Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Die Wilden Widder Colhicho F.C.
GGJ001 Tactiek JJPS-03.1
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
4 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
48.2 gemiddelde waardering 53.2
solide Schieten zeer goed
goed Passen solide
uitstekend Verdedigen goed


1e minuut.
Zana geeft de bal voor. Majdzik kopt de bal weg. Mitrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrana draait met de bal, schiet en ... Alui-Gheorghe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Die Wilden Widder - Colhicho F.C. 0:1

5e minuut.
Röhrig geeft een lange en hoge pass. Zana bereikt de bal nog maar net als eerste. Zana probeert naar een medespeler te passen. Majdzik is nu in balbezit. Majdzik schiet op doel. Alui-Gheorghe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mitrana is nu in balbezit. Mitrana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Die Wilden Widder - Colhicho F.C. 0:2

25e minuut.
Escobar geeft een lange en hoge pass. Majdzik is nu in balbezit. Klungelig pakt Majdzik de bal. Majdzik haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Die Wilden Widder - Colhicho F.C. 0:3

31e minuut.
Zana bereikt de bal nog maar net als eerste. Zana met een sublieme pass. Mitrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrana schiet op doel. Alui-Gheorghe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Die Wilden Widder - Colhicho F.C. 0:4

38e minuut.
Toomoja probeert naar een medespeler te passen. García Tinchi bereikt de bal nog maar net als eerste. García Tinchi met een sublieme pass. Mitrana is nu in balbezit. Mitrana haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Die Wilden Widder 50%, Colhicho F.C. 50%.
Die Wilden Widder - Colhicho F.C. 0:4

46e minuut.
Roduit komt het veld opgelopen. Duy Hùng komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Sanz met een sublieme pass. Zana bereikt de bal nog maar net als eerste. Zana heeft problemen om de bal te vangen. Zana schiet op doel. Duy Hùng maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Majdzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdzik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Parrado onderschept slim de pass. Parrado probeert naar een medespeler te passen. Majdzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdzik schiet op doel. Duy Hùng probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Die Wilden Widder - Colhicho F.C. 0:5

56e minuut.
Herrón geeft een lange en hoge pass. Zana is nu in balbezit. Zana passt de bal met de wreef. Mitrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrana draait met de bal, schiet en ... Duy Hùng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Majdzik rent richting de bal. Majdzik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Die Wilden Widder - Colhicho F.C. 0:6

60e minuut.
De Visser is nu in balbezit. Parrado rent richting de bal. Parrado geeft de bal voor. Majdzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdzik draait met de bal, schiet en ... Duy Hùng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Röhrig rent richting de bal. Röhrig geeft een hoge lob. Mitrana rent richting de bal. Mitrana haalt uit met een fantastische trap. Duy Hùng probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Die Wilden Widder - Colhicho F.C. 0:7

85e minuut.
Parrado verovert de bal door een tackle van achteren. Parrado geeft de bal voor. Majdzik rent richting de bal. Majdzik draait met de bal, schiet en ... Duy Hùng probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Die Wilden Widder - Colhicho F.C. 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Die Wilden Widder 35%, Colhicho F.C. 65%.
Die Wilden Widder - Colhicho F.C. 0:8