Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Carovo NK Doljansk
pa Tactiek stara1a
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.3 gemiddelde waardering 55.3
good Schieten very good
very good Passen very good
good Verdedigen very good


3e minuut.
Gajowy is nu in balbezit. Manev onderschept slim de pass. Manev geeft een hoge lob. Faty is nu in balbezit. Faty haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Na een snelle pass probeert Poverata de bal onder controle te krijgen. Smoljan speelt de bal door. Daar is Deranja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ranj bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Faty passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Şeitan de bal. Deranja probeert naar een medespeler te passen. Şeitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Şeitan haalt uit met een fantastische trap. Zimmermann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Petrin de bal. Şeitan is nu in balbezit. Şeitan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Carovo - NK Doljansk 0:1

16e minuut.
Wierzbicki probeert naar een medespeler te passen. Deranja is nu in balbezit. Deranja passt de bal met de wreef. Şeitan rent richting de bal. Şeitan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Carovo - NK Doljansk 0:2

28e minuut.
Deranja geeft een hoge lob. Faty bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Faty de bal. Faty draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carovo - NK Doljansk 0:3

29e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Zimmermann niet meer kan verder spelen. Đức Trung komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Armada probeert naar een medespeler te passen. Gajowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Şeitan rent richting de bal. Faty is nu in balbezit. Faty haalt uit met een fantastische trap. Đức Trung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Manev speelt de bal door. Deranja speelt de bal door. Faty bereikt de bal nog maar net als eerste. Faty geeft de bal voor. Şeitan springt en kopt de bal. Đức Trung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Daar is Gajowy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manev bereikt de bal nog maar net als eerste. Manev met een sublieme pass. Faty rent richting de bal. Faty schiet op doel. Đức Trung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Kułaga geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tazegül met de inworp. Ranj is nu in balbezit. Ranj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Deranja met een sublieme pass. Faty is nu in balbezit. Faty passt de bal met de wreef. Şeitan rent richting de bal. Şeitan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carovo 60%, NK Doljansk 40%.
Carovo - NK Doljansk 0:3

50e minuut.
Strhal probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Poverata. Strhal raakt geblesseerd tijdens het duel. Hrman komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Petrin onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manev met een snelle inworp. Klungelig pakt Faty de bal. Faty schiet op doel. Đức Trung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Klungelig pakt Tazegül de bal. Tazegül passt de bal in één keer door. Strhal rent richting de bal. Strhal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Carovo - NK Doljansk 1:3

70e minuut.
Strhal passt de bal met de wreef. Manev probeert naar een medespeler te passen. Faty is nu in balbezit. Klungelig pakt Faty de bal. Faty schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Faty schiet op doel. Đức Trung speelt de bal door. Korwin-Mikke kopt de bal weg. Faty probeert de bal met de borst te controleren. Faty haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Inworp. Manev met een snelle inworp. Ranj rent richting de bal. Korwin-Mikke onderschept slim de pass. Korwin-Mikke geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Şeitan heeft problemen om de bal te vangen. Şeitan draait met de bal, schiet en ... Đức Trung werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Ţânţar probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Carovo - NK Doljansk 1:4

86e minuut.
Pastor onderschept slim de pass. Daar is Wierzbicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wierzbicki met een sublieme pass. Şeitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Şeitan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Carovo - NK Doljansk 1:5

87e minuut.
Armada heeft problemen om de bal te vangen. Ranj bereikt de bal nog maar net als eerste. Faty verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Faty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faty schiet op doel. Đức Trung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Şeitan rent richting de bal. Şeitan draait met de bal, schiet en ... Đức Trung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Armada probeert naar een medespeler te passen. Gajowy rent richting de bal. Gajowy geeft de bal voor. Faty is nu in balbezit. Faty haalt uit met een fantastische trap. Đức Trung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carovo 59%, NK Doljansk 41%.
Carovo - NK Doljansk 1:5