Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Hell BAYERN 025
AP7 Tactiek 2L84D8
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 20
6 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.9 gemiddelde waardering 51.1
good Schieten excellent
very good Passen solid
solid Verdedigen good


3e minuut.
Śmigiel verovert de bal door een tackle van achteren. Śmigiel geeft een lange en hoge pass. Morioka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozelami onderschept slim de pass. Ozelami haalt uit met een fantastische trap. Cronborg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Diklan is nu in balbezit. Brčić is nu in balbezit. Brčić passt de bal zonder na te denken. Ozelami is nu in balbezit. Ozelami haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Brčić rent richting de bal. Brčić passt de bal in één keer door. Ozelami rent richting de bal. Ozelami haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Klungelig pakt Śmigiel de bal. Śmigiel geeft een lange en hoge pass. Szczerbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozelami rent richting de bal. Ozelami haalt uit met een fantastische trap. Cronborg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Repac passt de bal in één keer door. Ozelami rent richting de bal. Ozelami geeft de bal voor. Szczerbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerbal schiet op doel. Cronborg bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Supcic met een sublieme pass. Ozelami heeft problemen om de bal te vangen. Ozelami passt de bal met de wreef. Brčić is nu in balbezit. Brčić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Zacharski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ćervić is nu in balbezit. Ćervić passt de bal in één keer door. Szczerbal is nu in balbezit. Szczerbal draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Duserm kopt de bal weg. Aréstegui heeft problemen om de bal te vangen. Pijić probeert naar een medespeler te passen. Szczerbal is nu in balbezit. Szczerbal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Hell - BAYERN 025 0:1

42e minuut.
Repac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ozelami rent richting de bal. Barčić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ozelami is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brčić legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Cronborg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szczerbal is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Supcic rent richting de bal. Supcic geeft een lange en hoge pass. Szczerbal kopt de bal weg. Ozelami bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozelami haalt uit met een fantastische trap. Cronborg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Hell 62%, BAYERN 025 38%.
NK Hell - BAYERN 025 0:1

55e minuut.
Brčić is nu in balbezit. Brčić geeft de bal voor. Szczerbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerbal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Hell - BAYERN 025 0:2

56e minuut.
Daar is Pejak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brčić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lootens. Lootens krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Pijić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pijić geeft een hoge lob. Ozelami rent richting de bal. Szczerbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerbal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Brčić probeert naar een medespeler te passen. Ozelami rent richting de bal. Morioka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozelami verovert de bal door een tackle van achteren. Ozelami haalt uit met een fantastische trap. Cronborg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Ozelami is nu in balbezit. Barčić begaat een overtreding. Ozelami raakt geblesseerd tijdens het duel. Brčić met een snel genomen vrije trap. Szczerbal springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Ozelami bereikt de bal nog maar net als eerste. Repac rent richting de bal. Barčić begaat een overtreding. Barčić krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Aréstegui met een sublieme pass. Zacharski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zacharski passt de bal met de wreef. Ćervić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćervić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Inworp. Repac met de inworp. Ozelami is nu in balbezit. Ozelami schiet op doel. Cronborg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Hell 57%, BAYERN 025 43%.
NK Hell - BAYERN 025 0:2