Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Likos FC Carlstadt Blues
D5 Tactiek wing2
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
53.6 gemiddelde waardering 51.4
very good Schieten very good
solid Passen solid
solid Verdedigen solid


7e minuut.
Gril is nu in balbezit. Citko verovert de bal door een tackle van achteren. Citko passt de bal met de wreef. Škegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Škegro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Likos - FC Carlstadt Blues 1:0

13e minuut.
Mrđa kopt de bal weg. Ivaldi heeft problemen om de bal te vangen. Ivaldi passt de bal met de wreef. Citko rent richting de bal. Citko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Gril bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić onderschept slim de pass. Garić geeft een hoge lob. Škegro kopt de bal weg. Daar is Marenco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dunjić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Marenco geeft een hoge lob. Denko geeft een hoge lob. Citko kopt de bal weg. Škegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Škegro schiet op doel. Dunjić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Citko rent richting de bal. Citko passt de bal in één keer door. Škegro is nu in balbezit. Škegro draait met de bal, schiet en ... Paal!

20e minuut.
Murzacu verovert de bal door een tackle van achteren. Garić verovert de bal door een tackle van achteren. Garić passt de bal zonder na te denken. Citko rent richting de bal. Citko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Kurčubić controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Leczkowski neemt vlug de vrije trap. Daar is Kastelić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Citko rent richting de bal. Citko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Kurčubić is nu in balbezit. Kurčubić probeert naar een medespeler te passen. Ufuker is nu in balbezit. Vaitelis verovert de bal door een tackle van achteren. Vaitelis schiet op doel. Ganzulić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Fini kopt de bal weg. Klungelig pakt Garić de bal. Gril geeft een lange en hoge pass. Vaitelis heeft problemen om de bal te vangen. Vaitelis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Denko geeft de bal voor. Inworp. Malahov met de inworp. Gril is nu in balbezit. Gril geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
van Oostrum rent richting de bal. van Oostrum passt de bal in één keer door. Vulturescu is nu in balbezit. Škegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Škegro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Likos 36%, FC Carlstadt Blues 64%.
Likos - FC Carlstadt Blues 1:0

60e minuut.
Inworp. Šintić komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kurčubić stond buitenspel. Babović komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Marenco verovert de bal door een tackle van achteren. Marenco geeft een hoge lob. Malahov rent richting de bal. Malahov geeft een lange en hoge pass. Kurčubić maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Murzacu geeft een lange en hoge pass. Babović rent richting de bal. Babović met een sublieme pass. Kurčubić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurčubić schiet op doel. Ganzulić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Fini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fini passt de bal in één keer door. Babović bereikt de bal nog maar net als eerste. Babović geeft een hoge lob. Vaitelis springt en kopt de bal. Ganzulić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Malahov is nu in balbezit. Malahov geeft de bal voor. Vaitelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaitelis schiet op doel. Ganzulić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Likos - FC Carlstadt Blues 1:1

89e minuut.
Babović heeft problemen om de bal te vangen. Babović passt de bal zonder na te denken. Vaitelis is nu in balbezit. Vaitelis haalt uit met een fantastische trap. Ganzulić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Likos - FC Carlstadt Blues 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Likos 46%, FC Carlstadt Blues 54%.
Likos - FC Carlstadt Blues 1:2