Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ALL BLACKS F.C. Ruffy F.C.
FA. Tactiek 41 no open
48% Balbezit 52%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
54.4 gemiddelde waardering 58.7
solid Schieten outstanding
excellent Passen very good
solid Verdedigen formidable


1e minuut.
Jeričević met de inworp. Malitka is nu in balbezit. Malitka passt de bal met de wreef. Rodallega bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodallega haalt uit met een fantastische trap. Bartek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Szymczorek is nu in balbezit. Szymczorek met een sublieme pass. Jan speelt de bal door. Daar is Wagner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wagner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Hüter kopt de bal weg. Mosór probeert de bal aan de voet te houden. Balzarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Balzarini draait met de bal, schiet en ... Bartek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL BLACKS F.C. - Ruffy F.C. 0:1

43e minuut.
Patola met een sublieme pass. Rodallega rent richting de bal. Rodallega passt de bal met de wreef. Jeričević geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mutis de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Wagner onderschept slim de pass. Malitka onderschept slim de pass. Malitka geeft de bal voor. Balzarini rent richting de bal. Balzarini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALL BLACKS F.C. 71%, Ruffy F.C. 29%.
ALL BLACKS F.C. - Ruffy F.C. 0:1

51e minuut.
Jeričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeričević met een sublieme pass. Hüter met een sublieme pass. Balzarini rent richting de bal. Balzarini draait met de bal, schiet en ... Bartek bokst de bal weg.

52e minuut.
Patola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balzarini rent richting de bal. Bouaron is nu in balbezit. Bouaron geeft een hoge lob. Hüter springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL BLACKS F.C. - Ruffy F.C. 0:2

54e minuut.
Vallenilla verovert de bal door een tackle van achteren. Vallenilla geeft een lange en hoge pass. Balzarini is nu in balbezit. Balzarini haalt uit met een fantastische trap. Bartek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL BLACKS F.C. - Ruffy F.C. 0:3

79e minuut.
Jeričević geeft een hoge lob. Mutis probeert de bal met de borst te controleren. Hüter rent richting de bal. Hüter schiet op doel. Bartek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL BLACKS F.C. - Ruffy F.C. 0:4

85e minuut.
Rodallega bereikt de bal nog maar net als eerste. Balzarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosór bereikt de bal nog maar net als eerste. Balzarini verovert de bal door een tackle van achteren. Balzarini haalt uit met een fantastische trap. Bartek bokst de bal weg. Hüter is nu in balbezit. Hüter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL BLACKS F.C. - Ruffy F.C. 0:5

87e minuut.
Mutis met een sublieme pass. Klungelig pakt Mosór de bal. Balzarini rent richting de bal. Balzarini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL BLACKS F.C. - Ruffy F.C. 0:6

90e minuut.
Wagner is nu in balbezit. Malitka rent richting de bal. Jan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALL BLACKS F.C. 72%, Ruffy F.C. 28%.
ALL BLACKS F.C. - Ruffy F.C. 0:6