Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
7 de agosto atletico chapinero
451 Tactiek FULL METAL
44% Balbezit 56%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 56.3
average Schieten very good
good Passen very good
adequate Verdedigen solid


1e minuut.
Camero is nu in balbezit. Camero passt de bal met de wreef. Ayala is nu in balbezit. Camero onderschept slim de pass. Camero geeft een hoge lob. Paal!

4e minuut.
Navajas geeft een hoge lob. Granados bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Camero neemt de hoekschop. Navajas krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Delflaesse rent richting de bal. Concha verovert de bal door een tackle van achteren. Carreño geeft een lange en hoge pass. Granados rent richting de bal. Granados schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Navajas met een sublieme pass. Camero bereikt de bal nog maar net als eerste. Camero met een sublieme pass. Granados is nu in balbezit. Granados schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Camero speelt de bal door. Tyminský is nu in balbezit. Tyminský probeert naar een medespeler te passen. Navajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Navajas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Granados bereikt de bal nog maar net als eerste. Camero bereikt de bal nog maar net als eerste. Camero speelt de bal door. Navajas rent richting de bal. Navajas draait met de bal, schiet en ... Hrubesch bokst de bal weg.

27e minuut.
Tyminský is nu in balbezit. Tyminský met een sublieme pass. Navajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Navajas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
7 de agosto - atletico chapinero 0:1

29e minuut.
Camero speelt de bal door. Daar is Tyminský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tyminský passt de bal in één keer door. Granados rent richting de bal. Granados schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Massignan passt de bal met de wreef. Navajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mkchyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Navajas onderschept slim de pass. Navajas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Santander rent richting de bal. Inworp. Atuesta met een snelle inworp. Tyminský is nu in balbezit. Tyminský geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Inworp. Concha met de inworp. Camero rent richting de bal. Camero geeft een hoge lob. Daza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Inworp. Caro komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Villarraga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caro is nu in balbezit. Caro geeft de bal voor. Navajas krijgt zijn hoofd ertegen. Hrubesch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
7 de agosto - atletico chapinero 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 7 de agosto 80%, atletico chapinero 20%.
7 de agosto - atletico chapinero 0:2

52e minuut.
Daar is Alfaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Granados bereikt de bal nog maar net als eerste. Granados probeert naar een medespeler te passen. Navajas is nu in balbezit. Navajas schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Ryszka rent richting de bal. Caro onderschept slim de pass. Caro geeft de bal voor. Granados heeft problemen om de bal te vangen. Granados haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Granados bereikt de bal nog maar net als eerste. Camero geeft een lange en hoge pass. Navajas is nu in balbezit. Navajas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kabała de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Camero neemt de hoekschop. Caro maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Villarraga probeert naar een medespeler te passen. Navajas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alfaro. Alfaro krijgt een gele kaart. Navajas raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Camero neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Mkchyan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Daza de bal. Camero rent richting de bal. Camero geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
7 de agosto - atletico chapinero 0:3

79e minuut.
Camero is nu in balbezit. Camero probeert naar een medespeler te passen. Navajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Navajas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navajas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Mkchyan met een sublieme pass. Daza rent richting de bal. Daza speelt de bal door. Ayala rent richting de bal. Ayala probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Carreño onderschept slim de pass. Carreño geeft een hoge lob. Caro kopt de bal weg. Granados bereikt de bal nog maar net als eerste. Granados haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 7 de agosto 74%, atletico chapinero 26%.
7 de agosto - atletico chapinero 0:3