Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skorpión FC Irade F.C.
Carpe Diem Tactiek PauV2-I
47% Balbezit 53%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
49.8 gemiddelde waardering 63.1
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Boşniagă rent richting de bal. Lagos bereikt de bal nog maar net als eerste. Boşniagă verovert de bal door een tackle van achteren. Boşniagă geeft de bal voor. Boatman maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Senderos geeft een hoge lob. Shyam kopt de bal weg. Piña probeert naar een medespeler te passen. Nieto rent richting de bal. Nieto haalt uit met een fantastische trap. Mátiz bokst de bal weg. Boşniagă rent richting de bal. Boşniagă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpión FC - Irade F.C. 0:1

14e minuut.
Lagos is nu in balbezit. Méniri verovert de bal door een tackle van achteren. Méniri passt de bal in één keer door. Nieto rent richting de bal. Nieto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Boşniagă bereikt de bal nog maar net als eerste. Boşniagă passt de bal met de wreef. Nieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpión FC - Irade F.C. 0:2

17e minuut.
Bakšinskas is nu in balbezit. Bakšinskas geeft een hoge lob. Pineda rent richting de bal. Pineda geeft een lange en hoge pass. Sajna maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpión FC - Irade F.C. 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skorpión FC 73%, Irade F.C. 27%.
Skorpión FC - Irade F.C. 1:2

46e minuut.
Santana komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Leal maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Bakšinskas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pineda rent richting de bal. Pineda haalt uit met een fantastische trap. Calvo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Skorpión FC - Irade F.C. 2:2

51e minuut.
Klungelig pakt Lagos de bal. Nieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieto met een sublieme pass. Santana is nu in balbezit. Santana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Leal neemt vlug de vrije trap. Uščuplić kopt de bal weg. Piña bereikt de bal nog maar net als eerste. Piña geeft de bal voor. Nieto krijgt zijn hoofd ertegen. Mátiz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpión FC - Irade F.C. 2:3

59e minuut.
Olivares probeert naar een medespeler te passen. Boşniagă bereikt de bal nog maar net als eerste. Boşniagă passt de bal zonder na te denken. Nieto is nu in balbezit. Nieto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Méniri met een sublieme pass. Santana rent richting de bal. Nieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieto draait met de bal, schiet en ... Mátiz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpión FC - Irade F.C. 2:4

73e minuut.
Olivares controleert de bal met de borst. Puerta is nu in balbezit. Olivares onderschept slim de pass. Olivares geeft een lange en hoge pass. Nieto maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Méniri passt de bal zonder na te denken. Boşniagă heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brezovar. Boşniagă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Méniri met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Santana is nu in balbezit. Santana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpión FC - Irade F.C. 2:5

81e minuut.
Boşniagă rent richting de bal. Méniri met een sublieme pass. Piña speelt de bal door. Santana rent richting de bal. Santana haalt uit met een fantastische trap. Mátiz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Senderos kopt de bal weg. Piña rent richting de bal. Piña geeft de bal voor. Nieto springt en kopt de bal. Mátiz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpión FC - Irade F.C. 2:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skorpión FC 70%, Irade F.C. 30%.
Skorpión FC - Irade F.C. 2:6