Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mangles FC PRIMERA ESTRELLA
CALP2 Tactiek 4-3-3
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 8
58.8 gemiddelde waardering 59.4
very good Schieten very good
solid Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


30e minuut.
Inworp. Bergantinhos komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Bergantinhos onderschept slim de pass. Bergantinhos probeert naar een medespeler te passen. Parrado is nu in balbezit. Parrado draait met de bal, schiet en ... Marcenac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - PRIMERA ESTRELLA 0:1

43e minuut.
Weiner is nu in balbezit. Weiner passt de bal zonder na te denken. Parrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiner geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mangles FC 54%, PRIMERA ESTRELLA 46%.
Mangles FC - PRIMERA ESTRELLA 0:1

50e minuut.
Trman geeft de bal voor. Tardivo rent richting de bal. Tardivo geeft een hoge lob. Bergantinhos rent richting de bal. Bergantinhos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Rodríguez Giménez is nu in balbezit. Rodríguez Giménez geeft een lange en hoge pass. Tardivo kan de bal niet met de borst controleren. Bergantinhos verovert de bal door een tackle van achteren. Bergantinhos haalt uit met een fantastische trap. Marcenac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cherdevara maakt een snoekduik en kopt de bal. Marcenac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - PRIMERA ESTRELLA 0:2

60e minuut.
Weiner met een sublieme pass. Parrado rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Polanía. Polanía krijgt een gele kaart. Parrado is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gacka komt het veld opgelopen. Noguera komt het veld opgelopen. Ribera komt het veld opgelopen. Nasri komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Perrotta passt de bal in één keer door. Cornelius heeft problemen om de bal te vangen. Cornelius met een sublieme pass. Matienzo is nu in balbezit. Matienzo geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zárate bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mangles FC 51%, PRIMERA ESTRELLA 49%.
Mangles FC - PRIMERA ESTRELLA 0:2