Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Onako ali kratko quid pro quo
moja 4-5-1 Tactiek 5_2_1_2_Dule_rep
50% Balbezit 50%
86% Spel op eigen helft 14%
1 Doelpogingen 43
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
44.4 gemiddelde waardering 62.2
adequate Schieten incredible
good Passen formidable
good Verdedigen very good


1e minuut.
Pieniacki heeft problemen om de bal te vangen. Pieniacki probeert naar een medespeler te passen. Smutek is nu in balbezit. Smutek heeft problemen om de bal te vangen. Smutek haalt uit met een fantastische trap. Žele verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kopričanec met de inworp. Arrigoni is nu in balbezit. Arrigoni geeft een lange en hoge pass. Smutek springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Onako ali kratko - quid pro quo 0:1

3e minuut.
de Sanjosé bereikt de bal nog maar net als eerste. de Sanjosé geeft een hoge lob. Smutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Smutek schiet op doel. Žele maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Onako ali kratko - quid pro quo 0:2

7e minuut.
Kopričanec is nu in balbezit. Kopričanec passt de bal in één keer door. Daar is Arrigoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arrigoni geeft een hoge lob. Smutek krijgt zijn hoofd ertegen. Žele verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Oodyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Onako ali kratko - quid pro quo 0:3

8e minuut.
Fita passt de bal in één keer door. Zorović bereikt de bal nog maar net als eerste. De Napoli onderschept slim de pass. De Napoli geeft een lange en hoge pass. Smutek springt en kopt de bal. Žele verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Linowski met een sublieme pass. Arrigoni probeert naar een medespeler te passen. Kopričanec met een sublieme pass. Tiurala is nu in balbezit. Tiurala draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Linowski met een snelle inworp. Kopričanec geeft de bal voor. Tiurala rent richting de bal. Tiurala haalt uit met een fantastische trap. Žele werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Onako ali kratko - quid pro quo 0:4

20e minuut.
Kopričanec geeft een hoge lob. Tiurala kopt de bal weg. Oodyn heeft problemen om de bal te vangen. Tiurala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiurala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Onako ali kratko - quid pro quo 0:5

26e minuut.
Daar is Darmopil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopričanec geeft de bal voor. Foscarino heeft problemen om de bal te vangen. Smutek rent richting de bal. Smutek draait met de bal, schiet en ... Žele bokst de bal weg. Smutek is nu in balbezit. Smutek draait met de bal, schiet en ... Žele maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Foscarino met een sublieme pass. De Napoli probeert naar een medespeler te passen. Tiurala rent richting de bal. Tiurala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Onako ali kratko - quid pro quo 0:6

32e minuut.
Bornes rent richting de bal. Kopričanec onderschept slim de pass. Kopričanec geeft een lange en hoge pass. Smutek is nu in balbezit. Smutek draait met de bal, schiet en ... Žele bokst de bal weg. Smutek rent richting de bal. Smutek schiet op doel. Žele kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Oodyn heeft problemen om de bal te vangen. Oodyn verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Tiurala de bal. Tiurala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Onako ali kratko - quid pro quo 0:7

34e minuut.
Foscarino speelt de bal door. Bergallo probeert naar een medespeler te passen. Arrigoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrigoni geeft een lange en hoge pass. Smutek springt en kopt de bal. Žele verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
de Sanjosé geeft een lange en hoge pass. Smutek kopt de bal weg. Tiurala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiurala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Onako ali kratko - quid pro quo 0:8

40e minuut.
Klungelig pakt De Napoli de bal. De Napoli speelt de bal door. Tiurala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiurala schiet op doel. Žele maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Onako ali kratko - quid pro quo 0:9

45e minuut.
Arrigoni is nu in balbezit. Arrigoni passt de bal zonder na te denken. Smutek rent richting de bal. Smutek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Onako ali kratko - quid pro quo 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Onako ali kratko 83%, quid pro quo 17%.
Onako ali kratko - quid pro quo 0:10

47e minuut.
Pieniacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieniacki geeft een lange en hoge pass. Linowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Linowski geeft een lange en hoge pass. Smutek springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
de Sanjosé rent richting de bal. de Sanjosé geeft een hoge lob. Arrigoni kopt de bal weg. Smutek rent richting de bal. Smutek draait met de bal, schiet en ... Žele probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Žele met een sublieme pass. Inworp. De Napoli met een snelle inworp. Kopričanec geeft een hoge lob. Smutek krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Onako ali kratko - quid pro quo 0:11

53e minuut.
Kopričanec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopričanec passt de bal met de wreef. Foscarino speelt de bal door. Kopričanec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopričanec geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Smutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Smutek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Kopričanec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopričanec geeft de bal voor. Tiurala probeert naar een medespeler te passen. Smutek is nu in balbezit. Smutek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Bornes bereikt de bal nog maar net als eerste. Smutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Darmopil bereikt de bal nog maar net als eerste. Smutek onderschept slim de pass. Smutek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Onako ali kratko - quid pro quo 0:12

62e minuut.
Linowski geeft een hoge lob. Smutek controleert de bal met de borst. Tiurala is nu in balbezit. Tiurala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Onako ali kratko - quid pro quo 0:13

64e minuut.
de Sanjosé rent richting de bal. de Sanjosé geeft de bal voor. Foscarino bereikt de bal nog maar net als eerste. Smutek verovert de bal door een tackle van achteren. Smutek draait met de bal, schiet en ... Žele verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tiurala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiurala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Onako ali kratko - quid pro quo 0:14

66e minuut.
Daar is De Napoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Napoli speelt de bal door. Foscarino rent richting de bal. Smutek verovert de bal door een tackle van achteren. Smutek schiet op doel. Žele kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Smutek rent richting de bal. Smutek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Žele trapt de bal weg van het doel. Daar is Linowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopričanec is nu in balbezit. Kopričanec geeft een lange en hoge pass. Smutek is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Darmopil met een sublieme pass. Paşcalău rent richting de bal. Paşcalău geeft een hoge lob. Tiurala is nu in balbezit. Tiurala geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Smutek probeert de bal met de borst te controleren. Žele probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Smutek bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Onako ali kratko - quid pro quo 0:15

79e minuut.
Darmopil met een sublieme pass. Kopričanec rent richting de bal. Kopričanec passt de bal zonder na te denken. Smutek rent richting de bal. Smutek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
de Sanjosé kopt de bal weg. De Napoli rent richting de bal. De Napoli passt de bal zonder na te denken. Tiurala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiurala schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Žele trapt de bal weg van het doel. Inworp. de Sanjosé met een snelle inworp. De Napoli geeft een lange en hoge pass. Smutek springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
De Napoli probeert naar een medespeler te passen. Kopričanec met een sublieme pass. Tiurala rent richting de bal. Tiurala haalt uit met een fantastische trap. Žele werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Florinţă rent richting de bal. Puszkin onderschept slim de pass. Puszkin geeft een hoge lob. Smutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Smutek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Onako ali kratko 88%, quid pro quo 12%.
Onako ali kratko - quid pro quo 0:15