Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pingui FC Rodamonte
541-1 Tactiek T422mx_DA_AA
50% Balbezit 50%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 36
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
38.8 gemiddelde waardering 54.8
good Schieten outstanding
average Passen very good
good Verdedigen solid


2e minuut.
Klungelig pakt Bălţeanu de bal. Niemirka verovert de bal door een tackle van achteren. Ðức Anh rent richting de bal. Niemirka verovert de bal door een tackle van achteren. Niemirka haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Lancheros rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dantas. Lancheros is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nieves met een snel genomen vrije trap. Ntailakis krijgt zijn hoofd ertegen. Herrera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pingui FC - Rodamonte 0:1

9e minuut.
Klungelig pakt Lancheros de bal. Nieves rent richting de bal. Nieves passt de bal met de wreef. Ntailakis is nu in balbezit. Ntailakis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Ottaviani de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lancheros geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ntailakis maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Ntailakis rent richting de bal. Salamanca speelt de bal door. Kocatepe speelt de bal door. Ntailakis is nu in balbezit. Ntailakis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Salamanca rent richting de bal. Salamanca draait met de bal, schiet en ... Herrera bokst de bal weg.

13e minuut.
Salamanca is nu in balbezit. Salamanca probeert naar een medespeler te passen. Ntailakis rent richting de bal. Ntailakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pingui FC - Rodamonte 0:2

16e minuut.
Kuti probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ntailakis de bal. Met opzet legt Dantas zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Dantas naar de kleedkamers voor een vroege douche. Ntailakis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nieves zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ntailakis krijgt zijn hoofd ertegen. Herrera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pingui FC - Rodamonte 0:3

20e minuut.
Kocatepe passt de bal zonder na te denken. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca passt de bal zonder na te denken. Ntailakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntailakis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lancheros rent richting de bal. Lancheros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pingui FC - Rodamonte 0:4

22e minuut.
Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocatepe onderschept slim de pass. Kocatepe passt de bal zonder na te denken. Ntailakis rent richting de bal. Ntailakis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Lancheros passt de bal in één keer door. Salamanca is nu in balbezit. Ntailakis is nu in balbezit. Ntailakis draait met de bal, schiet en ... Herrera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pingui FC - Rodamonte 0:5

26e minuut.
Salamanca passt de bal zonder na te denken. Ntailakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntailakis passt de bal zonder na te denken. Lancheros is nu in balbezit. Lancheros schiet op doel. Herrera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Hendrie rent richting de bal. Salamanca onderschept slim de pass. Salamanca probeert naar een medespeler te passen. Ntailakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntailakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pingui FC - Rodamonte 0:6

30e minuut.
Escobar geeft de bal voor. Lancheros kopt de bal weg. Daar is Ntailakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ntailakis haalt uit met een fantastische trap. Herrera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pingui FC - Rodamonte 0:7

32e minuut.
Hendrie probeert naar een medespeler te passen. Lancheros speelt de bal door. Ntailakis is nu in balbezit. Ntailakis schiet op doel. Herrera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pingui FC - Rodamonte 0:8

34e minuut.
Herrera speelt de bal door. Kuti kopt de bal weg. Daar is Kocatepe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kocatepe geeft een lange en hoge pass. Ntailakis krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pingui FC - Rodamonte 0:9

35e minuut.
Ermoyan rent richting de bal. Ermoyan geeft een hoge lob. Daar is Ntailakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ntailakis schiet op doel. Herrera probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pingui FC - Rodamonte 0:10

44e minuut.
Daar is Salamanca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salamanca passt de bal met de wreef. Lancheros bereikt de bal nog maar net als eerste. Lancheros geeft een hoge lob. Ntailakis springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pingui FC 71%, Rodamonte 29%.
Pingui FC - Rodamonte 0:10

46e minuut.
Ermoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Anh verovert de bal door een tackle van achteren. Ðức Anh speelt de bal door. Lancheros bereikt de bal nog maar net als eerste. Lancheros geeft de bal voor. Herrera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ntailakis is nu in balbezit. Ntailakis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pingui FC - Rodamonte 0:11

54e minuut.
Herrera met een sublieme pass. Nieves kopt de bal weg. Ntailakis rent richting de bal. Ntailakis haalt uit met een fantastische trap. Herrera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pingui FC - Rodamonte 0:12

58e minuut.
Kubatek geeft de bal voor. Bălţeanu heeft problemen om de bal te vangen. Bălţeanu geeft een hoge lob. Daar is Salamanca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salamanca draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Ðức Anh rent richting de bal. Ðức Anh geeft een hoge lob. Ntailakis is nu in balbezit. Ntailakis haalt uit met een fantastische trap. Herrera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pingui FC - Rodamonte 0:13

64e minuut.
Ntailakis is nu in balbezit. Ntailakis passt de bal in één keer door. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pingui FC - Rodamonte 0:14

66e minuut.
Ðức Anh is nu in balbezit. Ðức Anh speelt de bal door. Ntailakis rent richting de bal. Salamanca rent richting de bal. Salamanca schiet op doel. Herrera bokst de bal weg. Paal! Ntailakis is nu in balbezit. Ntailakis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Klungelig pakt Szczygieł de bal. Salamanca probeert naar een medespeler te passen. Ntailakis is nu in balbezit. Ntailakis draait met de bal, schiet en ... Herrera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pingui FC - Rodamonte 0:15

68e minuut.
Salamanca passt de bal in één keer door. Kocatepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocatepe speelt de bal door. Ntailakis is nu in balbezit. Ntailakis schiet op doel. Herrera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Kuti met een snelle inworp. Kocatepe is nu in balbezit. Kocatepe geeft een hoge lob. Ntailakis maakt een snoekduik en kopt de bal. Herrera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pingui FC - Rodamonte 0:16

74e minuut.
Nieves zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lancheros is nu in balbezit. Lancheros geeft de bal voor. Ntailakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntailakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pingui FC - Rodamonte 0:17

79e minuut.
Paradys geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lancheros zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nieves geeft een hoge lob. Ntailakis springt en kopt de bal. Herrera bokst de bal weg.

82e minuut.
Salamanca kopt de bal weg. Lancheros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntailakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca rent richting de bal. Salamanca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pingui FC - Rodamonte 0:18

88e minuut.
Lancheros is nu in balbezit. Lancheros speelt de bal door. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca draait met de bal, schiet en ... Ntailakis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pingui FC 66%, Rodamonte 34%.
Pingui FC - Rodamonte 0:18