Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Pichurrios Gunners SK
433 Tactiek 2021
51% Balbezit 49%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.5 gemiddelde waardering 56.2
goed Schieten uitmuntend
goed Passen uitstekend
redelijk Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Delogu Cavalli speelt de bal door. Luengas verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ojeda zal de hoekschop nemen. Magdziarz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Pető probeert naar een medespeler te passen. Delogu Cavalli is nu in balbezit. Pascale rent richting de bal. Delogu Cavalli verovert de bal door een tackle van achteren. Delogu Cavalli draait met de bal, schiet en ... Lecornu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Çelaj rent richting de bal. Çelaj geeft een hoge lob. Klungelig pakt Luengas de bal. Delogu Cavalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Delogu Cavalli draait met de bal, schiet en ... Lecornu bokst de bal weg. Klungelig pakt Masciari de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pichurrios - Gunners SK 0:1

15e minuut.
Klungelig pakt Viirna de bal. Pető bereikt de bal nog maar net als eerste. Pető passt de bal zonder na te denken. Daar is Delogu Cavalli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delogu Cavalli haalt uit met een fantastische trap. Lecornu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Grubač kopt de bal weg. Klungelig pakt Leming de bal. Çelaj speelt de bal door. Delogu Cavalli rent richting de bal. Delogu Cavalli haalt uit met een fantastische trap. Lecornu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Ojeda is nu in balbezit. Delogu Cavalli rent richting de bal. Delogu Cavalli speelt de bal door. Magdziarz rent richting de bal. Magdziarz schiet op doel. Lecornu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Luengas de bal. Delogu Cavalli rent richting de bal. Delogu Cavalli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Lecornu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pichurrios - Gunners SK 0:2

28e minuut.
Magdziarz rent richting de bal. Ostas is nu in balbezit. Ostas met een sublieme pass. Magdziarz rent richting de bal. Magdziarz schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Ojeda probeert de bal met de borst te controleren. Ojeda geeft een lange en hoge pass. Magdziarz controleert de bal met de borst. Delogu Cavalli is nu in balbezit. Delogu Cavalli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda passt de bal met de wreef. Delogu Cavalli rent richting de bal. Delogu Cavalli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pichurrios - Gunners SK 0:3

44e minuut.
Ojeda probeert naar een medespeler te passen. Delogu Cavalli rent richting de bal. Delogu Cavalli met een sublieme pass. Magdziarz rent richting de bal. Magdziarz haalt uit met een fantastische trap. Lecornu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Magdziarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Magdziarz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pichurrios - Gunners SK 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Pichurrios 70%, Gunners SK 30%.
Los Pichurrios - Gunners SK 0:4

54e minuut.
Masciari met een sublieme pass. Klungelig pakt Kljaković de bal. Magdziarz is nu in balbezit. Delogu Cavalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Delogu Cavalli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Leming is nu in balbezit. Çelaj begaat een overtreding. Leming raakt geblesseerd tijdens het duel. Kljaković zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Habte controleert de bal met de borst. Oppizio speelt de bal door. Delogu Cavalli rent richting de bal. Delogu Cavalli draait met de bal, schiet en ... Lecornu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Delogu Cavalli rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Leming probeert naar een medespeler te passen. Ringo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ringo geeft de bal voor. Daar is Gámiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grubač springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Viirna springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gámiz heeft problemen om de bal te vangen. Deptuch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Viirna bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Viirna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pichurrios - Gunners SK 1:4

63e minuut.
Ojeda speelt de bal door. Magdziarz is nu in balbezit. Delogu Cavalli is nu in balbezit. Delogu Cavalli schiet op doel. Luengas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ojeda zal de hoekschop nemen. Magdziarz springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Çelaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kljaković rent richting de bal. Çelaj verovert de bal door een tackle van achteren. Çelaj geeft de bal voor. Delogu Cavalli krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Masciari geeft een hoge lob. Pető probeert naar een medespeler te passen. Delogu Cavalli is nu in balbezit. Delogu Cavalli haalt uit met een fantastische trap. Lecornu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pichurrios - Gunners SK 1:5

75e minuut.
Viirna bereikt de bal nog maar net als eerste. Çelaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Leming verovert de bal door een tackle van achteren. Oppizio verovert de bal door een tackle van achteren. Ringo geeft de bal voor. Deptuch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Viirna rent richting de bal. Viirna haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pichurrios - Gunners SK 2:5

80e minuut.
Çelaj met een sublieme pass. Magdziarz rent richting de bal. Magdziarz probeert naar een medespeler te passen. Delogu Cavalli is nu in balbezit. Delogu Cavalli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Kljaković passt de bal in één keer door. Luengas heeft problemen om de bal te vangen. Delogu Cavalli rent richting de bal. Delogu Cavalli haalt uit met een fantastische trap. Lecornu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pichurrios - Gunners SK 2:6

85e minuut.
Grubač passt de bal met de wreef. Ostas is nu in balbezit. Ostas met een sublieme pass. Delogu Cavalli is nu in balbezit. Delogu Cavalli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ostas met de inworp. Magdziarz met een sublieme pass. Delogu Cavalli kan de bal niet met de borst controleren. Delogu Cavalli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Pichurrios 62%, Gunners SK 38%.
Los Pichurrios - Gunners SK 2:6