Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Detrás Del Ultimo No Hay Nadie F los rapids
3-4-3 Tactiek 541
35% Balbezit 65%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
51.9 gemiddelde waardering 68.2
good Schieten excellent
very good Passen excellent
good Verdedigen formidable


34e minuut.
Rosenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Burel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rosenberg raakt geblesseerd tijdens het duel. Ulduz kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Detrás Del Ultimo No Hay Nadie F - los rapids 0:1

38e minuut.
Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara geeft een lange en hoge pass. Gurruchaga rent richting de bal. Erianto onderschept slim de pass. Erianto schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Moseberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Ulduz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulduz passt de bal zonder na te denken. Daar is Rosenberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosenberg geeft een hoge lob. Erianto bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rotaru neemt de hoekschop. Erianto krijgt zijn hoofd ertegen. Moseberg bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Detrás Del Ultimo No Hay Nadie F 64%, los rapids 36%.
Detrás Del Ultimo No Hay Nadie F - los rapids 0:1

70e minuut.
Dziambel kopt de bal weg. Vipul bereikt de bal nog maar net als eerste. Vipul passt de bal in één keer door. Mijal is nu in balbezit. Mijal haalt uit met een fantastische trap. Brancato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Giannoulis onderschept slim de pass. Giannoulis met een sublieme pass. Rotaru met een sublieme pass. Klungelig pakt Felizzia de bal. Felizzia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rosenberg rent richting de bal. Rosenberg haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Felizzia rent richting de bal. Felizzia geeft een hoge lob. Burzyk verovert de bal door een tackle van achteren. Rotaru is nu in balbezit. Rotaru draait met de bal, schiet en ... Moseberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Erianto rent richting de bal. Erianto draait met de bal, schiet en ... Moseberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Detrás Del Ultimo No Hay Nadie F 64%, los rapids 36%.
Detrás Del Ultimo No Hay Nadie F - los rapids 0:1