pass. Fasolka rent richting de bal. Prokopowicz rent richting de bal. Prokopowicz draait met de bal, schiet en ... Ribičić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Espresso FC - Betine 0:1

12e minuut.
Sľuk geeft de bal voor. Kociper is nu in balbezit. Kociper passt de bal in één keer door. Fasolka rent richting de bal. Fasolka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Espresso FC - Betine 0:2

19e minuut.
Darišić geeft een lange en hoge pass. Prokopowicz kopt de bal weg. Fasolka is nu in balbezit. Fasolka draait met de bal, schiet en ... Ribičić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Espresso FC - Betine 0:3

22e minuut.
Ivon rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prokopowicz. Ivon is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ivon met een snel genomen vrije trap. Došlo kopt de bal weg. Mojarro met een sublieme pass. Prokopowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Prokopowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Espresso FC - Betine 0:4

24e minuut.
Ivon is nu in balbezit. Prokopowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Prokopowicz de bal. Prokopowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Espresso FC - Betine 0:5

26e minuut.
Sľuk met een sublieme pass. Fasolka bereikt de bal nog maar net als eerste. Fasolka passt de bal met de wreef. Kociper bereikt de bal nog maar net als eerste. Kociper haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Espresso FC - Betine 0:6

32e minuut.
Mojarro geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ivon de bal. Fasolka rent richting de bal. Fasolka schiet op doel. Ribičić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Espresso FC - Betine 0:7

33e minuut.
Bekto passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zamorski met de inworp. Kociper rent richting de bal. Kociper draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Došlo is nu in balbezit. Slagalo verovert de bal door een tackle van achteren. Slagalo probeert naar een medespeler te passen. Prokopowicz is nu in balbezit. Prokopowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Prokopowicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Guglielminpietro komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Ribičić met een sublieme pass. Mojarro heeft problemen om de bal te vangen. Mojarro passt de bal met de wreef. Guglielminpietro bereikt de bal nog maar net als eerste. Guglielminpietro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Espresso FC 73%, Betine 27%.
Espresso FC - Betine 0:7

47e minuut.
Slagalo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mojarro de bal. Mojarro probeert naar een medespeler te passen. Guglielminpietro bereikt de bal nog maar net als eerste. Guglielminpietro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Mojarro kan de bal niet met de borst controleren. Mojarro passt de bal zonder na te denken. Fasolka rent richting de bal. Fasolka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Espresso FC - Betine 0:8

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caleta met een snelle inworp. Zamorski probeert naar een medespeler te passen. Guglielminpietro is nu in balbezit. Guglielminpietro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Guglielminpietro is nu in balbezit. Kociper is nu in balbezit. Kociper probeert naar een medespeler te passen. Fasolka is nu in balbezit. Fasolka schiet op doel. Ribičić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Guglielminpietro de bal. Guglielminpietro draait met de bal, schiet en ... Ribičić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Krvavac bereikt de bal nog maar net als eerste. Krvavac geeft een hoge lob. Zamorski rent richting de bal. Zamorski speelt de bal door. Guglielminpietro is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Caleta onderschept slim de pass. Caleta geeft de bal voor. Krvavac rent richting de bal. Fasolka bereikt de bal nog maar net als eerste. Fasolka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Klungelig pakt Zamorski de bal. Zamorski probeert naar een medespeler te passen. Kravar rent richting de bal. Guglielminpietro verovert de bal door een tackle van achteren. Guglielminpietro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Ivon trapt de bal weg. Slagalo speelt de bal door. Daar is Guglielminpietro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fasolka bereikt de bal nog maar net als eerste. Fasolka draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

69e minuut.
Daar is Zamorski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamorski geeft een hoge lob. Daar is Ivon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fasolka rent richting de bal. Fasolka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Espresso FC - Betine 0:9

70e minuut.
Kociper geeft een hoge lob. Ivon heeft problemen om de bal te vangen. Guglielminpietro is nu in balbezit. Guglielminpietro draait met de bal, schiet en ... Ribičić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Espresso FC - Betine 0:10

80e minuut.
Slagalo is nu in balbezit. Slagalo passt de bal in één keer door. Mojarro probeert naar een medespeler te passen. Kociper bereikt de bal nog maar net als eerste. Kociper draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Espresso FC - Betine 0:11

85e minuut.
Kociper rent richting de bal. Guglielminpietro rent richting de bal. Kociper is nu in balbezit. Guglielminpietro bereikt de bal nog maar net als eerste. Guglielminpietro schiet op doel. Ribičić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fasolka bereikt de bal nog maar net als eerste. Fasolka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Guglielminpietro met een sublieme pass. Kociper bereikt de bal nog maar net als eerste. Guglielminpietro rent richting de bal. Fasolka is nu in balbezit. Fasolka schiet op doel. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Sľuk geeft een hoge lob. Ivon kopt de bal weg. Klungelig pakt Krvavac de bal. Fasolka rent richting de bal. Fasolka draait met de bal, schiet en ... Ribičić bokst de bal weg. Klungelig pakt Kravar de bal. Guglielminpietro is nu in balbezit. Guglielminpietro draait met de bal, schiet en ... Ribičić bokst de bal weg. Kociper bereikt de bal nog maar net als eerste. Kociper draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Espresso FC 88%, Betine 12%.
Espresso FC - Betine 0:11