Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Pepes F.C SuperNova FC
attttttttttt Tactiek OptimusPrime
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 8
54 gemiddelde waardering 52
very good Schieten good
very good Passen very good
very good Verdedigen good


3e minuut.
Klungelig pakt Izanyan de bal. Schitelea controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Roldán neemt vlug de vrije trap. Yabancı is nu in balbezit. Yabancı draait met de bal, schiet en ... Prieur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Cruz is nu in balbezit. Roth begaat een overtreding. Cruz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Noriega zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Davy is nu in balbezit. Davy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Klemczyk rent richting de bal. Klemczyk passt de bal zonder na te denken. Schitelea is nu in balbezit. Schitelea schiet op doel. Na een snelle pass probeert Davy de bal onder controle te krijgen. Moreno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Teletubiański geeft een lange en hoge pass. Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Yabancı onderschept slim de pass. Pasquini is nu in balbezit. Pasquini schiet op doel. Prieur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Cruz met een sublieme pass. Alzate speelt de bal door. Davy rent richting de bal. Davy haalt uit met een fantastische trap. Moreno maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pepes F.C - SuperNova FC 0:1

38e minuut.
Klemczyk rent richting de bal. Schitelea rent richting de bal. Klemczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Schitelea rent richting de bal. Schitelea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pepes F.C - SuperNova FC 0:2

44e minuut.
Klemczyk is nu in balbezit. Bădescu is nu in balbezit. Klemczyk onderschept slim de pass. Klemczyk haalt uit met een fantastische trap. Moreno werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pepes F.C - SuperNova FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Pepes F.C 43%, SuperNova FC 57%.
Los Pepes F.C - SuperNova FC 0:3

50e minuut.
Inworp. Bătrânu komt het veld opgelopen.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de la Torre komt het veld opgelopen. Galletti komt het veld opgelopen. Bocanegra komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Klungelig pakt Roldán de bal. Davy rent richting de bal. Klemczyk rent richting de bal. Klemczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pepes F.C - SuperNova FC 0:4

88e minuut.
Inworp. Rybka met de inworp. Feger probeert de bal met de borst te controleren. Galletti probeert naar een medespeler te passen. Schitelea is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Klungelig pakt Roldán de bal. Galletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Galletti passt de bal met de wreef. Schitelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Schitelea draait met de bal, schiet en ... Moreno bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Pepes F.C 37%, SuperNova FC 63%.
Los Pepes F.C - SuperNova FC 0:4