Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BucaraManchester Yonose Fc
normy Tactiek Final Fantasy
47% Balbezit 53%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.3 gemiddelde waardering 56
average Schieten outstanding
average Passen excellent
good Verdedigen good


2e minuut.
Navajas passt de bal met de wreef. Cajamarca is nu in balbezit. Cajamarca passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rosas de bal. Rosas haalt uit met een fantastische trap. Bica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Cajamarca met een sublieme pass. Klungelig pakt Pabón de bal. Pabón geeft een hoge lob. Cantor is nu in balbezit. Cantor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BucaraManchester - Yonose Fc 0:1

14e minuut.
Kaewmoon met de inworp. Klungelig pakt Barrios de bal. Barrios passt de bal met de wreef. Cantor rent richting de bal. Cantor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Barrios geeft een lange en hoge pass. Daar is Rostholm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cantor rent richting de bal. Cantor haalt uit met een fantastische trap. Bica probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BucaraManchester - Yonose Fc 0:2

19e minuut.
Kaewmoon rent richting de bal. Kaewmoon passt de bal zonder na te denken. Rosas met een sublieme pass. Cantor is nu in balbezit. Cantor haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Cajamarca kopt de bal weg. Stuttler probeert naar een medespeler te passen. Daar is Romero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cantor rent richting de bal. Cantor draait met de bal, schiet en ... Bica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Furman geeft een lange en hoge pass. Barrios kopt de bal weg. Klungelig pakt Vitray de bal. Rosas is nu in balbezit. Rosas schiet op doel. Bica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Cajamarca passt de bal met de wreef. Rosas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosas met een sublieme pass. Cantor rent richting de bal. Cantor haalt uit met een fantastische trap. Bica bokst de bal weg.

29e minuut.
Rosas heeft problemen om de bal te vangen. Rosas passt de bal met de wreef. Cantor bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BucaraManchester - Yonose Fc 0:3

33e minuut.
Pabón speelt de bal door. Cantor bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantor passt de bal zonder na te denken. Rosas is nu in balbezit. Rosas haalt uit met een fantastische trap. Bica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rosas is nu in balbezit. Rosas haalt uit met een fantastische trap. Bica bokst de bal weg.

36e minuut.
Klungelig pakt Rosas de bal. Cantor bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosas is nu in balbezit. Cantor bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantor haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
BucaraManchester - Yonose Fc 0:4

38e minuut.
Bica trapt de bal weg. Cajamarca kopt de bal weg. Pabón geeft de bal voor. Cantor rent richting de bal. Cantor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Navajas passt de bal zonder na te denken. Kaewmoon is nu in balbezit. Kaewmoon geeft een lange en hoge pass. Cantor bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantor schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Daar is Cantor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cantor passt de bal in één keer door. Rosas is nu in balbezit. Rosas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
BucaraManchester - Yonose Fc 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BucaraManchester 77%, Yonose Fc 23%.
BucaraManchester - Yonose Fc 0:5

46e minuut.
Cantor passt de bal met de wreef. Pabón is nu in balbezit. Pabón geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rosas de bal. Rosas draait met de bal, schiet en ... Bica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios passt de bal zonder na te denken. Cantor is nu in balbezit. Cantor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BucaraManchester - Yonose Fc 0:6

49e minuut.
Klungelig pakt Kaewmoon de bal. Kaewmoon geeft de bal voor. Rosas kopt de bal weg. Cantor heeft problemen om de bal te vangen. Cantor schiet op doel. Bica bokst de bal weg.

55e minuut.
Barrios speelt de bal door. Pabón heeft problemen om de bal te vangen. Pabón passt de bal zonder na te denken. Rosas rent richting de bal. Rosas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Ravazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios verovert de bal door een tackle van achteren. Barrios geeft de bal voor. Cantor is nu in balbezit. Cantor haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Cajamarca passt de bal zonder na te denken. Pabón rent richting de bal. Pabón geeft de bal voor. Cantor maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BucaraManchester - Yonose Fc 0:7

61e minuut.
Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pabón verovert de bal door een tackle van achteren. Pabón met een sublieme pass. Cantor heeft problemen om de bal te vangen. Cantor haalt uit met een fantastische trap. Bica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
BucaraManchester - Yonose Fc 0:8

63e minuut.
Klungelig pakt Pabón de bal. Pabón passt de bal in één keer door. Cantor is nu in balbezit. Cantor draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rostholm de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
BucaraManchester - Yonose Fc 0:9

67e minuut.
Cajamarca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cajamarca passt de bal zonder na te denken. Pabón is nu in balbezit. Pabón passt de bal met de wreef. Rosas is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
BucaraManchester - Yonose Fc 0:10

70e minuut.
Barrios is nu in balbezit. Barrios geeft de bal voor. Rosas is nu in balbezit. Rosas haalt uit met een fantastische trap. Bica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BucaraManchester - Yonose Fc 0:11

71e minuut.
Pabón probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rostholm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cantor rent richting de bal. Cantor draait met de bal, schiet en ... Bica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BucaraManchester - Yonose Fc 0:12

74e minuut.
Cajamarca geeft een hoge lob. Rostholm is nu in balbezit. Cantor onderschept slim de pass. Cantor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BucaraManchester - Yonose Fc 0:13

75e minuut.
Pabón passt de bal zonder na te denken. Rosas is nu in balbezit. Rosas probeert naar een medespeler te passen. Cantor rent richting de bal. Cantor schiet op doel. Bica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Navajas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cantor de bal. Furman bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosas verovert de bal door een tackle van achteren. Rosas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BucaraManchester - Yonose Fc 0:14

84e minuut.
Pabón met de inworp. Cajamarca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cajamarca speelt de bal door. Barrios rent richting de bal. Barrios schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Furman speelt de bal door. Rosas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Furman rent richting de bal. Rosas verovert de bal door een tackle van achteren. Rosas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BucaraManchester 76%, Yonose Fc 24%.
BucaraManchester - Yonose Fc 0:14