Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gono real Bucara Team
setenta hp Tactiek 211209
49% Balbezit 51%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 29
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
38.3 gemiddelde waardering 54.2
adequate Schieten solid
average Passen excellent
adequate Verdedigen good


8e minuut.
Eudeline passt de bal met de wreef. Rodas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hammel probeert naar een medespeler te passen. Rodas is nu in balbezit. Rodas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Chyłek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyłek geeft een lange en hoge pass. Daar is Măceşanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bocanegra is nu in balbezit. Bocanegra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gono real - Bucara Team 0:1

12e minuut.
Napolitano bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña probeert naar een medespeler te passen. Rodas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Măceşanu met een sublieme pass. Inworp. Czub zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peña rent richting de bal. Peña geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Rodas rent richting de bal. Taneri begaat een overtreding. Rodas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Eudeline met een snel genomen vrije trap. Bocanegra krijgt zijn hoofd ertegen. Caça-Rato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gono real - Bucara Team 0:2

34e minuut.
Gurke geeft de bal voor. Rodas kopt de bal weg. Bocanegra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocanegra schiet op doel. Caça-Rato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Tavarez probeert de bal met de borst te controleren. Chyłek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyłek geeft de bal voor. Bocanegra is nu in balbezit. Bocanegra haalt uit met een fantastische trap. Caça-Rato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Tavarez met een sublieme pass. Mojica bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceres verovert de bal door een tackle van achteren. Cáceres geeft de bal voor. Rodas is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Cəmşidov is nu in balbezit. Peña onderschept slim de pass. Peña passt de bal in één keer door. Rodas rent richting de bal. Rodas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gono real 86%, Bucara Team 14%.
gono real - Bucara Team 0:2

47e minuut.
Bocanegra is nu in balbezit. Bocanegra passt de bal in één keer door. Czub geeft een hoge lob. Rodas krijgt zijn hoofd ertegen. Caça-Rato probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gono real - Bucara Team 0:3

52e minuut.
Czub probeert naar een medespeler te passen. Bocanegra rent richting de bal. Boligłowa onderschept slim de pass. Czub rent richting de bal. Czub geeft een lange en hoge pass. Caça-Rato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Eudeline met een sublieme pass. Măceşanu is nu in balbezit. Măceşanu geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chyłek zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rodas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gono real - Bucara Team 0:4

57e minuut.
Eudeline passt de bal in één keer door. Bocanegra is nu in balbezit. Măceşanu begaat een overtreding. Bocanegra is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Peña komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Chyłek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Măceşanu de bal. Bocanegra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocanegra schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Napolitano geeft de bal voor. Rodas kopt de bal weg. Daar is Măceşanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bocanegra is nu in balbezit. Bocanegra schiet op doel. Caça-Rato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Eudeline bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eudeline is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Eudeline met een snel genomen vrije trap. Bocanegra springt en kopt de bal. Caça-Rato probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gono real - Bucara Team 0:5

80e minuut.
Daar is Eudeline, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cəmşidov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Peña. Cəmşidov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

81e minuut.
Peña is nu in balbezit. Peña passt de bal in één keer door. Bocanegra rent richting de bal. Bocanegra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gono real - Bucara Team 0:6

89e minuut.
Czub is nu in balbezit. Czub geeft een hoge lob. Hammel heeft problemen om de bal te vangen. Rodas is nu in balbezit. Rodas schiet op doel. Caça-Rato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
gono real - Bucara Team 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gono real 79%, Bucara Team 21%.
gono real - Bucara Team 0:7