Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pahf Guerreros FC
First Tactiek Ataque
50% Balbezit 50%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.3 gemiddelde waardering 51.5
redelijk Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
goed Verdedigen goed


3e minuut.
Mantelli rent richting de bal. Barros is nu in balbezit. Barros passt de bal zonder na te denken. Monteys is nu in balbezit. Monteys draait met de bal, schiet en ... Keren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Daar is Osorio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mantelli is nu in balbezit. Osorio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Osorio krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Ráday geeft een hoge lob. Inworp. Madero met een snelle inworp. Izuibejeres bereikt de bal nog maar net als eerste. Izuibejeres schiet op doel. Pazgřivec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Bolívar geeft een hoge lob. Ráday bereikt de bal nog maar net als eerste. Ráday passt de bal zonder na te denken. Barros speelt de bal door. Salgado verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Siručić bereikt de bal nog maar net als eerste. Izuibejeres verovert de bal door een tackle van achteren. Izuibejeres met een sublieme pass. Osorio is nu in balbezit. Osorio draait met de bal, schiet en ... Pazgřivec bokst de bal weg.

14e minuut.
Osorio verovert de bal door een tackle van achteren. Osorio passt de bal in één keer door. Mesa rent richting de bal. Mesa draait met de bal, schiet en ... Pazgřivec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Dybula speelt de bal door. Izuibejeres is nu in balbezit. Madero rent richting de bal. Izuibejeres is nu in balbezit. Izuibejeres schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Pazgřivec niet meer kan verder spelen. Castañeda komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Abacciolo geeft een hoge lob. Izuibejeres is nu in balbezit. Izuibejeres geeft de bal voor. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pahf - Guerreros FC 0:1

28e minuut.
Monteys probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dybula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osorio is nu in balbezit. Klungelig pakt Osorio de bal. Osorio haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Brumer probeert de bal met de borst te controleren. Castañeda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Tobón geeft de bal voor. Siručić onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Madero geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Brumer onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tobón neemt de hoekschop. Osorio rent richting de bal. Osorio draait met de bal, schiet en ... Castañeda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pahf - Guerreros FC 0:2

41e minuut.
Simionescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Simionescu heeft problemen om de bal te vangen. Simionescu speelt de bal door. Monteys rent richting de bal. Monteys draait met de bal, schiet en ... Keren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pahf 61%, Guerreros FC 39%.
FC Pahf - Guerreros FC 0:2

46e minuut.
Tobón onderschept slim de pass. Tobón geeft een lange en hoge pass. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pahf - Guerreros FC 0:3

52e minuut.
Caminoli met een sublieme pass. Madero is nu in balbezit. Madero passt de bal zonder na te denken. Osorio rent richting de bal. Osorio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Castañeda met een sublieme pass. Madero kopt de bal weg. Izuibejeres is nu in balbezit. Izuibejeres geeft de bal voor. Castañeda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Madero heeft problemen om de bal te vangen. Madero passt de bal in één keer door. Tobón geeft de bal voor. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pahf - Guerreros FC 0:4

57e minuut.
Sfakianakis met een sublieme pass. Madero bereikt de bal nog maar net als eerste. Madero passt de bal in één keer door. Osorio rent richting de bal. Osorio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pahf - Guerreros FC 0:5

58e minuut.
Madero passt de bal zonder na te denken. Tobón bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobón geeft een hoge lob. Izuibejeres rent richting de bal. Izuibejeres haalt uit met een fantastische trap. Castañeda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pahf - Guerreros FC 0:6

61e minuut.
Mesa rent richting de bal. Mesa speelt de bal door. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio draait met de bal, schiet en ... Castañeda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pahf - Guerreros FC 0:7

65e minuut.
Tobón is nu in balbezit. Tobón passt de bal met de wreef. Ráday bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio verovert de bal door een tackle van achteren. Osorio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pahf - Guerreros FC 0:8

66e minuut.
Madero rent richting de bal. Madero passt de bal in één keer door. Osorio is nu in balbezit. Izuibejeres is nu in balbezit. Izuibejeres haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Brumer met een sublieme pass. Madero rent richting de bal. Madero geeft een lange en hoge pass. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio haalt uit met een fantastische trap. Castañeda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Barros onderschept slim de pass. Barros passt de bal met de wreef. Flankenwolf rent richting de bal. Flankenwolf draait met de bal, schiet en ... Keren werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Mesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesa passt de bal zonder na te denken. Daar is Izuibejeres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osorio is nu in balbezit. Osorio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Tobón passt de bal zonder na te denken. Dybula rent richting de bal. Madero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Madero krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Mesa is nu in balbezit. Mesa passt de bal in één keer door. Izuibejeres rent richting de bal. Osorio rent richting de bal. Osorio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Madero rent richting de bal. Madero geeft de bal voor. Osorio rent richting de bal. Osorio draait met de bal, schiet en ... Castañeda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pahf - Guerreros FC 0:9

84e minuut.
Flankenwolf met de inworp. Barros bereikt de bal nog maar net als eerste. Barros passt de bal zonder na te denken. Simionescu rent richting de bal. Simionescu draait met de bal, schiet en ... Keren bokst de bal weg.

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Osorio de bal onder controle te krijgen. Castañeda probeert naar een medespeler te passen. Dybula bereikt de bal nog maar net als eerste. Madero onderschept slim de pass. Madero geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pahf - Guerreros FC 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pahf 65%, Guerreros FC 35%.
FC Pahf - Guerreros FC 0:10