Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 01:28
  • Bekerwedstrijd: Copa Colombia
  • Stadion: M Stadium
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 30973
FC Cassiopeia Monteria F.C.
Gamma Cass Tactiek Diamante
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 20
7 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
47.8 gemiddelde waardering 65
very good Schieten formidable
good Passen outstanding
average Verdedigen solid


6e minuut.
de la Pava bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. de la Pava is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rodallega zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. de la Pava krijgt zijn hoofd ertegen. Vuoripuro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Lama passt de bal in één keer door. Navarrete is nu in balbezit. Lugo geeft de bal voor. Oviedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oviedo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Morales de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Navarrete is nu in balbezit. Rodallega onderschept slim de pass. Rodallega geeft de bal voor. de la Pava rent richting de bal. de la Pava haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cassiopeia - Monteria F.C. 0:1

25e minuut.
Oviedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lama legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Oviedo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. de la Pava neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cassiopeia - Monteria F.C. 0:2

25e minuut.
Urrego met een sublieme pass. Brunmayr bereikt de bal nog maar net als eerste. Oviedo verovert de bal door een tackle van achteren. Oviedo geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Cielecki met een sublieme pass. Oviedo controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Morales neemt vlug de vrije trap. Urrego bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrego schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Juantorena geeft een lange en hoge pass. Oviedo kopt de bal weg. de la Pava rent richting de bal. de la Pava schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cassiopeia - Monteria F.C. 0:3

37e minuut.
Navarrete rent richting de bal. Lugo onderschept slim de pass. Lugo passt de bal met de wreef. Oviedo is nu in balbezit. Oviedo schiet op doel. Vuoripuro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
de la Pava passt de bal met de wreef. Rodallega is nu in balbezit. Rodallega passt de bal met de wreef. Oviedo is nu in balbezit. Oviedo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cassiopeia 58%, Monteria F.C. 42%.
FC Cassiopeia - Monteria F.C. 0:3

46e minuut.
Lugo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Villarraga de bal. Villarraga geeft de bal voor. Oviedo is nu in balbezit. Oviedo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Lama bereikt de bal nog maar net als eerste. Lama geeft een hoge lob. Lugo speelt de bal door. Cielecki geeft de bal voor. Oviedo springt en kopt de bal. Vuoripuro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Romero is nu in balbezit. de la Pava verovert de bal door een tackle van achteren. Noriega begaat een overtreding. Noriega krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Lugo kopt de bal weg. Villarraga controleert de bal met de borst. Villarraga probeert naar een medespeler te passen. de la Pava bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Pava draait met de bal, schiet en ... Vuoripuro bokst de bal weg.

72e minuut.
de la Pava bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Pava passt de bal in één keer door. Villarraga met een sublieme pass. Klungelig pakt Oviedo de bal. Oviedo schiet op doel. Vuoripuro bokst de bal weg. de la Pava rent richting de bal. de la Pava schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Rodallega rent richting de bal. Rodallega speelt de bal door. de la Pava is nu in balbezit. de la Pava draait met de bal, schiet en ... Vuoripuro maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cassiopeia - Monteria F.C. 0:4

83e minuut.
Daar is Bełkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bełkowski geeft de bal voor. Urrego bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrego draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cassiopeia - Monteria F.C. 1:4

88e minuut.
Morales rent richting de bal. Morales geeft een hoge lob. Villarraga rent richting de bal. Villarraga geeft een hoge lob. Oviedo krijgt zijn hoofd ertegen. Vuoripuro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cassiopeia 60%, Monteria F.C. 40%.
FC Cassiopeia - Monteria F.C. 1:4