Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Osos Salvajes No tengo tennis
ruuuu Tactiek 4-4-2
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
43.8 gemiddelde waardering 51.6
very good Schieten excellent
adequate Passen solid
solid Verdedigen good


3e minuut.
Kujawski draait met de bal, schiet en ... Rechciński probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sadlok zal de hoekschop nemen. Bojan krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Pastor is nu in balbezit. Pastor passt de bal met de wreef. Kujawski rent richting de bal. Kujawski draait met de bal, schiet en ... Barbe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Osos Salvajes - No tengo tennis 0:1

16e minuut.
Mella speelt de bal door. Bojan bereikt de bal nog maar net als eerste. Napalony bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojan verovert de bal door een tackle van achteren. Bojan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Svěrkoš is nu in balbezit. Annoli onderschept slim de pass. Annoli geeft een hoge lob. Kujawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Dávila met een sublieme pass. Pastor speelt de bal door. Bojan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojan schiet op doel. Barbe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Osos Salvajes - No tengo tennis 0:2

44e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Barbe niet meer kan verder spelen. Baier komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osos Salvajes 66%, No tengo tennis 34%.
Osos Salvajes - No tengo tennis 0:2

46e minuut.
Bojan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kujawski de bal. Biglieri begaat een overtreding. Biglieri krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Bojan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sadlok de bal. Sadlok speelt de bal door. Kujawski rent richting de bal. Kujawski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Sadlok rent richting de bal. Sadlok passt de bal in één keer door. Bojan is nu in balbezit. Bojan schiet op doel. Baier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Osos Salvajes - No tengo tennis 0:3

84e minuut.
Napalony rent richting de bal. Kujawski rent richting de bal. Gardien onderschept slim de pass. Bojan verovert de bal door een tackle van achteren. Bojan draait met de bal, schiet en ... Baier bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Osos Salvajes - No tengo tennis 0:4

90e minuut.
Kujawski heeft problemen om de bal te vangen. Gardien rent richting de bal. Kujawski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kujawski krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Gardien is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Baier zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pastor kopt de bal weg. Klungelig pakt Rechciński de bal. Kujawski is nu in balbezit. Kujawski draait met de bal, schiet en ... Baier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osos Salvajes 72%, No tengo tennis 28%.
Osos Salvajes - No tengo tennis 0:4