Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sudaraž eksplozija
zvone Tactiek NIK-NIK-NIK
59% Balbezit 41%
34% Spel op eigen helft 66%
37 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
53.2 gemiddelde waardering 43.1
excellent Schieten solid
solid Passen adequate
good Verdedigen good


1e minuut.
Na een snelle pass probeert Draščić de bal onder controle te krijgen. Pocrnja bereikt de bal nog maar net als eerste. Pocrnja geeft een lange en hoge pass. Latino bereikt de bal nog maar net als eerste. Latino schiet op doel. Dujković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Falak rent richting de bal. Falak draait met de bal, schiet en ... Simonić probeert de bal aan de voet te houden. Hruška rent richting de bal. Hruška geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Romper passt de bal in één keer door. Cladera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cladera passt de bal in één keer door. Farář rent richting de bal. Farář schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Cladera rent richting de bal. Cladera probeert naar een medespeler te passen. Romper is nu in balbezit. Romper draait met de bal, schiet en ... Dragoş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sudaraž - eksplozija 1:0

14e minuut.
Farář passt de bal zonder na te denken. Cladera probeert naar een medespeler te passen. Borovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Penezić verovert de bal door een tackle van achteren. Penezić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Di Sipio verovert de bal door een tackle van achteren. Di Sipio speelt de bal door. Hruška met een sublieme pass. Falak rent richting de bal. Falak draait met de bal, schiet en ... Dragoş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Hruška verovert de bal door een tackle van achteren. Hruška geeft een lange en hoge pass. Falak kopt de bal weg. Romper rent richting de bal. Romper draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Hruška is nu in balbezit. Klungelig pakt Hruška de bal. Hruška probeert naar een medespeler te passen. Falak is nu in balbezit. Falak schiet op doel. Dragoş bokst de bal weg.

24e minuut.
Sabalić geeft de bal voor. Virić kopt de bal weg. Daar is Župančić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hruška bereikt de bal nog maar net als eerste. Hruška draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Fonzi geeft de bal voor. Daar is Falak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simonić bereikt de bal nog maar net als eerste. Romper verovert de bal door een tackle van achteren. Romper schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hruška is nu in balbezit. Hruška passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Falak de bal. Falak schiet op doel. Dragoş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Farář is nu in balbezit. Farář geeft een lange en hoge pass. Hruška speelt de bal door. Romper rent richting de bal. Romper schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Virić geeft de bal voor. Fran probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Romper is nu in balbezit. Romper haalt uit met een fantastische trap. Dragoş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sudaraž - eksplozija 2:0

43e minuut.
Farář passt de bal zonder na te denken. Daar is Sabalić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romper is nu in balbezit. Romper haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sudaraž 31%, eksplozija 69%.
Sudaraž - eksplozija 2:0

46e minuut.
Ćirković komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Daar is Župančić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falak rent richting de bal. Župančić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Falak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Romper legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Paal! Daar is Romper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romper draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sudaraž - eksplozija 3:0

50e minuut.
Penezić passt de bal met de wreef. Draščić bereikt de bal nog maar net als eerste. Draščić geeft een hoge lob. Falak is nu in balbezit. Falak schiet op doel. Dragoş bokst de bal weg. Falak is nu in balbezit. Falak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Falak passt de bal met de wreef. Hruška probeert naar een medespeler te passen. Romper is nu in balbezit. Romper schiet op doel. Dragoş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sudaraž - eksplozija 4:0

56e minuut.
Perutović bereikt de bal nog maar net als eerste. Perutović passt de bal zonder na te denken. Romper is nu in balbezit. Romper haalt uit met een fantastische trap. Dragoş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sudaraž - eksplozija 5:0

59e minuut.
Ćirković kopt de bal weg. Di Sipio heeft problemen om de bal te vangen. Latino is nu in balbezit. Latino schiet op doel. Dujković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sudaraž - eksplozija 5:1

61e minuut.
Virić met een sublieme pass. Farář speelt de bal door. Penezić geeft een lange en hoge pass. Falak is nu in balbezit. Falak haalt uit met een fantastische trap. Dragoş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Romper is nu in balbezit. Romper schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sudaraž - eksplozija 6:1

62e minuut.
Pocrnja rent richting de bal. Sabalić met een sublieme pass. Romper is nu in balbezit. Romper haalt uit met een fantastische trap. Dragoş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sudaraž - eksplozija 7:1

63e minuut.
Cladera bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabalić geeft een lange en hoge pass. Falak rent richting de bal. Falak haalt uit met een fantastische trap. Dragoş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Cladera onderschept slim de pass. Cladera passt de bal zonder na te denken. Romper bereikt de bal nog maar net als eerste. Romper haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Sabalić rent richting de bal. Sabalić geeft een hoge lob. Simonić met een sublieme pass. Romper bereikt de bal nog maar net als eerste. Romper haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Sabalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabalić geeft een hoge lob. Petrenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrenko schiet op doel. Dujković werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Pocrnja met de inworp. Perutović rent richting de bal. Perutović geeft de bal voor. Latino bereikt de bal nog maar net als eerste. Latino haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Penezić passt de bal zonder na te denken. Hruška geeft een hoge lob. Falak bereikt de bal nog maar net als eerste. Falak draait met de bal, schiet en ... Dragoş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sudaraž - eksplozija 8:1

76e minuut.
Petrenko heeft problemen om de bal te vangen. Petrenko passt de bal zonder na te denken. Borovac rent richting de bal. Falak verovert de bal door een tackle van achteren. Falak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Romper passt de bal met de wreef. Hruška heeft problemen om de bal te vangen. Hruška met een sublieme pass. Falak rent richting de bal. Falak haalt uit met een fantastische trap. Dragoş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Farář speelt de bal door. Cladera speelt de bal door. Falak rent richting de bal. Falak draait met de bal, schiet en ... Dragoş probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

88e minuut.
Penezić bereikt de bal nog maar net als eerste. Penezić geeft een hoge lob. Falak is nu in balbezit. Falak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sudaraž - eksplozija 9:1

89e minuut.
Borovac rent richting de bal. Borovac passt de bal met de wreef. Cladera probeert naar een medespeler te passen. Romper rent richting de bal. Romper schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sudaraž - eksplozija 10:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sudaraž 38%, eksplozija 62%.
Sudaraž - eksplozija 10:1