Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Upisničar Beepool
LIGA Tactiek ludilo
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
0 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
39 gemiddelde waardering 52.7
adequate Schieten very good
average Passen good
solid Verdedigen very good


8e minuut.
Ješić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ješić geeft een lange en hoge pass. Pleva is nu in balbezit. Pleva haalt uit met een fantastische trap. Buković maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Lizde bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizde geeft een hoge lob. Esquivel geeft een lange en hoge pass. Vrede is nu in balbezit. Vrede schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - Beepool 0:1

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hentenaar met een snelle inworp. Pleva probeert naar een medespeler te passen. Pleavă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleavă draait met de bal, schiet en ... Buković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Vrede is nu in balbezit. Radovčić onderschept slim de pass. Buković bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleavă verovert de bal door een tackle van achteren. Pleavă schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Pitter geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Supcic de bal onder controle te krijgen. Pleavă is nu in balbezit. Pleavă haalt uit met een fantastische trap. Buković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - Beepool 0:2

44e minuut.
Pleva probeert naar een medespeler te passen. Hentenaar is nu in balbezit. Hentenaar passt de bal met de wreef. Pleavă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleavă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - Beepool 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Upisničar 62%, Beepool 38%.
NK Upisničar - Beepool 0:3

49e minuut.
Yorkdale probeert naar een medespeler te passen. Esquivel is nu in balbezit. Šarin begaat een overtreding. Esquivel wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Esquivel kan niet meer verder spelen. Aquino komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Aquino is nu in balbezit. Vrede rent richting de bal. Vrede passt de bal met de wreef. Pleavă is nu in balbezit. Pleavă schiet op doel. Buković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Lizde onderschept slim de pass. Lizde geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pleva met de inworp. Pleavă geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
González Gómez met de inworp. Aquino rent richting de bal. Aquino passt de bal zonder na te denken. Pleva bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleva schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Hentenaar is nu in balbezit. Hentenaar passt de bal zonder na te denken. González Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Šarin verovert de bal door een tackle van achteren. Šarin probeert naar een medespeler te passen. Doumakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Ješić geeft de bal voor. González Gómez probeert naar een medespeler te passen. Vrede bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrede draait met de bal, schiet en ... Buković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - Beepool 0:4

87e minuut.
Aquino rent richting de bal. Aquino speelt de bal door. Vrede bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrede draait met de bal, schiet en ... Buković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - Beepool 0:5

87e minuut.
Supcic heeft problemen om de bal te vangen. Vrede is nu in balbezit. Rapajić begaat een overtreding. Rapajić krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Hentenaar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pleva bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleva passt de bal met de wreef. Pleavă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleavă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - Beepool 0:6

90e minuut.
Vrede rent richting de bal. González Gómez rent richting de bal. González Gómez geeft een hoge lob. Pleavă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleavă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Upisničar 61%, Beepool 39%.
NK Upisničar - Beepool 0:6