Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 01:28
  • Bekerwedstrijd: Copa Colombia
  • Stadion: Galactico
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 47465
Constelacion Estelar Gallardo F.C
4-4-2-A Tactiek 3A
44% Balbezit 56%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
42.9 gemiddelde waardering 53.5
average Schieten excellent
very good Passen very good
adequate Verdedigen excellent


12e minuut.
Arnao geeft een lange en hoge pass. Urbina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Díaz kopt de bal weg. Suchocki rent richting de bal. Suchocki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Salcedo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Szymkowiak maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Arnao passt de bal zonder na te denken. Daar is Salcedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salcedo geeft een hoge lob. Von Bilderling werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Suchocki rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Constelacion Estelar - Gallardo F.C 0:1

26e minuut.
Salcedo is nu in balbezit. Daar is Salcedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salcedo passt de bal met de wreef. Suchocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchocki schiet op doel. Von Bilderling bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Constelacion Estelar - Gallardo F.C 0:2

28e minuut.
Gogoi is nu in balbezit. Gogoi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sepúlveda de bal. Suchocki rent richting de bal. Suchocki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Arnao passt de bal zonder na te denken. Zdyluś geeft een lange en hoge pass. Suchocki is nu in balbezit. Suchocki schiet op doel. Von Bilderling probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Constelacion Estelar - Gallardo F.C 0:3

39e minuut.
Sepúlveda geeft de bal voor. Inworp. Salcedo met een snelle inworp. Arnao is nu in balbezit. Arnao geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Arnao rent richting de bal. Arnao speelt de bal door. Rondón is nu in balbezit. Suchocki onderschept slim de pass. Suchocki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Sepúlveda geeft een hoge lob. Inworp. Salcedo met een snelle inworp. Arnao geeft een hoge lob. Suchocki maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Constelacion Estelar 78%, Gallardo F.C 22%.
Constelacion Estelar - Gallardo F.C 0:3

53e minuut.
Índio met een sublieme pass. Szymkowiak speelt de bal door. Suchocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchocki draait met de bal, schiet en ... Von Bilderling probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Constelacion Estelar - Gallardo F.C 0:4

53e minuut.
Scholl komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Szymkowiak passt de bal zonder na te denken. Scholl is nu in balbezit. Scholl speelt de bal door. Suchocki is nu in balbezit. Suchocki draait met de bal, schiet en ... Von Bilderling bokst de bal weg.

57e minuut.
Vilašević speelt de bal door. Soler rent richting de bal. Salcedo onderschept slim de pass. Salcedo geeft een hoge lob. Suchocki springt en kopt de bal. Von Bilderling bokst de bal weg.

60e minuut.
Daar is Suchocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scholl is nu in balbezit. Suchocki rent richting de bal. Scholl is nu in balbezit. Scholl schiet op doel. Von Bilderling kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Buriticá bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo onderschept slim de pass. Salcedo geeft de bal voor. Scholl krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Salcedo rent richting de bal. Salcedo speelt de bal door. Scholl bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholl schiet op doel. Von Bilderling werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Constelacion Estelar - Gallardo F.C 0:5

70e minuut.
Gogoi speelt de bal door. Suchocki is nu in balbezit. Suchocki passt de bal met de wreef. Daar is Scholl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scholl draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Salcedo rent richting de bal. Salcedo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Burbano de bal. Suchocki is nu in balbezit. Suchocki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Szymkowiak geeft een lange en hoge pass. Arnao rent richting de bal. Arnao geeft een lange en hoge pass. Scholl is nu in balbezit. Scholl haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Rondón passt de bal met de wreef. Arnao geeft een lange en hoge pass. Suchocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchocki schiet op doel. Von Bilderling probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Constelacion Estelar - Gallardo F.C 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Constelacion Estelar 74%, Gallardo F.C 26%.
Constelacion Estelar - Gallardo F.C 0:6