Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ananas Ekseri Grbavi
Normal Tactiek 14-2-4-3-1-2
40% Balbezit 60%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 63
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 57.9
zwak Schieten uitmuntend
slecht Passen uitstekend
waardeloos Verdedigen goed


2e minuut.
Stamatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijatov verovert de bal door een tackle van achteren. Udiljak rent richting de bal. Mijatov is nu in balbezit. Mijatov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Jaćimović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mijatov rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ananas - Ekseri Grbavi 0:1

4e minuut.
Saperlot heeft problemen om de bal te vangen. Udiljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Saperlot bereikt de bal nog maar net als eerste. Saperlot haalt uit met een fantastische trap. Telebak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ananas - Ekseri Grbavi 0:2

5e minuut.
Palian is nu in balbezit. Udiljak verovert de bal door een tackle van achteren. Udiljak passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Saperlot de bal. Saperlot draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ananas - Ekseri Grbavi 0:3

7e minuut.
Daar is Banašić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Udiljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Saperlot bereikt de bal nog maar net als eerste. Saperlot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ananas - Ekseri Grbavi 0:4

10e minuut.
Drecun probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Banašić de bal onder controle te krijgen. Mijatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijatov passt de bal met de wreef. Udiljak is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mijatov zal de hoekschop nemen. Saperlot maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Šop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ananas - Ekseri Grbavi 0:5

12e minuut.
Klungelig pakt Stamatović de bal. Stamatović probeert naar een medespeler te passen. Saperlot bereikt de bal nog maar net als eerste. Udiljak rent richting de bal. Udiljak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ananas - Ekseri Grbavi 0:6

14e minuut.
Drecun onderschept slim de pass. Drecun speelt de bal door. Saperlot bereikt de bal nog maar net als eerste. Saperlot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ananas - Ekseri Grbavi 0:7

16e minuut.
Mijatov verovert de bal door een tackle van achteren. Mijatov probeert de bal met de borst te controleren. Mijatov met een sublieme pass. Udiljak rent richting de bal. Udiljak geeft een lange en hoge pass. Telebak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Saperlot bereikt de bal nog maar net als eerste. Saperlot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ananas - Ekseri Grbavi 0:8

18e minuut.
Drecun rent richting de bal. Drecun geeft de bal voor. Udiljak kopt de bal weg. Saperlot bereikt de bal nog maar net als eerste. Saperlot schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Strujic bereikt de bal nog maar net als eerste. Strujic passt de bal met de wreef. Udiljak is nu in balbezit. Udiljak schiet op doel. Telebak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ananas - Ekseri Grbavi 0:9

22e minuut.
Mijatov passt de bal in één keer door. Udiljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Udiljak draait met de bal, schiet en ... Jaćimović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Telebak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ananas - Ekseri Grbavi 0:10

23e minuut.
Mijatov passt de bal in één keer door. Saperlot rent richting de bal. Saperlot met een sublieme pass. Udiljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Udiljak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ananas - Ekseri Grbavi 0:11

25e minuut.
Strujic kopt de bal weg. Daar is Šop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Udiljak met een sublieme pass. Saperlot is nu in balbezit. Saperlot draait met de bal, schiet en ... Telebak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mijatov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Saperlot krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ananas - Ekseri Grbavi 0:12

27e minuut.
Daar is Udiljak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Udiljak passt de bal zonder na te denken. Saperlot bereikt de bal nog maar net als eerste. Saperlot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ananas - Ekseri Grbavi 0:13

28e minuut.
Drecun bereikt de bal nog maar net als eerste. Drecun probeert naar een medespeler te passen. Saperlot rent richting de bal. Saperlot schiet op doel. Telebak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ananas - Ekseri Grbavi 0:14

31e minuut.
Saperlot passt de bal met de wreef. Udiljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijatov draait met de bal, schiet en ... Telebak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ananas - Ekseri Grbavi 0:15

32e minuut.
Mijatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijatov geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Palian de bal onder controle te krijgen. Saperlot bereikt de bal nog maar net als eerste. Saperlot schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Saperlot rent richting de bal. Saperlot met een sublieme pass. Udiljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Udiljak haalt uit met een fantastische trap. Telebak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ananas - Ekseri Grbavi 0:16

34e minuut.
Čakić verovert de bal door een tackle van achteren. Čakić speelt de bal door. Šop rent richting de bal. Saperlot is nu in balbezit. Saperlot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Drecun bereikt de bal nog maar net als eerste. Drecun geeft een hoge lob. Saperlot kopt de bal weg. Udiljak rent richting de bal. Udiljak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Udiljak is nu in balbezit. Udiljak met een sublieme pass. Saperlot bereikt de bal nog maar net als eerste. Saperlot haalt uit met een fantastische trap. Telebak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ananas - Ekseri Grbavi 0:17

38e minuut.
Saperlot onderschept slim de pass. Udiljak rent richting de bal. Mijatov rent richting de bal. Saperlot bereikt de bal nog maar net als eerste. Saperlot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ananas - Ekseri Grbavi 0:18

39e minuut.
Vilček heeft problemen om de bal te vangen. Udiljak is nu in balbezit. Mijatov probeert naar een medespeler te passen. Saperlot rent richting de bal. Saperlot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ananas - Ekseri Grbavi 0:19

41e minuut.
Mijatov passt de bal in één keer door. Drecun met een sublieme pass. Stamatović is nu in balbezit. Saperlot verovert de bal door een tackle van achteren. Saperlot haalt uit met een fantastische trap. Telebak bokst de bal weg.

42e minuut.
Inworp. Sobin met een snelle inworp. Drecun geeft een lange en hoge pass. Saperlot krijgt zijn hoofd ertegen. Telebak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ananas - Ekseri Grbavi 0:20

43e minuut.
Klungelig pakt Vilček de bal. Udiljak verovert de bal door een tackle van achteren. Udiljak passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Saperlot de bal. Saperlot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ananas - Ekseri Grbavi 0:21

44e minuut.
Čakić met een sublieme pass. Vilček heeft problemen om de bal te vangen. Udiljak rent richting de bal. Udiljak schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ananas - Ekseri Grbavi 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ananas 81%, Ekseri Grbavi 19%.
FC Ananas - Ekseri Grbavi 0:22

46e minuut.
Legčević geeft de bal voor. Banašić kopt de bal weg. Drecun bereikt de bal nog maar net als eerste. Drecun geeft de bal voor. Saperlot krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Klungelig pakt Udiljak de bal. Mijatov rent richting de bal. Mijatov passt de bal zonder na te denken. Saperlot kan de bal niet met de borst controleren. Saperlot draait met de bal, schiet en ... Telebak bokst de bal weg. Udiljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Udiljak draait met de bal, schiet en ... Telebak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Saperlot rent richting de bal. Saperlot draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Mijatov speelt de bal door. Udiljak heeft problemen om de bal te vangen. Saperlot rent richting de bal. Saperlot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ananas - Ekseri Grbavi 0:23

55e minuut.
Drecun geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Stamatović de bal. Udiljak rent richting de bal. Udiljak haalt uit met een fantastische trap. Telebak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ananas - Ekseri Grbavi 0:24

55e minuut.
Čakić speelt de bal door. Daar is Vilček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Udiljak rent richting de bal. Udiljak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Udiljak draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Jaćimović de bal onder controle te krijgen. Stamatović kopt de bal weg. Udiljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Udiljak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Mijatov met een sublieme pass. Saperlot heeft problemen om de bal te vangen. Udiljak rent richting de bal. Udiljak haalt uit met een fantastische trap. Telebak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ananas - Ekseri Grbavi 0:25

62e minuut.
Strujic probeert naar een medespeler te passen. Udiljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Udiljak speelt de bal door. Saperlot is nu in balbezit. Saperlot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ananas - Ekseri Grbavi 0:26

64e minuut.
Mijatov rent richting de bal. Mijatov speelt de bal door. Saperlot heeft problemen om de bal te vangen. Udiljak rent richting de bal. Udiljak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ananas - Ekseri Grbavi 0:27

67e minuut.
Gabriš geeft de bal voor. Vlastelica kan de bal niet met de borst controleren. Vukomanović rent richting de bal. Mijatov geeft een hoge lob. Saperlot krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Telebak trapt de bal weg van het doel. Mijatov kopt de bal weg. Udiljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Udiljak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Drecun heeft problemen om de bal te vangen. Drecun geeft een hoge lob. Udiljak is nu in balbezit. Udiljak draait met de bal, schiet en ... Telebak probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Mijatov met een snelle inworp. Drecun rent richting de bal. Drecun passt de bal met de wreef. Daar is Udiljak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Udiljak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Gabriš bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabriš geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mijatov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drecun geeft een hoge lob. Telebak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Saperlot de bal. Saperlot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ananas - Ekseri Grbavi 0:28

76e minuut.
Drecun bereikt de bal nog maar net als eerste. Drecun passt de bal met de wreef. Mijatov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Saperlot de bal. Saperlot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ananas - Ekseri Grbavi 0:29

78e minuut.
Udiljak rent richting de bal. Mijatov rent richting de bal. Udiljak is nu in balbezit. Udiljak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Palian is nu in balbezit. Mijatov verovert de bal door een tackle van achteren. Udiljak rent richting de bal. Mijatov is nu in balbezit. Mijatov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Banašić heeft problemen om de bal te vangen. Saperlot is nu in balbezit. Saperlot passt de bal met de wreef. Udiljak rent richting de bal. Udiljak draait met de bal, schiet en ... Telebak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Udiljak rent richting de bal. Mijatov probeert naar een medespeler te passen. Saperlot is nu in balbezit. Saperlot draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Udiljak rent richting de bal. Udiljak schiet op doel. Telebak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ananas - Ekseri Grbavi 0:30

84e minuut.
Mijatov probeert naar een medespeler te passen. Udiljak rent richting de bal. Udiljak passt de bal met de wreef. Saperlot rent richting de bal. Saperlot haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Mijatov passt de bal in één keer door. Drecun rent richting de bal. Drecun geeft de bal voor. Udiljak springt en kopt de bal. Telebak probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Telebak met een harde bal richting middenveld. Mijatov probeert de bal aan de voet te houden. Udiljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Saperlot rent richting de bal. Saperlot draait met de bal, schiet en ... Telebak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ananas - Ekseri Grbavi 0:31

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ananas 87%, Ekseri Grbavi 13%.
FC Ananas - Ekseri Grbavi 0:31