Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Barcelona Zara FC New Generation
5-2-k-2 v.2 Tactiek 5-2-3Vi
37% Balbezit 63%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 46
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
34 gemiddelde waardering 63.4
adequate Schieten outstanding
average Passen excellent
average Verdedigen excellent


1e minuut.
Livnjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Šukara bereikt de bal nog maar net als eerste. Livnjak is nu in balbezit. Šukara bereikt de bal nog maar net als eerste. Šukara haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

2e minuut.
Kwidziński rent richting de bal. Kwidziński geeft een lange en hoge pass. Livnjak is nu in balbezit. Livnjak schiet op doel. Milun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Barcelona Zara - FC New Generation 0:1

3e minuut.
Šeks met een sublieme pass. Livnjak rent richting de bal. Šukara rent richting de bal. Šukara haalt uit met een fantastische trap. Milun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Barcelona Zara - FC New Generation 0:2

9e minuut.
Šukara rent richting de bal. Pekarić rent richting de bal. Šukara onderschept slim de pass. Šukara schiet op doel. Milun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Barcelona Zara - FC New Generation 0:3

11e minuut.
Sachar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pele Zapata is nu in balbezit. Sachar begaat een overtreding. Sachar krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Kwidziński geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Mirdinja de bal onder controle te krijgen. Pekarić kopt de bal weg. Ponomarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponomarev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Barcelona Zara - FC New Generation 0:4

22e minuut.
Prepelić speelt de bal door. Livnjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Livnjak de bal. Livnjak schiet op doel. Milun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Barcelona Zara - FC New Generation 0:5

23e minuut.
Mirdinja onderschept slim de pass. Mirdinja passt de bal zonder na te denken. Ponomarev rent richting de bal. Ponomarev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Kingsley geeft de bal voor. Ponomarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Šukara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponomarev is nu in balbezit. Ponomarev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ponomarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponomarev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Barcelona Zara - FC New Generation 0:6

31e minuut.
Šeks kopt de bal weg. Fjertoch geeft de bal voor. Klungelig pakt Pekarić de bal. Livnjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Livnjak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Fjertoch met een sublieme pass. Pluciński met een sublieme pass. Ponomarev heeft problemen om de bal te vangen. Ponomarev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Barcelona Zara - FC New Generation 0:7

34e minuut.
Juranović passt de bal in één keer door. Prepelić is nu in balbezit. Prepelić met een sublieme pass. Ponomarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponomarev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Šukara geeft een lange en hoge pass. Pele Zapata kopt de bal weg. Farac is nu in balbezit. Pluciński verovert de bal door een tackle van achteren. Pluciński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Farac geeft een lange en hoge pass. Šeks bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Razvigorov zijn tegenspeler op de grond. Razvigorov krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Šeks raakt geblesseerd tijdens het duel. Farac zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fjertoch rent richting de bal. Fjertoch geeft een hoge lob. Livnjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Livnjak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ponomarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponomarev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Barcelona Zara - FC New Generation 0:8

39e minuut.
Kwidziński met een sublieme pass. Pluciński rent richting de bal. Pluciński passt de bal zonder na te denken. Ponomarev rent richting de bal. Ponomarev haalt uit met een fantastische trap. Milun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Pluciński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Milun werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Livnjak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šukara rent richting de bal. Šukara draait met de bal, schiet en ... Paal!

41e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pluciński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Livnjak is nu in balbezit. Livnjak schiet op doel. Pekarić onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Pluciński passt de bal in één keer door. Fjertoch is nu in balbezit. Fjertoch passt de bal in één keer door. Šukara bereikt de bal nog maar net als eerste. Šukara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Barcelona Zara - FC New Generation 0:9

45e minuut.
Ponomarev passt de bal met de wreef. Pluciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Farac zijn tegenspeler op de grond. Farac is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Pluciński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pluciński neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Barcelona Zara 78%, FC New Generation 22%.
F.C. Barcelona Zara - FC New Generation 0:9

46e minuut.
Pluciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponomarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pluciński rent richting de bal. Pluciński draait met de bal, schiet en ... Milun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Barcelona Zara - FC New Generation 0:10

53e minuut.
Sachar rent richting de bal. Pluciński probeert naar een medespeler te passen. Ponomarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponomarev haalt uit met een fantastische trap. Milun probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Fjertoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Fjertoch de bal. Fjertoch probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Livnjak de bal. Livnjak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Erlić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ponomarev rent richting de bal. Ponomarev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Barcelona Zara - FC New Generation 0:11

57e minuut.
Pluciński is nu in balbezit. Pluciński passt de bal zonder na te denken. Ponomarev rent richting de bal. Ponomarev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Barcelona Zara - FC New Generation 0:12

59e minuut.
Ponomarev kan de bal niet met de borst controleren. Erlić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ponomarev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pluciński met een snel genomen vrije trap. Livnjak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Barcelona Zara - FC New Generation 0:13

60e minuut.
Inworp. Pluciński met de inworp. Ponomarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponomarev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Pluciński is nu in balbezit. Pluciński probeert naar een medespeler te passen. Šukara heeft problemen om de bal te vangen. Šukara schiet op doel. Milun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Fjertoch probeert naar een medespeler te passen. Pluciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pluciński probeert naar een medespeler te passen. Ponomarev rent richting de bal. Ponomarev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Barcelona Zara - FC New Generation 0:14

67e minuut.
Fjertoch geeft de bal voor. Livnjak kopt de bal weg. Ponomarev is nu in balbezit. Ponomarev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Barcelona Zara - FC New Generation 0:15

71e minuut.
Sachar probeert naar een medespeler te passen. Pluciński met een sublieme pass. Ponomarev rent richting de bal. Ponomarev draait met de bal, schiet en ... Milun maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Barcelona Zara - FC New Generation 0:16

72e minuut.
Kingsley speelt de bal door. Pluciński geeft de bal voor. Livnjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Livnjak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Barcelona Zara - FC New Generation 0:17

75e minuut.
Šeks probeert de bal aan de voet te houden. Fjertoch rent richting de bal. Fjertoch passt de bal met de wreef. Livnjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Livnjak draait met de bal, schiet en ... Milun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ponomarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponomarev draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Barcelona Zara - FC New Generation 0:18

77e minuut.
Ponomarev speelt de bal door. Sachar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sachar geeft een lange en hoge pass. Ponomarev is nu in balbezit. Ponomarev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Fjertoch speelt de bal door. Pluciński rent richting de bal. Pluciński passt de bal met de wreef. Livnjak is nu in balbezit. Livnjak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Barcelona Zara - FC New Generation 0:19

80e minuut.
Mirdinja bereikt de bal nog maar net als eerste. Livnjak verovert de bal door een tackle van achteren. Livnjak passt de bal zonder na te denken. Šukara rent richting de bal. Šukara schiet op doel. Milun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Barcelona Zara - FC New Generation 0:20

81e minuut.
Daar is Juranović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mirdinja speelt de bal door. Ponomarev is nu in balbezit. Daar is Pluciński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pluciński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Pluciński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Doeltrap. Erlić trapt de bal weg van het doel. Fjertoch kopt de bal weg. Šukara kan de bal niet met de borst controleren. Milun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Šukara verovert de bal door een tackle van achteren. Ponomarev is nu in balbezit. Šukara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponomarev is nu in balbezit. Ponomarev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Livnjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Livnjak geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ponomarev rent richting de bal. Ponomarev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Barcelona Zara - FC New Generation 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Barcelona Zara 88%, FC New Generation 12%.
F.C. Barcelona Zara - FC New Generation 0:21