Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cuchukas Tequendama F.C.
Julio 3 Tactiek Cachipay
42% Balbezit 58%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 54.5
goed Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen goed


5e minuut.
Mekehout verovert de bal door een tackle van achteren. Mekehout met een sublieme pass. Pinheiro rent richting de bal. Pinheiro geeft een lange en hoge pass. Perdomo maakt een snoekduik en kopt de bal. Echeto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Ernster is nu in balbezit. Ernster passt de bal met de wreef. Mekehout bereikt de bal nog maar net als eerste. Mekehout haalt uit met een fantastische trap. Echeto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cuchukas - Tequendama F.C. 0:1

43e minuut.
Cienfuegos is nu in balbezit. Mekehout onderschept slim de pass. Monachos rent richting de bal. Mekehout verovert de bal door een tackle van achteren. Mekehout draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cuchukas 54%, Tequendama F.C. 46%.
cuchukas - Tequendama F.C. 0:1

49e minuut.
Langiller rent richting de bal. Hontong onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chrobak. Chrobak krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Ramírez rent richting de bal. Ramírez speelt de bal door. Mekehout is nu in balbezit. Mekehout haalt uit met een fantastische trap. Echeto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cuchukas - Tequendama F.C. 0:2

65e minuut.
Mekehout passt de bal met de wreef. Pinheiro rent richting de bal. Pinheiro passt de bal met de wreef. Mekehout bereikt de bal nog maar net als eerste. Mekehout draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Pinheiro geeft een hoge lob. Antunez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez onderschept slim de pass. Ernster rent richting de bal. Ernster geeft de bal voor. Echeto bokst de bal weg.

90e minuut.
Pinheiro met een sublieme pass. Mekehout bereikt de bal nog maar net als eerste. Monachos begaat een overtreding. Mekehout raakt geblesseerd tijdens het duel. Pinheiro wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cuchukas 62%, Tequendama F.C. 38%.
cuchukas - Tequendama F.C. 0:2