Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Smooth Criminals TIGROVI
442 allrise k Tactiek 3232-2023
36% Balbezit 64%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
18.8 gemiddelde waardering 59.5
waardeloos Schieten formidabel
slecht Passen uitstekend
zwak Verdedigen solide


5e minuut.
Pazurek passt de bal met de wreef. Alahärsilä heeft problemen om de bal te vangen. Alahärsilä met een sublieme pass. Daar is Tassari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tassari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Smooth Criminals - TIGROVI 0:1

14e minuut.
Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawałka passt de bal met de wreef. Tassari probeert de bal met de borst te controleren. Tassari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Smooth Criminals - TIGROVI 0:2

15e minuut.
Kera probeert naar een medespeler te passen. Kosić rent richting de bal. Rząsa onderschept slim de pass. Rząsa schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Pacocha probeert naar een medespeler te passen. Alahärsilä heeft problemen om de bal te vangen. Alahärsilä speelt de bal door. Tassari rent richting de bal. Tassari haalt uit met een fantastische trap. Lipotica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Pazurek onderschept slim de pass. Klungelig pakt Pazurek de bal. Pazurek passt de bal met de wreef. Rząsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rząsa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Smooth Criminals - TIGROVI 0:3

35e minuut.
Košutić met een sublieme pass. Rząsa heeft problemen om de bal te vangen. Rząsa passt de bal zonder na te denken. Tassari heeft problemen om de bal te vangen. Tassari draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
İstek speelt de bal door. Pacocha rent richting de bal. Pacocha passt de bal in één keer door. Rząsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rząsa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Pacocha passt de bal zonder na te denken. İstek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pazurek de bal. Pazurek geeft de bal voor. Tassari krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Smooth Criminals - TIGROVI 0:4

44e minuut.
Lipotica trapt de bal weg. Azzali kopt de bal weg. Rząsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rząsa draait met de bal, schiet en ... Kreštalica probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smooth Criminals 86%, TIGROVI 14%.
Smooth Criminals - TIGROVI 0:4

52e minuut.
Klungelig pakt Kreštalica de bal. Rząsa is nu in balbezit. Rząsa met een sublieme pass. Klungelig pakt Pazurek de bal. Pazurek geeft een lange en hoge pass. Lipotica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tassari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Smooth Criminals - TIGROVI 0:5

55e minuut.
Guerrero kopt de bal weg. Alahärsilä probeert naar een medespeler te passen. Tassari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassari schiet op doel. Lipotica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smooth Criminals - TIGROVI 0:6

57e minuut.
Pacocha rent richting de bal. Pacocha passt de bal zonder na te denken. Pazurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazurek geeft een hoge lob. Tassari springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smooth Criminals - TIGROVI 0:7

62e minuut.
Klungelig pakt Rząsa de bal. Kreštalica bereikt de bal nog maar net als eerste. Rząsa verovert de bal door een tackle van achteren. Pacocha rent richting de bal. Pacocha schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Alahärsilä rent richting de bal. Alahärsilä passt de bal zonder na te denken. Tassari rent richting de bal. Tassari schiet op doel. Lipotica maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Lipotica trapt de bal weg van het doel. Azzali kopt de bal weg. Pacocha met een sublieme pass. Tassari heeft problemen om de bal te vangen. Tassari schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Bertalanić passt de bal met de wreef. Lisinski is nu in balbezit. Tassari is nu in balbezit. Tassari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Smooth Criminals - TIGROVI 0:8

85e minuut.
Grala met een sublieme pass. Pacocha rent richting de bal. Pacocha passt de bal zonder na te denken. Rząsa is nu in balbezit. Rząsa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Pacocha passt de bal in één keer door. Pazurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazurek speelt de bal door. Rząsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rząsa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lipotica met een harde bal richting middenveld. Pazurek kopt de bal weg. Rząsa rent richting de bal. Rząsa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smooth Criminals 85%, TIGROVI 15%.
Smooth Criminals - TIGROVI 0:8