Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Carlstadt Veli Vrh United
Normal Tactiek ono drugo desno
43% Balbezit 57%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 43
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
19.6 gemiddelde waardering 51.2
poor Schieten excellent
weak Passen good
unsatisfactory Verdedigen solid


2e minuut.
Valerjev met een snelle inworp. Daar is Pravica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rašković bereikt de bal nog maar net als eerste. Pravica verovert de bal door een tackle van achteren. Pravica geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Glomazić geeft een hoge lob. Krečak kopt de bal weg. Bodina heeft problemen om de bal te vangen. Bručić verovert de bal door een tackle van achteren. Bručić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Carlstadt - Veli Vrh United 0:1

7e minuut.
Vedak is nu in balbezit. Glomazić onderschept slim de pass. Glomazić speelt de bal door. Bručić rent richting de bal. Bručić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Bručić onderschept slim de pass. Pravica rent richting de bal. Pravica probeert naar een medespeler te passen. Pelkić is nu in balbezit. Pelkić draait met de bal, schiet en ... Karoglan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bručić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bručić draait met de bal, schiet en ... Karoglan bokst de bal weg.

12e minuut.
Pravica kopt de bal weg. Daar is Sorajić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valerjev verovert de bal door een tackle van achteren. Bručić is nu in balbezit. Bručić draait met de bal, schiet en ... Karoglan bokst de bal weg.

14e minuut.
Bakula bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakula geeft de bal voor. Pelkić is nu in balbezit. Bručić is nu in balbezit. Bručić haalt uit met een fantastische trap. Karoglan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Krečak geeft een hoge lob. Inworp. Nakićen met een snelle inworp. Glomazić bereikt de bal nog maar net als eerste. Glomazić geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Bakula onderschept slim de pass. Bakula met een sublieme pass. Nakićen speelt de bal door. Pelkić rent richting de bal. Pelkić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Bručić is nu in balbezit. Bručić schiet op doel. Daar is Rašković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pelkić is nu in balbezit. Pelkić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Carlstadt - Veli Vrh United 0:2

21e minuut.
Valerjev rent richting de bal. Valerjev passt de bal in één keer door. Pravica heeft problemen om de bal te vangen. Pravica geeft de bal voor. Bručić krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Pravica onderschept slim de pass. Pravica geeft een hoge lob. Pelkić is nu in balbezit. Pelkić schiet op doel. Krečak probeert de bal aan de voet te houden. Karoglan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Carlstadt - Veli Vrh United 0:3

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Glomazić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nakićen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakićen geeft de bal voor. Pelkić maakt een snoekduik en kopt de bal. Karoglan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

31e minuut.
Sorajić verovert de bal door een tackle van achteren. Sorajić speelt de bal door. Nakićen probeert naar een medespeler te passen. Pelkić is nu in balbezit. Pelkić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Pravica geeft een hoge lob. Pelkić heeft problemen om de bal te vangen. Bodina is nu in balbezit. Bručić verovert de bal door een tackle van achteren. Bručić schiet op doel. Karoglan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

32e minuut.
Krečak geeft een hoge lob. Nakićen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakićen geeft de bal voor. Bručić is nu in balbezit. Bručić draait met de bal, schiet en ... Karoglan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Krečak geeft een hoge lob. Nakićen kopt de bal weg. Klungelig pakt Sorajić de bal. Bručić rent richting de bal. Bručić haalt uit met een fantastische trap. Karoglan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Bodina de bal. Pelkić rent richting de bal. Pelkić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Carlstadt - Veli Vrh United 0:4

35e minuut.
Sorajić is nu in balbezit. Glomazić onderschept slim de pass. Glomazić passt de bal zonder na te denken. Pelkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelkić geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Carlstadt - Veli Vrh United 0:5

40e minuut.
Bodina probeert naar een medespeler te passen. Glomazić geeft de bal voor. Bručić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bručić haalt uit met een fantastische trap. Karoglan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Carlstadt - Veli Vrh United 0:6

42e minuut.
Glomazić met een sublieme pass. Nakićen rent richting de bal. Nakićen passt de bal in één keer door. Pelkić is nu in balbezit. Pelkić haalt uit met een fantastische trap. Karoglan bokst de bal weg. Karoglan probeert naar een medespeler te passen. Valerjev kopt de bal weg. Bručić rent richting de bal. Bručić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Carlstadt 80%, Veli Vrh United 20%.
NK Carlstadt - Veli Vrh United 0:6

48e minuut.
Valerjev met een sublieme pass. Nakićen met een sublieme pass. Pelkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelkić haalt uit met een fantastische trap. Karoglan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Glomazić passt de bal in één keer door. Nakićen geeft een hoge lob. Bručić rent richting de bal. Pravica rent richting de bal. Pravica schiet op doel. Karoglan bokst de bal weg.

54e minuut.
Pravica is nu in balbezit. Pravica geeft een hoge lob. Krečak heeft problemen om de bal te vangen. Pelkić rent richting de bal. Pelkić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Carlstadt - Veli Vrh United 0:7

58e minuut.
Nakićen probeert naar een medespeler te passen. Valerjev geeft een hoge lob. Daar is Krečak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pelkić rent richting de bal. Pelkić haalt uit met een fantastische trap. Karoglan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Carlstadt - Veli Vrh United 0:8

63e minuut.
Sorajić passt de bal met de wreef. Rašković is nu in balbezit. Rašković met een sublieme pass. Bručić is nu in balbezit. Bručić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Carlstadt - Veli Vrh United 0:9

64e minuut.
Bručić verovert de bal door een tackle van achteren. Bručić passt de bal in één keer door. Kolar heeft problemen om de bal te vangen. Nakićen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakićen geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bručić maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Carlstadt - Veli Vrh United 0:10

73e minuut.
Bručić speelt de bal door. Klungelig pakt Pravica de bal. Pravica geeft een hoge lob. Pelkić rent richting de bal. Pelkić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Carlstadt - Veli Vrh United 0:11

74e minuut.
Bračković is nu in balbezit. Pelkić is nu in balbezit. Bračković begaat een overtreding. Bračković krijgt een gele kaart. Pelkić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Glomazić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bručić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bručić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Carlstadt - Veli Vrh United 0:12

76e minuut.
Karoglan trapt de bal weg. Valerjev kopt de bal weg. Sorajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorajić passt de bal zonder na te denken. Pelkić rent richting de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Bodina is nu in balbezit. Nakićen geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pelkić de bal. Bručić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bručić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Polić-Kamov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bručić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bručić draait met de bal, schiet en ... Karoglan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Carlstadt - Veli Vrh United 0:13

88e minuut.
Valerjev is nu in balbezit. Valerjev geeft een hoge lob. Pravica kopt de bal weg. Bručić is nu in balbezit. Bručić draait met de bal, schiet en ... Karoglan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Krečak rent richting de bal. Krečak geeft de bal voor. Valerjev kopt de bal weg. Bručić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bručić haalt uit met een fantastische trap. Karoglan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pelkić is nu in balbezit. Pelkić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Carlstadt - Veli Vrh United 0:14

90e minuut.
Bručić verovert de bal door een tackle van achteren. Pelkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bručić is nu in balbezit. Bručić draait met de bal, schiet en ... Karoglan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Carlstadt - Veli Vrh United 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Carlstadt 79%, Veli Vrh United 21%.
NK Carlstadt - Veli Vrh United 0:15