Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 01:27
  • Bekerwedstrijd: Copa Colombia
  • Stadion: LA CÁNDELA
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 11565
PAPOMAN Cebollitas F.C
3 - 6 - 1 Tactiek ginkgo 2ATTv2
38% Balbezit 62%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
23.7 gemiddelde waardering 50.9
poor Schieten excellent
poor Passen excellent
unsatisfactory Verdedigen adequate


1e minuut.
Merselj is nu in balbezit. Merselj passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vaca de bal. Monagas is nu in balbezit. Monagas haalt uit met een fantastische trap. Vallejo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Daar is Kardasz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paździoch rent richting de bal. Paździoch geeft de bal voor. Monagas rent richting de bal. Monagas draait met de bal, schiet en ... Vallejo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
PAPOMAN - Cebollitas F.C 0:1

12e minuut.
Monagas kopt de bal weg. Daar is Tselepis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toro bereikt de bal nog maar net als eerste. Tselepis verovert de bal door een tackle van achteren. Tselepis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Faron zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salata bereikt de bal nog maar net als eerste. Salata geeft een hoge lob. Tselepis rent richting de bal. Tselepis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Juere passt de bal in één keer door. Woś is nu in balbezit. Woś passt de bal zonder na te denken. Tselepis is nu in balbezit. Tselepis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Monagas bereikt de bal nog maar net als eerste. Monagas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PAPOMAN - Cebollitas F.C 0:2

16e minuut.
Vaca geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salata met een snelle inworp. Faron is nu in balbezit. Faron geeft een lange en hoge pass. Vallejo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tselepis kan de bal niet met de borst controleren.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Batrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Batrić geeft de bal voor. Paździoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Paździoch geeft een lange en hoge pass. Monagas krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Faron kopt de bal weg. Monagas rent richting de bal. Kupcik speelt de bal door. Monagas is nu in balbezit. Monagas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Woś passt de bal in één keer door. Paździoch rent richting de bal. Paździoch passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tselepis de bal. Tselepis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PAPOMAN - Cebollitas F.C 0:3

25e minuut.
Merselj passt de bal met de wreef. Žigo rent richting de bal. Monagas begaat een overtreding. Žigo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Žigo kan niet meer verder spelen. Paál komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Faron probeert de bal met de borst te controleren. Faron met een sublieme pass. Klungelig pakt Tselepis de bal. Monagas rent richting de bal. Monagas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PAPOMAN - Cebollitas F.C 0:4

31e minuut.
Monagas geeft een lange en hoge pass. Duarte geeft de bal voor. Vaca controleert de bal met de borst. Monagas bereikt de bal nog maar net als eerste. Monagas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Vallejo trapt de bal weg van het doel. Woś bereikt de bal nog maar net als eerste. Woś met een sublieme pass. Tselepis heeft problemen om de bal te vangen. Tselepis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Faron bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaca is nu in balbezit. Vaca passt de bal met de wreef. Monagas bereikt de bal nog maar net als eerste. Monagas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Monagas kopt de bal weg. Tselepis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tselepis geeft een lange en hoge pass. Daar is Monagas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monagas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PAPOMAN - Cebollitas F.C 0:5

40e minuut.
Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Monagas onderschept slim de pass. Monagas passt de bal zonder na te denken. Tselepis rent richting de bal. Tselepis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Monagas rent richting de bal. Monagas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PAPOMAN - Cebollitas F.C 0:6

41e minuut.
Bruravik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruravik passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kupcik de bal. Monagas verovert de bal door een tackle van achteren. Monagas schiet op doel. Vallejo bokst de bal weg. Tselepis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tselepis draait met de bal, schiet en ... Vallejo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PAPOMAN - Cebollitas F.C 0:7

44e minuut.
Paździoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Paździoch passt de bal zonder na te denken. Woś probeert naar een medespeler te passen. Tselepis is nu in balbezit. Tselepis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Tselepis bereikt de bal nog maar net als eerste. Toro begaat een overtreding. Tselepis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Woś zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Monagas springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Vallejo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAPOMAN 79%, Cebollitas F.C 21%.
PAPOMAN - Cebollitas F.C 0:7

49e minuut.
Batrić passt de bal in één keer door. Fumo probeert naar een medespeler te passen. Salata probeert naar een medespeler te passen. Monagas bereikt de bal nog maar net als eerste. Monagas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Doeltrap. Vallejo met een harde bal richting middenveld. Faron geeft een lange en hoge pass. Monagas is nu in balbezit. Monagas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Faron onderschept slim de pass. Faron speelt de bal door. Woś speelt de bal door. Tselepis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tselepis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
PAPOMAN - Cebollitas F.C 0:8

52e minuut.
Merselj bereikt de bal nog maar net als eerste. Merselj passt de bal in één keer door. Juere bereikt de bal nog maar net als eerste. Monagas verovert de bal door een tackle van achteren. Monagas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Klungelig pakt Tselepis de bal. Vaca rent richting de bal. Tselepis onderschept slim de pass. Tselepis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

57e minuut.
Woś geeft de bal voor. Vallejo probeert naar een medespeler te passen. Woś kopt de bal weg. Klungelig pakt Tselepis de bal. Tselepis draait met de bal, schiet en ... Vallejo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Paździoch passt de bal zonder na te denken. Woś bereikt de bal nog maar net als eerste. Woś geeft een lange en hoge pass. Monagas is nu in balbezit. Monagas haalt uit met een fantastische trap. Vallejo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Woś rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Paździoch neemt de hoekschop. Faron kopt de bal weg. Vallejo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Tselepis is nu in balbezit. Woś geeft de bal voor. Vallejo probeert wanhopig de bal te grijpen. Monagas bereikt de bal nog maar net als eerste. Monagas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PAPOMAN - Cebollitas F.C 0:9

77e minuut.
Salata onderschept slim de pass. Salata geeft de bal voor. Tselepis kopt de bal weg. Monagas bereikt de bal nog maar net als eerste. Monagas draait met de bal, schiet en ... Vallejo bokst de bal weg.

78e minuut.
Faron met de inworp. Salata bereikt de bal nog maar net als eerste. Salata geeft een lange en hoge pass. Tselepis is nu in balbezit. Tselepis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Paździoch speelt de bal door. Woś is nu in balbezit. Woś passt de bal met de wreef. Tselepis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tselepis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Batrić probeert de bal met de borst te controleren. Salata is nu in balbezit. Salata geeft een lange en hoge pass. Tselepis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tselepis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Salomón met een sublieme pass. Paździoch is nu in balbezit. Paździoch geeft een hoge lob. Monagas rent richting de bal. Monagas schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Monagas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Głusejdo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAPOMAN 66%, Cebollitas F.C 34%.
PAPOMAN - Cebollitas F.C 0:9