Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heneozergva Heroicos FC
4-3-1-2 Tactiek 4222 I
41% Balbezit 59%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 29
4 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.3 gemiddelde waardering 66.7
good Schieten formidable
very good Passen formidable
solid Verdedigen outstanding


2e minuut.
Galán passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Giménez de bal. Giménez met een sublieme pass. Galán rent richting de bal. Galán haalt uit met een fantastische trap. Kunthana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Gordha rent richting de bal. Gordha geeft de bal voor. Inworp. Erlwein zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peracchi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Giménez passt de bal zonder na te denken. Galán is nu in balbezit. Erlwein met een sublieme pass. Modesto rent richting de bal. Modesto schiet op doel. Kunthana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Giménez rent richting de bal. Giménez met een sublieme pass. Erlwein rent richting de bal. Erlwein geeft een hoge lob. Galán maakt een snoekduik en kopt de bal. Kunthana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heneozergva - Heroicos FC 0:1

19e minuut.
Ariza geeft een lange en hoge pass. Giménez probeert naar een medespeler te passen. Erlwein rent richting de bal. Erlwein geeft de bal voor. Galán rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Erlwein neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vecchioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán onderschept slim de pass. Galán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Heneozergva - Heroicos FC 0:2

32e minuut.
Klungelig pakt Giménez de bal. Giménez passt de bal met de wreef. Modesto bereikt de bal nog maar net als eerste. Modesto schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Modesto met een sublieme pass. Peracchi met een sublieme pass. Erlwein is nu in balbezit. Gordha geeft een hoge lob. Erlwein geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Erlwein probeert naar een medespeler te passen. Giménez rent richting de bal. Giménez passt de bal zonder na te denken. Modesto rent richting de bal. Modesto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heneozergva 77%, Heroicos FC 23%.
Heneozergva - Heroicos FC 0:2

48e minuut.
Peracchi passt de bal met de wreef. Galán is nu in balbezit. Vecchioni verovert de bal door een tackle van achteren. Modesto onderschept slim de pass. Modesto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Gordha met een sublieme pass. Camus geeft een hoge lob. Giménez kopt de bal weg. Modesto rent richting de bal. Modesto draait met de bal, schiet en ... Kunthana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Ariza met een sublieme pass. Klungelig pakt Peracchi de bal. Peracchi probeert naar een medespeler te passen. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Peracchi speelt de bal door. Giménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Giménez passt de bal met de wreef. Modesto is nu in balbezit. Modesto draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kunthana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heneozergva - Heroicos FC 0:3

64e minuut.
Modesto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Giménez speelt de bal door. Peracchi speelt de bal door. Galán rent richting de bal. Galán haalt uit met een fantastische trap. Kunthana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Galán is nu in balbezit. Galán draait met de bal, schiet en ... Kunthana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heneozergva - Heroicos FC 0:4

68e minuut.
Peracchi geeft een hoge lob. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bernal. Bernal krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Galán is nu in balbezit. Vecchioni begaat een overtreding. Galán is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Domínguez komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Klungelig pakt Vecchioni de bal. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Vecchioni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vecchioni krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Erlwein geeft een hoge lob. Vecchioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Modesto onderschept slim de pass. Modesto schiet op doel. Kunthana probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Heneozergva - Heroicos FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heneozergva 78%, Heroicos FC 22%.
Heneozergva - Heroicos FC 0:5