Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 01:27
  • Bekerwedstrijd: Copa Colombia
  • Stadion: La Oficina
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 26000
La Banda Del Sur Goferva FC
las7 Tactiek 6.3-NIzq
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 25
6 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
47.7 gemiddelde waardering 62.4
solide Schieten formidabel
matig Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen goed


11e minuut.
Rojas kopt de bal weg. Bolaños heeft problemen om de bal te vangen. Bolaños met een sublieme pass. Moré rent richting de bal. Moré haalt uit met een fantastische trap. Nicoletti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Diez bereikt de bal nog maar net als eerste. Diez geeft een hoge lob. Bello geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Villegas is nu in balbezit. Villegas geeft de bal voor. Pintão is nu in balbezit. Pintão schiet op doel. De Contis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Banda Del Sur - Goferva FC 0:1

16e minuut.
Pabón bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pabón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pintão rent richting de bal. Pintão haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Pabón met een snelle inworp. Pintão bereikt de bal nog maar net als eerste. Stufosu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pintão is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Samotsvetov zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
La Banda Del Sur - Goferva FC 0:2

25e minuut.
Stufosu geeft een hoge lob. Oskierko controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. del Castillo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pintão bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintão draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Samotsvetov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintão is nu in balbezit. Samotsvetov bereikt de bal nog maar net als eerste. Samotsvetov schiet op doel. De Contis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Banda Del Sur - Goferva FC 0:3

38e minuut.
Samotsvetov kopt de bal weg. Villegas rent richting de bal. Cortés rent richting de bal. Villegas onderschept slim de pass. Villegas schiet op doel. De Contis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Banda Del Sur 64%, Goferva FC 36%.
La Banda Del Sur - Goferva FC 0:3

46e minuut.
Samotsvetov is nu in balbezit. Samotsvetov passt de bal zonder na te denken. Pabón bereikt de bal nog maar net als eerste. Pabón haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Stufosu verovert de bal door een tackle van achteren. Villegas is nu in balbezit. Villegas probeert naar een medespeler te passen. Pintão rent richting de bal. Pintão schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Pintão is nu in balbezit. Mezaroş bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintão onderschept slim de pass. Pintão draait met de bal, schiet en ... De Contis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Banda Del Sur - Goferva FC 0:4

60e minuut.
Tinjacá is nu in balbezit. Gómez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tinjacá raakt geblesseerd tijdens het duel. Tinjacá zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pabón kopt de bal weg. Fiorentina rent richting de bal. Pabón onderschept slim de pass. Pabón haalt uit met een fantastische trap. De Contis bokst de bal weg. Samotsvetov rent richting de bal. Samotsvetov haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
La Banda Del Sur - Goferva FC 0:5

68e minuut.
Becerra met een sublieme pass. Pintão bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorentina rent richting de bal. Pintão verovert de bal door een tackle van achteren. Pintão haalt uit met een fantastische trap. De Contis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Bolaños onderschept slim de pass. Bolaños geeft een lange en hoge pass. Samotsvetov is nu in balbezit. Samotsvetov haalt uit met een fantastische trap. De Contis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Banda Del Sur - Goferva FC 0:6

73e minuut.
Rojas passt de bal zonder na te denken. Pintão bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintão passt de bal in één keer door. Pabón bereikt de bal nog maar net als eerste. Pabón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Mezaroş verovert de bal door een tackle van achteren. Villegas onderschept slim de pass. Villegas passt de bal zonder na te denken. Pintão rent richting de bal. Pintão haalt uit met een fantastische trap. De Contis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Fiorentina geeft een hoge lob. Inworp. Pabón met de inworp. Pintão rent richting de bal. Pintão draait met de bal, schiet en ... De Contis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Tinjacá speelt de bal door. Pintão is nu in balbezit. Mezaroş speelt de bal door. Pintão is nu in balbezit. Pintão draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Banda Del Sur 66%, Goferva FC 34%.
La Banda Del Sur - Goferva FC 0:6