Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Utrineze Jazo FC
gfk Tactiek četiritritri
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
3 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 13
49.9 gemiddelde waardering 65.3
good Schieten outstanding
good Passen excellent
solid Verdedigen formidable


5e minuut.
Tymrowski is nu in balbezit. Tymrowski passt de bal met de wreef. Papaleo bereikt de bal nog maar net als eerste. Papaleo haalt uit met een fantastische trap. Mijalić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
García Iglesias met een sublieme pass. Lombardić rent richting de bal. Lombardić geeft de bal voor. Repeteco bereikt de bal nog maar net als eerste. Repeteco schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Lombardić geeft een hoge lob. Letina bereikt de bal nog maar net als eerste. Repeteco bereikt de bal nog maar net als eerste. Repeteco haalt uit met een fantastische trap. Mijalić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Utrineze - Jazo FC 0:1

21e minuut.
Papaleo bereikt de bal nog maar net als eerste. Papaleo speelt de bal door. Repeteco is nu in balbezit. Repeteco haalt uit met een fantastische trap. Mijalić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Utrineze - Jazo FC 0:2

27e minuut.
Lombardić onderschept slim de pass. Lombardić geeft een lange en hoge pass. Repeteco rent richting de bal. Repeteco schiet op doel. Mijalić probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Tymrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Tymrowski probeert naar een medespeler te passen. Papaleo heeft problemen om de bal te vangen. Papaleo draait met de bal, schiet en ... Mijalić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Utrineze - Jazo FC 0:3

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Floruţ met de inworp. Pagnoncelli met een sublieme pass. Repeteco is nu in balbezit. Repeteco schiet op doel. Mijalić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Repeteco rent richting de bal. Repeteco schiet op doel. Mijalić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Utrineze - Jazo FC 0:4

38e minuut.
Lombardić rent richting de bal. Lombardić met een sublieme pass. Floruţ is nu in balbezit. Floruţ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Utrineze - Jazo FC 0:5

38e minuut.
Nebot met een sublieme pass. Floruţ heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nebot. Nebot krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Floruţ raakt geblesseerd tijdens het duel. Lombardić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Papaleo is nu in balbezit. Ivešić bereikt de bal nog maar net als eerste. Papaleo verovert de bal door een tackle van achteren. Papaleo schiet op doel. Mijalić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Kalčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalčić geeft de bal voor. Tymrowski kopt de bal weg. Papaleo is nu in balbezit. Papaleo haalt uit met een fantastische trap. Mijalić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Dutra verovert de bal door een tackle van achteren. Dutra geeft de bal voor. Repeteco rent richting de bal. Repeteco draait met de bal, schiet en ... Mijalić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Utrineze - Jazo FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Utrineze 55%, Jazo FC 45%.
Utrineze - Jazo FC 0:6

53e minuut.
García Iglesias geeft een lange en hoge pass. Ivešić heeft problemen om de bal te vangen. Papaleo bereikt de bal nog maar net als eerste. Papaleo schiet op doel. Mijalić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Utrineze - Jazo FC 0:7

55e minuut.
Floruţ kopt de bal weg. Repeteco is nu in balbezit. Letina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Letina krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Pagnoncelli met een sublieme pass. Floruţ is nu in balbezit. Repeteco is nu in balbezit. Repeteco haalt uit met een fantastische trap. Mijalić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Utrineze - Jazo FC 0:8

59e minuut.
Nebot is nu in balbezit. García Iglesias verovert de bal door een tackle van achteren. García Iglesias geeft een hoge lob. Papaleo probeert de bal met de borst te controleren. Papaleo schiet op doel. Mijalić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Todd geeft de bal voor. Repeteco kopt de bal weg. Ivešić is nu in balbezit. Papaleo onderschept slim de pass. Papaleo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Repeteco rent richting de bal. Repeteco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Utrineze - Jazo FC 0:9

68e minuut.
Ivešić met een sublieme pass. Prohaska probeert naar een medespeler te passen. Nebot bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebot schiet op doel. Fafanđel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Utrineze - Jazo FC 1:9

75e minuut.
Letina met een sublieme pass. Tymrowski geeft de bal voor. Papaleo bereikt de bal nog maar net als eerste. Papaleo draait met de bal, schiet en ... Mijalić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Letina geeft de bal voor. Tymrowski geeft een hoge lob. Repeteco controleert de bal met de borst. Papaleo is nu in balbezit. Papaleo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Lombardić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombardić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Letina de bal. Repeteco rent richting de bal. Repeteco haalt uit met een fantastische trap. Mijalić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Todd kopt de bal weg. Lombardić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombardić geeft een lange en hoge pass. Papaleo rent richting de bal. Papaleo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Klungelig pakt Koturović de bal. Floruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Floruţ passt de bal in één keer door. Lombardić rent richting de bal. Lombardić geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Utrineze 48%, Jazo FC 52%.
Utrineze - Jazo FC 1:9