Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Gradina United Dany
mod442 Tactiek z
37% Balbezit 63%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 41
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 13
35.1 gemiddelde waardering 56.1
average Schieten outstanding
adequate Passen very good
weak Verdedigen solid


3e minuut.
Klungelig pakt Buljić de bal. Vraz is nu in balbezit. Vraz passt de bal met de wreef. Ocypa rent richting de bal. Ocypa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Panzavecchia geeft een hoge lob. Vreme kopt de bal weg. Vraz is nu in balbezit. Vreme rent richting de bal. Vreme schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Eynde probeert naar een medespeler te passen. Panzavecchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Panzavecchia geeft een lange en hoge pass. Vreme is nu in balbezit. Vreme haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sasimas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vreme springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gradina United - Dany 0:1

10e minuut.
Podbićanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterk onderschept slim de pass. Sterk geeft de bal voor. Vraz rent richting de bal. Vraz schiet op doel. Janko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Vreme geeft de bal voor. Grbas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vreme bereikt de bal nog maar net als eerste. Vreme schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gradina United - Dany 0:2

13e minuut.
Sasimas rent richting de bal. Sasimas passt de bal zonder na te denken. Vreme bereikt de bal nog maar net als eerste. Vreme draait met de bal, schiet en ... Janko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Sasimas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sasimas passt de bal in één keer door. Vreme bereikt de bal nog maar net als eerste. Vreme schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gradina United - Dany 0:3

16e minuut.
Daar is Karinja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karinja passt de bal in één keer door. Boatić is nu in balbezit. Vreme verovert de bal door een tackle van achteren. Vreme draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vreme rent richting de bal. Vreme schiet op doel. Janko bokst de bal weg.

21e minuut.
Dobrin rent richting de bal. Chiţulescu onderschept slim de pass. Chiţulescu geeft een hoge lob. Vraz rent richting de bal. Vraz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Panzavecchia passt de bal in één keer door. Sterk met een sublieme pass. Vraz rent richting de bal. Vraz schiet op doel. Janko werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Panzavecchia met een sublieme pass. Prešnjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocypa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocypa schiet op doel. Janko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gradina United - Dany 0:4

27e minuut.
Daar is Fric, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ocypa onderschept slim de pass. Ocypa geeft de bal voor. Vraz is nu in balbezit. Vraz haalt uit met een fantastische trap. Janko bokst de bal weg.

31e minuut.
Eynde verovert de bal door een tackle van achteren. Eynde geeft een hoge lob. Vraz kopt de bal weg. Ocypa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocypa haalt uit met een fantastische trap. Janko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vreme bereikt de bal nog maar net als eerste. Vreme schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gradina United - Dany 0:5

32e minuut.
Vreme verovert de bal door een tackle van achteren. Sasimas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vreme rent richting de bal. Vreme draait met de bal, schiet en ... Janko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gradina United - Dany 0:6

36e minuut.
Sasimas rent richting de bal. Sasimas passt de bal met de wreef. Sterk rent richting de bal. Sterk geeft een hoge lob. Vraz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Boatić is nu in balbezit. Sasimas onderschept slim de pass. Vreme rent richting de bal. Vreme haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gradina United - Dany 0:7

40e minuut.
Dobrin heeft problemen om de bal te vangen. Dobrin passt de bal zonder na te denken. Pejković geeft de bal voor. Ocypa rent richting de bal. Ocypa draait met de bal, schiet en ... Janko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Sterk passt de bal met de wreef. Sasimas speelt de bal door. Ocypa is nu in balbezit. Ocypa schiet op doel. Janko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gradina United - Dany 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Gradina United 72%, Dany 28%.
F.C. Gradina United - Dany 0:8

50e minuut.
Sterk verovert de bal door een tackle van achteren. Sterk geeft de bal voor. Grbas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vraz onderschept slim de pass. Vraz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gradina United - Dany 0:9

51e minuut.
Chiţulescu geeft de bal voor. Ocypa rent richting de bal. Sterk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterk geeft een hoge lob. Vreme springt en kopt de bal. Janko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pejković is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Vreme is nu in balbezit. Vreme passt de bal zonder na te denken. Vraz rent richting de bal. Vraz haalt uit met een fantastische trap. Janko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gradina United - Dany 0:10

61e minuut.
Klungelig pakt Sterk de bal. Sterk passt de bal met de wreef. Vreme bereikt de bal nog maar net als eerste. Vreme draait met de bal, schiet en ... Janko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gradina United - Dany 0:11

64e minuut.
Prešnjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocypa verovert de bal door een tackle van achteren. Ocypa passt de bal met de wreef. Vraz rent richting de bal. Vraz schiet op doel. Janko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vreme maakt een snoekduik en kopt de bal. Janko bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gradina United - Dany 0:12

66e minuut.
Vreme draait met de bal, schiet en ... Janko met een sublieme pass. Fric kopt de bal weg. Vreme bereikt de bal nog maar net als eerste. Vreme draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vreme bereikt de bal nog maar net als eerste. Vreme haalt uit met een fantastische trap. Janko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gradina United - Dany 0:13

67e minuut.
Dobrin is nu in balbezit. Buljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrin rent richting de bal. Vreme verovert de bal door een tackle van achteren. Vreme haalt uit met een fantastische trap. Janko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ocypa rent richting de bal. Ocypa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gradina United - Dany 0:14

80e minuut.
Daar is Fric, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panzavecchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Panzavecchia geeft de bal voor. Ocypa is nu in balbezit. Ocypa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Sterk geeft een lange en hoge pass. Teofilović kopt de bal weg. Boatić rent richting de bal. Vreme verovert de bal door een tackle van achteren. Vreme draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Vreme geeft de bal voor. Pejković geeft een hoge lob. Sasimas kopt de bal weg. Vreme geeft een hoge lob. Vraz krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Prešnjak met de inworp. Sterk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterk probeert naar een medespeler te passen. Ocypa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocypa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Gradina United 76%, Dany 24%.
F.C. Gradina United - Dany 0:14