Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Falcon Garinjosi
4132 Tactiek Jazo kvale
41% Balbezit 59%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 35
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.6 gemiddelde waardering 55
redelijk Schieten uitstekend
zwak Passen uitstekend
matig Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Foulidis kopt de bal weg. Pinazela speelt de bal door. Daar is Pigeon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pigeon geeft de bal voor. Galikowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Lemac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Lemac trapt de bal weg. Pigeon is nu in balbezit. Pigeon passt de bal met de wreef. Galikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Galikowski haalt uit met een fantastische trap. Paal! Lemac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Gundulić rent richting de bal. Gundulić passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Šaraf de bal. Bilan is nu in balbezit. Bilan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Adamantidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamantidis geeft de bal voor. Bilan kopt de bal weg. Galikowski rent richting de bal. Galikowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Klungelig pakt Pigeon de bal. Pigeon speelt de bal door. Bilan is nu in balbezit. Bilan schiet op doel. Lemac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Falcon - Garinjosi 0:1

32e minuut.
Pinazela met de inworp. Pigeon geeft een hoge lob. Bilan is nu in balbezit. Bilan schiet op doel. Šaraf probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Gundulić geeft een lange en hoge pass. Šaraf heeft problemen om de bal te vangen. Bilan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilan haalt uit met een fantastische trap. Lemac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Falcon - Garinjosi 0:2

39e minuut.
Micskó geeft een hoge lob. Galikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijanović rent richting de bal. Galikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Galikowski schiet op doel. Lemac bokst de bal weg. Galikowski is nu in balbezit. Galikowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Falcon - Garinjosi 0:3

42e minuut.
Micskó geeft een lange en hoge pass. Galikowski rent richting de bal. Met opzet legt Przecherka zijn tegenspeler op de grond. Galikowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Gundulić komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Falcon 74%, Garinjosi 26%.
FC Falcon - Garinjosi 0:3

47e minuut.
Micskó met een snelle inworp. Gundulić geeft de bal voor. Mijanović probeert de bal met de borst te controleren. Galikowski rent richting de bal. Galikowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Drapšin bereikt de bal nog maar net als eerste. Micskó verovert de bal door een tackle van achteren. Micskó geeft de bal voor. Bilan rent richting de bal. Bilan schiet op doel. Lemac bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Falcon - Garinjosi 0:4

55e minuut.
Micskó geeft de bal voor. Bilan kopt de bal weg. Galikowski rent richting de bal. Galikowski haalt uit met een fantastische trap. Lemac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Micskó is nu in balbezit. Micskó passt de bal in één keer door. Przecherka is nu in balbezit. Bilan verovert de bal door een tackle van achteren. Bilan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Falcon - Garinjosi 0:5

61e minuut.
Pigeon geeft een hoge lob. Bilan is nu in balbezit. Bilan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Micskó de bal. Micskó geeft de bal voor. Lemac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Falcon - Garinjosi 0:6

70e minuut.
Mrkela kopt de bal weg. Gundulić heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Drapšin. Gundulić raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gundulić kan niet meer verder spelen. Diolaiuti komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Pigeon is nu in balbezit. Pigeon passt de bal met de wreef. Foulidis rent richting de bal. Galikowski onderschept slim de pass. Galikowski draait met de bal, schiet en ... Lemac bokst de bal weg.

79e minuut.
Pigeon probeert naar een medespeler te passen. Drapšin rent richting de bal. Diolaiuti onderschept slim de pass. Diolaiuti geeft een lange en hoge pass. Bilan springt en kopt de bal. Lemac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Lemac trapt de bal weg van het doel. Micskó kan de bal niet met de borst controleren. Micskó passt de bal zonder na te denken. Galikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Galikowski haalt uit met een fantastische trap. Lemac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lemac met een sublieme pass. Diolaiuti kopt de bal weg. Daar is Foulidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galikowski rent richting de bal. Galikowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Falcon - Garinjosi 0:7

84e minuut.
Pigeon geeft de bal voor. Trol bereikt de bal nog maar net als eerste. Trol passt de bal zonder na te denken. Daar is Micskó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Micskó geeft een lange en hoge pass. Lemac bokst de bal weg. Bilan rent richting de bal. Bilan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Falcon - Garinjosi 0:8

89e minuut.
Pinazela probeert naar een medespeler te passen. Pigeon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pigeon passt de bal zonder na te denken. Galikowski rent richting de bal. Galikowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Falcon 78%, Garinjosi 22%.
FC Falcon - Garinjosi 0:8