Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Last Celtic Alliance Minimax
Normal Tactiek Juriš 2
38% Balbezit 62%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 40.5
matig Schieten zeer goed
hopeloos Passen solide
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Maroš met een sublieme pass. Kožulj heeft problemen om de bal te vangen. Kadeřábek rent richting de bal. Kadeřábek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Last Celtic Alliance - Minimax 0:1

3e minuut.
Bilobrk geeft de bal voor. Inworp. Komlen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Štorić rent richting de bal. Štorić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Korunić passt de bal zonder na te denken. Komlen geeft een hoge lob. Kadeřábek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadeřábek haalt uit met een fantastische trap. Sekelez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Štorić bereikt de bal nog maar net als eerste. Štorić haalt uit met een fantastische trap. Sekelez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Vučković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Last Celtic Alliance - Minimax 0:2

13e minuut.
Bakarić is nu in balbezit. Bakarić geeft een hoge lob. Kadeřábek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadeřábek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Last Celtic Alliance - Minimax 0:3

23e minuut.
Bakarić geeft een lange en hoge pass. Bilobrk kan de bal niet met de borst controleren. Štorić rent richting de bal. Štorić haalt uit met een fantastische trap. Sekelez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Hrga is nu in balbezit. Štorić onderschept slim de pass. Štorić passt de bal met de wreef. Kadeřábek rent richting de bal. Kadeřábek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Duranović geeft de bal voor. Ciglar kopt de bal weg. Hrga kan de bal niet met de borst controleren. Komlen geeft een hoge lob. Kadeřábek springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Kadeřábek passt de bal in één keer door. Bakarić rent richting de bal. Korunić probeert naar een medespeler te passen. Štorić bereikt de bal nog maar net als eerste. Štorić schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Obad onderschept slim de pass. Obad speelt de bal door. Kadeřábek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadeřábek schiet op doel. Sekelez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Last Celtic Alliance - Minimax 0:4

43e minuut.
Vučković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vučković geeft een hoge lob. Obad kopt de bal weg. Kadeřábek is nu in balbezit. Kadeřábek draait met de bal, schiet en ... Sekelez bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Last Celtic Alliance 77%, Minimax 23%.
Last Celtic Alliance - Minimax 0:4

57e minuut.
Daar is Štorić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štorić passt de bal met de wreef. Vučković rent richting de bal. Kadeřábek onderschept slim de pass. Kadeřábek schiet op doel. Sekelez bokst de bal weg.

60e minuut.
Štorić geeft de bal voor. Kadeřábek rent richting de bal. Kadeřábek passt de bal in één keer door. Korunić kan de bal niet met de borst controleren. Korunić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Kadeřábek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vučković rent richting de bal. Kadeřábek verovert de bal door een tackle van achteren. Kadeřábek haalt uit met een fantastische trap. Sekelez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Last Celtic Alliance - Minimax 0:5

66e minuut.
Dinkić speelt de bal door. Kadeřábek bereikt de bal nog maar net als eerste. Štorić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadeřábek is nu in balbezit. Kadeřábek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Last Celtic Alliance - Minimax 0:6

69e minuut.
Štorić met een sublieme pass. Korunić speelt de bal door. Bilobrk rent richting de bal. Kadeřábek verovert de bal door een tackle van achteren. Kadeřábek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Last Celtic Alliance - Minimax 0:7

77e minuut.
Korunić rent richting de bal. Šteko rent richting de bal. Duranović rent richting de bal. Korunić onderschept slim de pass. Korunić geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Korunić passt de bal zonder na te denken. Kadeřábek rent richting de bal. Vučković legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kadeřábek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kadeřábek neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Hrga passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Komlen met de inworp. Korunić bereikt de bal nog maar net als eerste. Korunić probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Hrga passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Komlen met een snelle inworp. Korunić is nu in balbezit. Korunić speelt de bal door. Sekelez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Korunić controleert de bal met de borst. Korunić passt de bal zonder na te denken. Kadeřábek is nu in balbezit. Kadeřábek draait met de bal, schiet en ... Sekelez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Last Celtic Alliance - Minimax 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Last Celtic Alliance 81%, Minimax 19%.
Last Celtic Alliance - Minimax 0:8