Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Moslavac1 Dodger 08
D Tactiek non-sense
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
56.8 gemiddelde waardering 54.8
very good Schieten very good
excellent Passen very good
very good Verdedigen good


17e minuut.
Tylka geeft de bal voor. Duménigo rent richting de bal. Duménigo speelt de bal door. Boucard bereikt de bal nog maar net als eerste. Boucard haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Doucouré speelt de bal door. Boucard rent richting de bal. Keseroğlu speelt de bal door. Duménigo rent richting de bal. Duménigo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Vršek passt de bal zonder na te denken. Daniel rent richting de bal. Jackowski begaat een overtreding. Jackowski krijgt een gele kaart.

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bobrov met een snelle inworp. Doucouré onderschept slim de pass. Zubov rent richting de bal. Zubov draait met de bal, schiet en ... Firea bokst de bal weg.

40e minuut.
Bobrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Keseroğlu geeft de bal voor. Kogut met een sublieme pass. Duménigo rent richting de bal. Duménigo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moslavac1 53%, Dodger 08 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Moslavac1 - Dodger 08 0:0

51e minuut.
Boucard geeft een lange en hoge pass. Stanisławczyk kopt de bal weg. Keseroğlu probeert naar een medespeler te passen. Duménigo rent richting de bal. Duménigo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Ceranka rent richting de bal. Zubov is nu in balbezit. Kogut tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kogut krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Daniel passt de bal zonder na te denken. Zubov heeft problemen om de bal te vangen. Kurpiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubov verovert de bal door een tackle van achteren. Zubov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Duménigo passt de bal zonder na te denken. Kogut is nu in balbezit. Dembek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dembek krijgt een gele kaart. Kogut raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Grigulevičius neemt zijn aanloop. Zwirkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moslavac1 - Dodger 08 0:1

71e minuut.
Boucard heeft problemen om de bal te vangen. Vršek bereikt de bal nog maar net als eerste. Boucard onderschept slim de pass. Keseroğlu geeft een hoge lob. Duménigo maakt een snoekduik en kopt de bal. Zwirkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Kurpiewski geeft een lange en hoge pass. Boucard is nu in balbezit. Boucard passt de bal met de wreef. Duménigo rent richting de bal. Duménigo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Moslavac1 - Dodger 08 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moslavac1 60%, Dodger 08 40%.
Moslavac1 - Dodger 08 0:2