Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zadar Cougars FC prodajem piliće
Tornado433Zadar Tactiek nebojansko janje
39% Balbezit 61%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 45
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
37.8 gemiddelde waardering 63.8
adequate Schieten incredible
adequate Passen formidable
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Jazbec passt de bal in één keer door. Škoda rent richting de bal. Škoda geeft een hoge lob. Özçelik is nu in balbezit. Özçelik haalt uit met een fantastische trap. Oksa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Canniglia geeft de bal voor. Škoda speelt de bal door. Kopuz is nu in balbezit. Kopuz geeft de bal voor. Özçelik maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Burzanović rent richting de bal. Burzanović draait met de bal, schiet en ... Oksa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Özçelik bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Zadar Cougars FC - prodajem piliće 0:1

9e minuut.
Burzanović onderschept slim de pass. Kopuz rent richting de bal. Kopuz speelt de bal door. Özçelik is nu in balbezit. Özçelik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Burzanović geeft de bal voor. Canniglia rent richting de bal. Özçelik verovert de bal door een tackle van achteren. Özçelik controleert de bal met de borst. Özçelik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Zadar Cougars FC - prodajem piliće 0:2

15e minuut.
Klungelig pakt Škoda de bal. Alambat rent richting de bal. Škoda verovert de bal door een tackle van achteren. Škoda geeft een lange en hoge pass. Özçelik maakt een snoekduik en kopt de bal. Oksa bokst de bal weg.

16e minuut.
Özçelik kopt de bal weg. Burzanović rent richting de bal. Özçelik is nu in balbezit. Özçelik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Zadar Cougars FC - prodajem piliće 0:3

17e minuut.
Lima bereikt de bal nog maar net als eerste. Lima passt de bal met de wreef. Ardahanlıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Burzanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Burzanović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Lima met een sublieme pass. Jazbec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jazbec passt de bal in één keer door. Özçelik rent richting de bal. Özçelik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zadar Cougars FC - prodajem piliće 0:4

23e minuut.
Škoda passt de bal zonder na te denken. Kopuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopuz probeert naar een medespeler te passen. Burzanović heeft problemen om de bal te vangen. Burzanović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ardahanlıoğlu is nu in balbezit. Özçelik verovert de bal door een tackle van achteren. Özçelik draait met de bal, schiet en ... Oksa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zadar Cougars FC - prodajem piliće 0:5

27e minuut.
Škoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Škoda met een sublieme pass. Jazbec is nu in balbezit. Jazbec geeft een hoge lob. Burzanović krijgt zijn hoofd ertegen. Oksa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Özçelik rent richting de bal. Özçelik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zadar Cougars FC - prodajem piliće 0:6

30e minuut.
Burzanović probeert naar een medespeler te passen. Jazbec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jazbec passt de bal met de wreef. Burzanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Burzanović draait met de bal, schiet en ... Oksa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kopuz zal de hoekschop nemen. Burzanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardahanlıoğlu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Burzanović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Burzanović legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Zadar Cougars FC - prodajem piliće 0:7

33e minuut.
Ardahanlıoğlu geeft de bal voor. Tovërlani rent richting de bal. Tovërlani geeft de bal voor. Daar is Burzanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burzanović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Burzanović heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ardahanlıoğlu. Burzanović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Škoda met een snel genomen vrije trap. Burzanović maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Özçelik rent richting de bal. Özçelik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zadar Cougars FC - prodajem piliće 0:8

38e minuut.
Stievenard geeft de bal voor. Klungelig pakt Canniglia de bal. Burzanović rent richting de bal. Burzanović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zadar Cougars FC - prodajem piliće 0:9

44e minuut.
Jazbec is nu in balbezit. Jazbec geeft de bal voor. Klungelig pakt Canniglia de bal. Özçelik is nu in balbezit. Özçelik haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zadar Cougars FC 83%, prodajem piliće 17%.
Zadar Cougars FC - prodajem piliće 0:9

46e minuut.
Plăvoi geeft de bal voor. Özçelik kopt de bal weg. Burzanović is nu in balbezit. Burzanović geeft een lange en hoge pass. Özçelik maakt een snoekduik en kopt de bal. Oksa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Özçelik is nu in balbezit. Özçelik schiet op doel. Oksa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zadar Cougars FC - prodajem piliće 0:10

48e minuut.
Škoda passt de bal in één keer door. Jazbec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jazbec geeft een lange en hoge pass. Burzanović krijgt zijn hoofd ertegen. Oksa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zadar Cougars FC - prodajem piliće 0:11

50e minuut.
Canniglia verovert de bal door een tackle van achteren. Canniglia geeft een hoge lob. Jazbec kopt de bal weg. Daar is Özçelik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özçelik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Škoda passt de bal in één keer door. Daar is Kopuz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopuz passt de bal met de wreef. Özçelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Özçelik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zadar Cougars FC - prodajem piliće 0:12

52e minuut.
bin Al Rasibi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jazbec verovert de bal door een tackle van achteren. Jazbec met een sublieme pass. Özçelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Özçelik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Burzanović is nu in balbezit. Burzanović draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Zadar Cougars FC - prodajem piliće 0:13

55e minuut.
Kopuz met een sublieme pass. Daar is Burzanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Burzanović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Özçelik neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Škoda met een sublieme pass. Klungelig pakt Kopuz de bal. Kopuz passt de bal zonder na te denken. Burzanović heeft problemen om de bal te vangen. Burzanović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Škoda rent richting de bal. Škoda passt de bal met de wreef. Özçelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Özçelik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zadar Cougars FC - prodajem piliće 0:14

61e minuut.
Gallego passt de bal in één keer door. Jazbec rent richting de bal. Jazbec passt de bal in één keer door. Özçelik is nu in balbezit. Özçelik draait met de bal, schiet en ... Oksa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zadar Cougars FC - prodajem piliće 0:15

61e minuut.
Filho komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Škoda rent richting de bal. Škoda passt de bal zonder na te denken. Özçelik is nu in balbezit. Özçelik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zadar Cougars FC - prodajem piliće 0:16

65e minuut.
Škoda passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jazbec de bal. Jazbec passt de bal in één keer door. Özçelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Özçelik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zadar Cougars FC - prodajem piliće 0:17

67e minuut.
Jazbec bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Filho. Jazbec is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stievenard met een snel genomen vrije trap. Özçelik kopt de bal weg. Burzanović is nu in balbezit. Burzanović draait met de bal, schiet en ... Oksa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zadar Cougars FC - prodajem piliće 0:18

68e minuut.
Kopuz onderschept slim de pass. Kopuz passt de bal zonder na te denken. Burzanović rent richting de bal. Burzanović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zadar Cougars FC - prodajem piliće 0:19

69e minuut.
Filho passt de bal met de wreef. Lin rent richting de bal. Lin geeft de bal voor. Özçelik rent richting de bal. Özçelik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zadar Cougars FC - prodajem piliće 0:20

71e minuut.
Jazbec probeert naar een medespeler te passen. Stievenard bereikt de bal nog maar net als eerste. Stievenard geeft een hoge lob. Özçelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Özçelik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Lima met een sublieme pass. Kopuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopuz geeft een lange en hoge pass. Özçelik springt en kopt de bal. Oksa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zadar Cougars FC - prodajem piliće 0:21

73e minuut.
de Aço raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

74e minuut.
Filho met een sublieme pass. Lin is nu in balbezit. Lin passt de bal zonder na te denken. Özçelik is nu in balbezit. Özçelik draait met de bal, schiet en ... Oksa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Burzanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Burzanović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zadar Cougars FC - prodajem piliće 0:22

76e minuut.
Kopuz geeft een lange en hoge pass. Özçelik kopt de bal weg. Klungelig pakt Burzanović de bal. Burzanović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zadar Cougars FC - prodajem piliće 0:23

79e minuut.
Kopuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopuz met een sublieme pass. Burzanović heeft problemen om de bal te vangen. Burzanović schiet op doel. Oksa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Tovërlani geeft een lange en hoge pass. Kalogridis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lin kopt de bal weg. Özçelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Özçelik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Burzanović rent richting de bal. Burzanović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zadar Cougars FC - prodajem piliće 0:24

89e minuut.
Jazbec speelt de bal door. Özçelik rent richting de bal. Burzanović is nu in balbezit. Özçelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Özçelik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zadar Cougars FC - prodajem piliće 0:25

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zadar Cougars FC 81%, prodajem piliće 19%.
Zadar Cougars FC - prodajem piliće 0:25