Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ANTI-DEPORTIVO F.C. Fazerg Sports
Primera Tactiek Att 2.1
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
44.3 gemiddelde waardering 60
average Schieten outstanding
good Passen solid
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Mardiansyah met een sublieme pass. Brentazzoli probeert naar een medespeler te passen. Boldici rent richting de bal. Kurtyka onderschept slim de pass. Kurtyka schiet op doel. Cantos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Barbosa met een sublieme pass. Kurtyka is nu in balbezit. Zanaboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurtyka verovert de bal door een tackle van achteren. Kurtyka draait met de bal, schiet en ... Cantos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rafael kopt de bal weg. Juodkojis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brentazzoli is nu in balbezit. Triviño onderschept slim de pass. Triviño haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Salinas speelt de bal door. Kurtyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Juodkojis begaat een overtreding. Juodkojis krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Kurtyka verovert de bal door een tackle van achteren. Kurtyka passt de bal in één keer door. Triviño is nu in balbezit. Triviño draait met de bal, schiet en ... Cantos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ANTI-DEPORTIVO F.C. - Fazerg Sports 0:1

23e minuut.
Kurtyka met de inworp. Triviño rent richting de bal. Triviño schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rafael de bal onder controle te krijgen. Cantos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ANTI-DEPORTIVO F.C. - Fazerg Sports 0:2

25e minuut.
Aghassyan verovert de bal door een tackle van achteren. Aghassyan probeert naar een medespeler te passen. Căruţaşu is nu in balbezit. Triviño onderschept slim de pass. Triviño draait met de bal, schiet en ... Cantos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Barbosa kopt de bal weg. Klungelig pakt Aghassyan de bal. Juodkojis begaat een overtreding. Aghassyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aghassyan komt bij de bal en schiet. Cantos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Aghassyan neemt de hoekschop. Cantos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Salinas passt de bal met de wreef. Barbosa met een sublieme pass. Aghassyan speelt de bal door. Triviño rent richting de bal. Triviño draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANTI-DEPORTIVO F.C. 60%, Fazerg Sports 40%.
ANTI-DEPORTIVO F.C. - Fazerg Sports 0:2

46e minuut.
Ivashenka komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Triviño de bal. Triviño draait met de bal, schiet en ... Cantos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANTI-DEPORTIVO F.C. - Fazerg Sports 0:3

49e minuut.
Ercin met een sublieme pass. Aghassyan rent richting de bal. Aghassyan passt de bal in één keer door. Triviño rent richting de bal. Triviño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ANTI-DEPORTIVO F.C. - Fazerg Sports 0:4

50e minuut.
Barbosa geeft een lange en hoge pass. Luna is nu in balbezit. Luna met een sublieme pass. Triviño rent richting de bal. Triviño schiet op doel. Cantos bokst de bal weg.

53e minuut.
Juodkojis rent richting de bal. Juodkojis probeert naar een medespeler te passen. Deptuch onderschept slim de pass. Ferman is nu in balbezit. Ferman geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Ivashenka verovert de bal door een tackle van achteren. Ivashenka speelt de bal door. Triviño rent richting de bal. Triviño haalt uit met een fantastische trap. Cantos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Barbosa is nu in balbezit. Barbosa geeft de bal voor. Luna is nu in balbezit. Luna haalt uit met een fantastische trap. Cantos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Căruţaşu neemt vlug de vrije trap. Szalewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalewicz passt de bal zonder na te denken. Ferman is nu in balbezit. Ferman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Ercin is nu in balbezit. Ercin passt de bal met de wreef. Luna is nu in balbezit. Luna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ANTI-DEPORTIVO F.C. - Fazerg Sports 0:5

72e minuut.
Juodkojis bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Juodkojis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ćuk komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Ullmann maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Luna is nu in balbezit. Szalewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szalewicz krijgt een gele kaart. Luna raakt geblesseerd tijdens het duel. Aghassyan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Luna maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Căruţaşu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cantos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Juodkojis bereikt de bal nog maar net als eerste. Juodkojis probeert naar een medespeler te passen. Ivashenka is nu in balbezit. Ivashenka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ANTI-DEPORTIVO F.C. - Fazerg Sports 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANTI-DEPORTIVO F.C. 54%, Fazerg Sports 46%.
ANTI-DEPORTIVO F.C. - Fazerg Sports 0:6