Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Best AAA Macforce
352bb Tactiek Tranquilize
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
57.2 gemiddelde waardering 58.3
very good Schieten excellent
very good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
Sal geeft een lange en hoge pass. Sassus kopt de bal weg. Bula probeert naar een medespeler te passen. Gazzaneo heeft problemen om de bal te vangen. Gazzaneo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Lombrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombrea passt de bal met de wreef. Cuzino is nu in balbezit. Cuzino haalt uit met een fantastische trap. Hezzel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Best AAA - Macforce 1:0

11e minuut.
Sal speelt de bal door. Gazzaneo bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sal geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pohjola krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Best AAA - Macforce 1:1

12e minuut.
Teodoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Sal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sal met een sublieme pass. Gazzaneo heeft problemen om de bal te vangen. Gazzaneo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Marks rent richting de bal. Marks speelt de bal door. Teodoru is nu in balbezit. Teodoru geeft de bal voor. Cuzino springt en kopt de bal. Hezzel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Kőteleky rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lombrea neemt de hoekschop. Stabrowski krijgt zijn hoofd ertegen. Hezzel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Best AAA - Macforce 2:1

28e minuut.
Kőteleky geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sal de bal. Sal probeert naar een medespeler te passen. Pohjola is nu in balbezit. Pohjola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Bula passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gazzaneo de bal. Gero bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazzaneo verovert de bal door een tackle van achteren. Gazzaneo draait met de bal, schiet en ... Fredericks kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Pohjola passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ignaciuk de bal. Gazzaneo is nu in balbezit. Gazzaneo haalt uit met een fantastische trap. Fredericks probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Best AAA - Macforce 2:2

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boymans met een snelle inworp. Bogár met een sublieme pass. Pohjola rent richting de bal. Pohjola schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bogár met een snelle inworp. Pohjola bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohjola geeft een lange en hoge pass. Gazzaneo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Best AAA - Macforce 2:3

41e minuut.
Daar is Cuzino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pohjola onderschept slim de pass. Pohjola passt de bal in één keer door. Gazzaneo heeft problemen om de bal te vangen. Gazzaneo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Best AAA 59%, Macforce 41%.
Best AAA - Macforce 2:3

46e minuut.
Pohjola probeert naar een medespeler te passen. Gazzaneo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stabrowski. Stabrowski krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Boymans is nu in balbezit. Boymans met een sublieme pass. Cuzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuzino schiet op doel. Hezzel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Best AAA - Macforce 3:3

66e minuut.
Sassus onderschept slim de pass. Sal rent richting de bal. Sal geeft de bal voor. Gazzaneo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazzaneo schiet op doel. Fredericks bokst de bal weg.

70e minuut.
Przywara geeft de bal voor. Bogár kopt de bal weg. Sassus bereikt de bal nog maar net als eerste. Sassus passt de bal zonder na te denken. Pohjola probeert de bal met de borst te controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Medyński geeft de bal voor. Ignaciuk heeft problemen om de bal te vangen. Gazzaneo onderschept slim de pass. Gazzaneo haalt uit met een fantastische trap. Fredericks probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Doeltrap. Andrieu komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Bogár geeft de bal voor. Pohjola is nu in balbezit. Pohjola geeft de bal voor. Gazzaneo rent richting de bal. Gazzaneo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Best AAA - Macforce 3:4

81e minuut.
Inworp. Dueñas komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Best AAA 60%, Macforce 40%.
Best AAA - Macforce 3:4